JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17476
View
160
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 10-12-2018 10:56 PM
Mcm tak matang pun ada..upload whatsapp conversation Ally nak belanja half kasut air jordan and voic ...

Eyw. Yg beria show off ni selalunya tak happy pun.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal daddy baru. Nampak desperate sungguh ko Farah weh. Tak sesuai dengan imej ko tu. Lama2 orang pun rasa annoying. Taula nak melawak pun. Tapi selalu sangat duk post yang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 31-12-2018 04:58 AM
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal d ...

Takkan habis selagi abg jamil mampusssss. Ai tak follow dia, tak tgk igs dia, stkt tgk post dia melintas kt explore jah, tp tu pun rengsa nengok duk ratib daddy mata biru kuning ijau.

I used to look up to her when she was still with Ally as time tu dia nampak matang, and nampak pandai jaga anak. Tapiiiii skrg ni adoyai semua benda nak cerita lah. Pelik jua ye, ada masa nak mengarang semua tu. kata stadi obersea, dgn anak lagi. Kalo ai la duk berdua ngn anak tu mmg ai spend time ngan anak je la, takde nak hadap ig lg dah.

Dia ni ai rasa sejenis yg nk acknowledgement dr org. Kt sana takde membe nk nyembang. Circle of friends org sama je kot. Sembang pun org tak rasa wow dah. Kalo sembang kt socmed ni ramai bbnu yg terikut
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:51 AM | Show all posts
zera replied at 31-12-2018 04:58 AM
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal d ...

Ini kalau dapat kat dia ni, mau panjang karangan dia bagitau dia bgurau

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kt ig ally , dia ada post something suruh ally kawen cepat cepat pasal senang nanti omma baru tolong jahitkan bju ke apa tah something like that....ada yg komen sweett...ewwww..ally macam tak reply je.....tah lah dia ni makin boring, makin annoying ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 5-1-2019 11:19 AM
Tengok kt ig ally , dia ada post something suruh ally kawen cepat cepat pasal senang nanti omma baru ...

haha i ada baca, tp plg lawak ally x follow pun dia dkt ig, ally follow 2
org ja dkt ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 4-10-2018 12:54 PM
Ohh OCD.. Patutla
Dia sendiri gtau sheol ocd ke? Hmm tengok gaya penulisan pon macam ya je.. Nak  ...

Yeke ocd. I pernah nampak dalam video dinding bilik dia berkerak, extension pun bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru ja tgk insta dia. Lah pendek kecik ja Farah ni. Selama ni dok ingat dia tinggi kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:55 AM | Show all posts
kekadang rasa farah ni masih sayangkan ally n nak balik pada ally kan
sebab tu sampai skrg farah sendiri belum kawen lagi. padahal sheols lawa kot.. lagi lawa dari anak dara.. harus la ramai lelaki nak buat bini ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:14 PM | Show all posts
Ai pun rase macam tu..... masih ada hati kat ally and wish everynight ally akan turn back...

Kawen lain la cepat cepat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:29 PM | Show all posts
mesmerize replied at 8-1-2019 10:55 AM
kekadang rasa farah ni masih sayangkan ally n nak balik pada ally kan
sebab tu sampai skrg farah se ...

selagi tak dapat daddy baru selagi tu lah kot berharap nak get back together haha! lately byk nampak dia post pasal ally. voice note la belanja kasut apa semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list