JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20665
View
176
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2018 04:12 PM | Show all posts
airmineral replied at 31-5-2018 08:04 PM
#misicaridaddybaru
#pangkang
#guraupontakboleh

mmg menyampah hashtag dia tu .. nmpk no gersang ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kann..iols pon rasa x perlu la nak post mcm ni. Malu kot nmpk mcm tak move on. Tp comel la maryam ni!
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 06:37 PM | Show all posts
ke ally ni in the closet???

takkan boleh terus xde perasaan langsung sampai si farah ni rasa dia usaha gila2 pun ally still nak cerai.

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:23 PM | Show all posts
budak ni kerja apa yek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 06:38 PM | Show all posts
311gurl replied at 30-7-2018 06:37 PM
ke ally ni in the closet???

takkan boleh terus xde perasaan langsung sampai si farah ni rasa dia ...

kata la dia ni in closet, tak mustahil terus takde perasaan sebab in the first place memang takde perasaan... kawen sebab nakkan anak je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm menarik kan in the closet tu... Bole jadi juga.. Yela.. Apa la kurangnya farah ni.. Lawa.. Comel.. Ade anak lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 12:26 PM | Show all posts
dah g sambung studi ke UK si farah ni, bawak maream sekali. guna duit sendiri lak tu, salut dgn kegigihan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 12:53 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 25-9-2018 12:26 PM
dah g sambung studi ke UK si farah ni, bawak maream sekali. guna duit sendiri lak tu, salut dgn kegi ...

Rasanya ex husband dia bagi nafkah bulan-bulan banyak jugak, sheols bukan ibu tunggal yang ditinggalkan laki tak bertanggungjawab
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 12:55 PM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 25-9-2018 12:53 PM
Rasanya ex husband dia bagi nafkah bulan-bulan banyak jugak, sheols bukan ibu tunggal yang ditingg ...

baguslah. mmg wajib pun. anak dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 01:07 PM | Show all posts
kerja apa farah lee skarang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 25-9-2018 01:07 PM
kerja apa farah lee skarang.

Sambung study tapi bidang edukesyen tak silap.
Mcm biasala beliau justify pepanjang gigih sana gigih sini.

Kalau ye dia nak jump bidang pendidikan, dari amik bidang edukesyen baik dia pegi amik master of engineering or master of science. Pastu nak merempan tak dapat skolership.

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:04 PM | Show all posts
Die siap kutuk2 gov lg..padahal course yg sme ade jea kat local uni..why nk kena fly jugak..What i mean is the cost mmg mahal, so why not just g local uni..bkn lg jimat ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 25-9-2018 02:44 PM
Sambung study tapi bidang edukesyen tak silap.
Mcm biasala beliau justify pepanjang gigih sana gi ...

Kan.. pastu merenpam x dpt scholar. Nasib la byk duit boleh gak g obersi sana.
Baca kat komen tu ada gak ckp mmg bidang education susah nak dpt scholar master/phd esp yg nak further obersi.
So why not dia amek je la engineering sayang kott degree dia.. dah habes study jump je la g education sana.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 04:05 PM | Show all posts
dia ni nape leh cerai ngan ally?ksian lak tgok sheollss rupa ade tapi kne cerai lak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck cari daddy baru
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 10:50 AM | Show all posts
iols pun tak suka bila dia tersasul about nak cari laki baru
desperado sgt ke sheols?

and yes kalau kau amik course engineering ke , kedoktoran ke, business kaaaa
baru la selayak merempan sebab x dpt scholar.

kenapa mesti nak belajar smp ke obersi? and yasss i 100% yang ally byr nafkah byk.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah berminat nk follow dia ni.. kenapa bio profile nk mention amik jurusan apa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 08:28 PM | Show all posts
Menarik plak part korang kata dia merempan takdapat scholar.
Jap nak belek ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia geli pulak... Omma baru.. Omma ada satuje..
Screenshot_2018-09-28-00-00-56-35.png
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt farah..sbb farah tk matang.. Dia try...ble farah jd ibu..still farah tk brubah kot childh pd pndangan mata ally
Screenshot_2018-09-28-00-03-38-66.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122398s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list