Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27366
View
184
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-9-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

kalo aku jd lelaki pun,aku tgk farah ni childish..x matang.stok hijabistas gituh
kowserrr yihhhh...tgk je la ig sheols..euuww sgt caption sume syok sendiri
baik la pilih pompuan matang..takde la merengsa mental nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-9-2018 12:14 AM
kalo aku jd lelaki pun,aku tgk farah ni childish..x matang.stok hijabistas gituh
kowserrr yihhhh. ...

Ally dr mula kmunculn memg hdp dia jns tertutup..n matang... Jauh beza sangat dia gn ally.. Pdhl masa usia ally Peel pun tk mcm farah bbnu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

ally x tag pun farah, tp farah gigih la jugak tag ally dkt gmbr ig dia, nmpk sgt ally jenis mls nk lyn bbnu yg mcm acah2 best. i ingt umo farah ni early 20s kalau dh perangai x mtg, rupanya dh nk masuk 30.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 26-9-2018 12:52 PM
Kan.. pastu merenpam x dpt scholar. Nasib la byk duit boleh gak g obersi sana.
Baca kat komen tu ...

Kan? Rasa macam nak cerca je bila baca. Tapi mengenangkan sheols fefeeling" i am always right", malas nak komen. Kau pegi la amik master of engineering ke, of science ke then balik malaysia jadi pendidik ke lecturer ke dah alang2 suka mendidik. Gomen pun agaknya ok jah kasi skolarship kat dia.

Ni amik childhood education bersepah kat ipta malaysia pastu merempan tak tentu hala. Dari gomen habiskan duit pada kau, baik gomen kasi student aliran hardcore macam sains, ict, juruteraaan, farmasi etc.
Lagi beso return on investmentnya.


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tehaisfav replied at 26-9-2018 12:04 PM
Die siap kutuk2 gov lg..padahal course yg sme ade jea kat local uni..why nk kena fly jugak..What i m ...

Tak gempak la sis. Sis ni pun. Grad Korea, grad UK barulah acik dan bbnu pandang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 28-9-2018 12:07 AM
Ally bgus..gmbr yg leh acik bwg membwng..n jadi batu api..dia off komen trus... Rasa dia tknk kt far ...

Kenapa i tgk ally teringat ex i dlu..
Career dlm kewartawanan gak. Mmg gila kerja + not into me jugak.

Bila dgn kita sweet2 gentlemen abes. Siap bukakan pintu keta, hadiah bunga tiap kali dating.. Gentlemen ala2 matsaleh tu..

Bila x face to face, ada news, kena report2, buat mcm xwujud.. Whatsapp bila dia free ja. Kt fb, kita gigih tag dia, last2 kwn2 dia je yg komen hehe. Haram tol. Haha.. Xtau la ada simpan ke apa (ada aku kesah) time tu ya Allah mmg perasaan rindu merentan (btol ke ayat) gilee.. Mata asyik tgk hp kot dia call or whatsapp.. Tp nan hado.

Skrg mak kawen dgn lelaki xromantik tp tiap2 saat nak helo2 mak. Sweet gaya melayu..haha. Lg bagus dr benda yg tak real tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rose_2011 at 28-9-2018 07:00 AM
nura88 replied at 28-9-2018 02:14 AM
ally x tag pun farah, tp farah gigih la jugak tag ally dkt gmbr ig dia, nmpk sgt ally jenis mls nk ...


Kalau la ally ni btol2 spesis ex i.. I rasa yg sesuai dgn ally, geng dia jugak.. Geng2 keje tv. Mana nak tahan kalau kena masuk konti 3 4 pagi, utk makeup n prepare news pukul 6 7 pg.. Buatnya news tiap2 sejam.. Habes tgh hari shoot g interview org, balik prepare story lagi. Cuma kalau cuti tu mayb  2 3 hari selepas 2 3 hari xtido sbb keja..

N of cos kena matang, kalau 24jam nak perhatian, nak manja, bukan dia la..

Hikmah i x jd dgn ex.. Bila d