JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17299
View
160
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-9-2018 10:50 AM | Show all posts
iols pun tak suka bila dia tersasul about nak cari laki baru
desperado sgt ke sheols?

and yes kalau kau amik course engineering ke , kedoktoran ke, business kaaaa
baru la selayak merempan sebab x dpt scholar.

kenapa mesti nak belajar smp ke obersi? and yasss i 100% yang ally byr nafkah byk.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah berminat nk follow dia ni.. kenapa bio profile nk mention amik jurusan apa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 08:28 PM | Show all posts
Menarik plak part korang kata dia merempan takdapat scholar.
Jap nak belek ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia geli pulak... Omma baru.. Omma ada satuje..
Screenshot_2018-09-28-00-00-56-35.png
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt farah..sbb farah tk matang.. Dia try...ble farah jd ibu..still farah tk brubah kot childh pd pndangan mata ally
Screenshot_2018-09-28-00-03-38-66.png
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

kalo aku jd lelaki pun,aku tgk farah ni childish..x matang.stok hijabistas gituh
kowserrr yihhhh...tgk je la ig sheols..euuww sgt caption sume syok sendiri
baik la pilih pompuan matang..takde la merengsa mental nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-9-2018 12:14 AM
kalo aku jd lelaki pun,aku tgk farah ni childish..x matang.stok hijabistas gituh
kowserrr yihhhh. ...

Ally dr mula kmunculn memg hdp dia jns tertutup..n matang... Jauh beza sangat dia gn ally.. Pdhl masa usia ally Peel pun tk mcm farah bbnu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

ally x tag pun farah, tp farah gigih la jugak tag ally dkt gmbr ig dia, nmpk sgt ally jenis mls nk lyn bbnu yg mcm acah2 best. i ingt umo farah ni early 20s kalau dh perangai x mtg, rupanya dh nk masuk 30.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 26-9-2018 12:52 PM
Kan.. pastu merenpam x dpt scholar. Nasib la byk duit boleh gak g obersi sana.
Baca kat komen tu ...

Kan? Rasa macam nak cerca je bila baca. Tapi mengenangkan sheols fefeeling" i am always right", malas nak komen. Kau pegi la amik master of engineering ke, of science ke then balik malaysia jadi pendidik ke lecturer ke dah alang2 suka mendidik. Gomen pun agaknya ok jah kasi skolarship kat dia.

Ni amik childhood education bersepah kat ipta malaysia pastu merempan tak tentu hala. Dari gomen habiskan duit pada kau, baik gomen kasi student aliran hardcore macam sains, ict, juruteraaan, farmasi etc.
Lagi beso return on investmentnya.


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tehaisfav replied at 26-9-2018 12:04 PM
Die siap kutuk2 gov lg..padahal course yg sme ade jea kat local uni..why nk kena fly jugak..What i m ...

Tak gempak la sis. Sis ni pun. Grad Korea, grad UK barulah acik dan bbnu pandang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

Kenapa i tgk ally teringat ex i dlu..
Career dlm kewartawanan gak. Mmg gila kerja + not into me jugak.

Bila dgn kita sweet2 gentlemen abes. Siap bukakan pintu keta, hadiah bunga tiap kali dating.. Gentlemen ala2 matsaleh tu..

Bila x face to face, ada news, kena report2, buat mcm xwujud.. Whatsapp bila dia free ja. Kt fb, kita gigih tag dia, last2 kwn2 dia je yg komen hehe. Haram tol. Haha.. Xtau la ada simpan ke apa (ada aku kesah) time tu ya Allah mmg perasaan rindu merentan (btol ke ayat) gilee.. Mata asyik tgk hp kot dia call or whatsapp.. Tp nan hado.

Skrg mak kawen dgn lelaki xromantik tp tiap2 saat nak helo2 mak. Sweet gaya melayu..haha. Lg bagus dr benda yg tak real tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rose_2011 at 28-9-2018 07:00 AM
nura88 replied at 28-9-2018 02:14 AM
ally x tag pun farah, tp farah gigih la jugak tag ally dkt gmbr ig dia, nmpk sgt ally jenis mls nk ...


Kalau la ally ni btol2 spesis ex i.. I rasa yg sesuai dgn ally, geng dia jugak.. Geng2 keje tv. Mana nak tahan kalau kena masuk konti 3 4 pagi, utk makeup n prepare news pukul 6 7 pg.. Buatnya news tiap2 sejam.. Habes tgh hari shoot g interview org, balik prepare story lagi. Cuma kalau cuti tu mayb  2 3 hari selepas 2 3 hari xtido sbb keja..

N of cos kena matang, kalau 24jam nak perhatian, nak manja, bukan dia la..

Hikmah i x jd dgn ex.. Bila dah makcik2 skrg ni, tak koser i tido sorang2, settle hal umah sorang2.. Dah mcm wife army jah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai skrg tertanye2 nape depa berpisah..
farah lawa...kurus..fashionable...pandai... bukanlah jenis social...tp tulah nape jd sampai cerai... farah ckp die OCD...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni banyak sgt cakap dkt socmed. Mmg serupa kokping. Lg banyak dia cakap lg terserlah childish nya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 09:12 AM | Show all posts
lpstu ada 1 gamba dia caption, dia tak batak pon nak ada laki baru. ramai je tunggu. ya Allah mmg patut la block je minah ni. semua caption nak berlaki haish
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 28-9-2018 03:49 AM
Kan? Rasa macam nak cerca je bila baca. Tapi mengenangkan sheols fefeeling" i am always right", ma ...

I suka je part farah pegi sambung course ni sebab dia nak bawa kelainan similar to dr afzan maria - play learning umur 1 ke 7 thn cuma play based edu. Tp mmg susahla nk dpt sponsor cause tgk jelah sistem pendidikan msia ni nak masuk darjah 1 dah kene pandai 3M - so umur 4 thn dh terkejar2. Lg  yg merempan psl nak sponsor these type of students yg buat early childhood course yg bodoh cause our children is our future.

Pasal her daddy baru ofcourse meluat!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 28-9-2018 07:22 AM
Sampai skrg tertanye2 nape depa berpisah..
farah lawa...kurus..fashionable...pandai... bukanlah jen ...

I pun wonder the same thing. Dorg cm okay je takde gaduh2. But god knows kn we as org luar boleh predict je la
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 10-6-2018 11:13 PM
Shortform utk "lempang kang..."

Oooo br tau lol word from hashtag pelik2 sometime tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 28-9-2018 09:26 AM
I suka je part farah pegi sambung course ni sebab dia nak bawa kelainan similar to dr afzan maria  ...

I mmg respect...kebetulan pon die publixfigure..so banyak yg boleh bantu die plus business die pon ok kan before this... tp very..very independent lah diea.... pergi sambong study bawak anak kecik sorang... mmg pada aku susah lah kan.. tp hati skene kentala..1
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 28-9-2018 09:26 AM
I suka je part farah pegi sambung course ni sebab dia nak bawa kelainan similar to dr afzan maria  ...

Masa dia buat degree dulu under scholarship ke? Kalau ye memang meols cashkan aje sebab dia balik tak curahkan pun pada anak bangsa dan industri apa yg dia belajar.

I  lebih kurang sebaya dgn dia.buat degree tak dapat pegi oversea, hadap jah ipta course engineering. Bertahun i keje engineer . Tapi master i dapat scholarship  dan i daftar same week dgn dia.

Bg meols la kan, course childhood studies ni elok buat je kat malaysia, dan ko buat proposal utk thesis kau nanti. Lagi banyak case studies yg boleh kau buat. Nasib sheols pakai duit she.

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 04:22 PM | Show all posts
i rasa dia ni pempuan yg decent gitu namun perangai suka merempan, justify pepanjang dan childish buat orang geram gittew

tak lupa juga tiap2 tahun korek degree dan sijil spm sheols tu...herrrr....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 04:41 PM | Show all posts
mawaria replied at 28-9-2018 09:12 AM
lpstu ada 1 gamba dia caption, dia tak batak pon nak ada laki baru. ramai je tunggu. ya Allah mmg pa ...

kan dia punya capation macam menggelupur nak laki

acah2 hawt stuff
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 04:42 PM | Show all posts
joy_ah replied at 28-9-2018 03:54 PM
Masa dia buat degree dulu under scholarship ke? Kalau ye memang meols cashkan aje sebab dia balik  ...

degree dulu dia amik course ape?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 04:45 PM | Show all posts
buat diff area of master tu bagus...lagi2 education tapi toksahla merempan pasal scholarship..
mmg lamaaaaaaaaaaaaaaaaaa dh scholarships for other than S&T ke oversea takkan dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Die punye gmbr lawa2 kat uk sana...die bawak photographer sekali ke g sane..???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.139775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list