JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17478
View
160
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2018 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 28-9-2018 07:22 AM
Sampai skrg tertanye2 nape depa berpisah..
farah lawa...kurus..fashionable...pandai... bukanlah jen ...

Ohh OCD.. Patutla
Dia sendiri gtau sheol ocd ke? Hmm tengok gaya penulisan pon macam ya je.. Nak pefect dan semua nak gtau. Orang ocd ni merimaskan orang lain tau. Maybe ally rimas sampai tahap meluat kot. Nampak mcm ok2 kan.. Tapi kita xtau apa yg ally hadap. Ally plak jenis matang dan workholic
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
For me pn FL ni nampak immature and childish whereas Ally nampak sgt matang dan cool, tenang je..tapi tahla nampak dr surface dan melalui penulisan mereka2 ni je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 4-10-2018 08:54 PM
Ohh OCD.. Patutla
Dia sendiri gtau sheol ocd ke? Hmm tengok gaya penulisan pon macam ya je.. Nak  ...

Yup die bgth die sejenis OCD
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 29-9-2018 03:11 PM
kan..rasa geram je dgn dia tu. Langsung tak muhasabah diri tanya kenapa dia tak dapat scholarship? ...

Haritu ada viral kisah janda muda sangat umur 24 tahun kot anak sorang. Dan memang lawa br pas graduate. Dan ada boyfriend skrang. Dia kata dia tak pilih suami yang tepat mula2 dulu. Bbnu skng mmg ramai divorce. Nauzubillahiminzalik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-10-2018 11:02 AM
sis, bukan sume lelaki hadap pompuan kurus putih hijabista OCD bagai
kalo ada sume ciri2 tu pun,  ...

Retis yang ko sebut semua darah kacukan omputih. Memang kacukan omputih ni sejenis muka dan fikiran jauh kedepan kot.  Tapi aku lagi suka diana danielle mmg matang soft spoken semua
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak salah pun nak cari daddy baru utk anak tu tapi yg meluat tu she non-stop jaja hashtag. Tak classy
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 08:31 AM | Show all posts
nura88 replied at 28-9-2018 02:14 AM
ally x tag pun farah, tp farah gigih la jugak tag ally dkt gmbr ig dia, nmpk sgt ally jenis mls nk ...

farah 28y kalo x silap i la...hhahah

tp bnyak ye duit self sponsored blja kt london ituewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 5-10-2018 08:31 AM
farah 28y kalo x silap i la...hhahah

tp bnyak ye duit self sponsored blja kt london ituewww

u tgok je dkt ig bio dia tulis 29yo, siap tulis bidang master dgn nama uni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok.. Aku dh stalk ig dia.  Emm aah memang merempan nak #daddybaru#daddymatabiru.
Pahtu ada plak hastag #ommasatuje.  Time ko bole plak nak #daddybaru.  Time bapak budak tu ko letak #ommaisabelsatuje. Lebih kurang gitulah ayat dia.
Ada plak post dia sentap pasal #daddybaru tu.. Huhuhu. Dah setiap gambar ko hashtag gitu tak desperate ke namanya. Iya2 orang tau ko banyak peminat banyak pilihan. So xpayah tunjuk birah sgt. Dulu lawa skng nampak biasa2 plak.. Dgn mata sepetnya pipi tak xberapa kolagen sgt tuh. Yela jaga anak sorang2 survive sorang2 kan.. Stress la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi i tabik dgan kak HH ank tiga pun tk guna # cm tu..farah mak nya amber seksi nk mati pun tk guna  # mcm sangap batang..ni bertudung litup pun mcm ni ka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 06:11 PM | Show all posts
aunty_onion replied at 1-10-2018 02:36 PM
kekdahnya dia ni rasa dia privileged ke?
merempan bila tak dapat scholarship.
dapat scholarship  ...

Suka suet! Very strong and nice personality. Memang nampak la passion dia in education
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:34 PM | Show all posts
mai replied at 5-10-2018 06:11 PM
Suka suet! Very strong and nice personality. Memang nampak la passion dia in education

kan... suka since zaman dia join Teach For Malaysia. kagum i dia join program tu siap ajar kat sekolah kampung
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:57 PM | Show all posts
naina replied at 5-10-2018 10:44 AM
Ok.. Aku dh stalk ig dia.  Emm aah memang merempan nak #daddybaru#daddymatabiru.
Pahtu ada plak has ...

Hahahhah pipi no collagen.Kalau tak jaga..taklama lagi dia akan jadi nampak tua

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 28-9-2018 07:00 PM
Sama dgn meols. Mechanical engineering. Tak silap meols dia under jpa. Tu yg meols plak merempan t ...

Even skrg tak wajib pun penerima biasiswa utk kerja dgn kerajaan. But kerja la. Kurang2 bila potong income tax tu dpt la bg balik kat society. Dpt sumbang pada ekonomi
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Korean wannabe
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 6-10-2018 11:18 PM
Even skrg tak wajib pun penerima biasiswa utk kerja dgn kerajaan. But kerja la. Kurang2 bila poton ...

Sumbangan dia semata instafemes je sister.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 8-10-2018 04:32 PM
Sumbangan dia semata instafemes je sister.

Sumbangan kepada siapa je tu sis. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 28-9-2018 09:02 AM
Dia ni banyak sgt cakap dkt socmed. Mmg serupa kokping. Lg banyak dia cakap lg terserlah childish ny ...

I xfm nape drg sk bcerita kat socmed ehh? drg xde bff/adik bradik ke nak cite panjang2 segala?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 09:00 AM | Show all posts
nak says good luck je kat FL ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_baby replied at 7-5-2018 08:06 PM
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak ...

Ha? Ye ke? Kesian pula rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 8-5-2018 12:47 AM
Nampak dia sayang.
Tapi ally tak mahu.


Sayu pulak rasa baca ni.. kesian FL..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun Baru baca pasal scholarship and self funded. Siap guna duit business utk sambung Kat uk tu. but I agree , Jangan lah merengek bila tak dapat scholarship ramai lagi pandai, ramai lagi yang kerja and sambung dalam bidang yang sama.

I tgk yang video Daddy Baru tu gigih tulis caption yang maream biasa kan diri dgn gelaran tu sebab selalu sebut. Supaya dia boleh terima kalau ada orang Baru nanti. Girl, you dont need a man to live or even make such a statement on social media! Bagi tahu one on one personally kan boleh once bila dah ada nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 8-10-2018 10:46 PM
I xfm nape drg sk bcerita kat socmed ehh? drg xde bff/adik bradik ke nak cite panjang2 segala?

Muka cantik perfect..tp sayang ade masalah mental...penyakit socmed ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak matang pun ada..upload whatsapp conversation Ally nak belanja half kasut air jordan and voice note between them pasal anak comel ikut muka siapa

Benda2 macam tu nak upload kat media sosial
Ke? Kalau I jadi lelaki I turn off. Kalau I tengah berkawan dengan Ally, I rasa better blah dari kena handle ex wife husband psiko and mental.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bukan da berbaik semula ke ally n wife?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118974s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list