Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27673
View
184
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 6-10-2018 11:18 PM
Even skrg tak wajib pun penerima biasiswa utk kerja dgn kerajaan. But kerja la. Kurang2 bila poton ...

Sumbangan dia semata instafemes je sister.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 8-10-2018 04:32 PM
Sumbangan dia semata instafemes je sister.

Sumbangan kepada siapa je tu sis. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 28-9-2018 09:02 AM
Dia ni banyak sgt cakap dkt socmed. Mmg serupa kokping. Lg banyak dia cakap lg terserlah childish ny ...

I xfm nape drg sk bcerita kat socmed ehh? drg xde bff/adik bradik ke nak cite panjang2 segala?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 09:00 AM | Show all posts
nak says good luck je kat FL ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_baby replied at 7-5-2018 08:06 PM
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak ...

Ha? Ye ke? Kesian pula rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 8-5-2018 12:47 AM
Nampak dia sayang.
Tapi ally tak mahu.


Sayu pulak rasa baca ni.. kesian FL..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun Baru baca pasal scholarship and self funded. Siap guna duit business utk sambung Kat uk tu. but I agree , Jangan lah merengek bila tak dapat scholarship ramai lagi pandai, ramai lagi yang kerja and sambung dalam bidang yang sama.

I tgk yang video Daddy Baru tu gigih tulis caption yang maream biasa kan diri dgn gelaran tu sebab selalu sebut. Supaya dia boleh terima kalau ada orang Baru nanti. Girl, you dont need a man to live or even make such a statement on social media! Bagi tahu one on one personally kan boleh once bila dah ada nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 8-10-2018 10:46 PM
I xfm nape drg sk bcerita kat socmed ehh? drg xde bff/adik bradik ke nak cite panjang2 segala?

Muka cantik perfect..tp sayang ade masalah mental...penyakit socmed ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak matang pun ada..upload whatsapp conversation Ally nak belanja half kasut air jordan and voice note between them pasal anak comel ikut muka siapa

Benda2 macam tu nak upload kat media sosial
Ke? Kalau I jadi lelaki I turn off. Kalau I tengah berkawan dengan Ally, I rasa better blah dari kena handle ex wife husband psiko and mental.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bukan da berbaik semula ke ally n wife?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 10-12-2018 10:56 PM
Mcm tak matang pun ada..upload whatsapp conversation Ally nak belanja half kasut air jordan and voic ...

Eyw. Yg beria show off ni selalunya tak happy pun.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal daddy baru. Nampak desperate sungguh ko Farah weh. Tak sesuai dengan imej ko tu. Lama2 orang pun rasa annoying. Taula nak melawak pun. Tapi selalu sangat duk post yang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 31-12-2018 04:58 AM
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal d ...

Takkan habis selagi abg jamil mampusssss. Ai tak follow dia, tak tgk igs dia, stkt tgk post dia melintas kt explore jah, tp tu pun rengsa nengok duk ratib daddy mata biru kuning ijau.

I used to look up to her when she was still with Ally as time tu dia nampak matang, and nampak pandai jaga anak. Tapiiiii skrg ni adoyai semua benda nak cerita lah. Pelik jua ye, ada masa nak mengarang semua tu. kata stadi obersea, dgn anak lagi. Kalo ai la duk berdua ngn anak tu mmg ai spend time ngan anak je la, takde nak hadap ig lg dah.

Dia ni ai rasa sejenis yg nk acknowledgement dr org. Kt sana takde membe nk nyembang. Circle of friends org sama je kot. Sembang pun org tak rasa wow dah. Kalo sembang kt socmed ni ramai bbnu yg terikut
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:51 AM | Show all posts
zera replied at 31-12-2018 04:58 AM
Dia ni tak habis2 lagi ke dengan daddy baru?? Tengok setiap ig story dia slalu sangat update pasal d ...

Ini kalau dapat kat dia ni, mau panjang karangan dia bagitau dia bgurau

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kt ig ally , dia ada post something suruh ally kawen cepat cepat pasal senang nanti omma baru tolong jahitkan bju ke apa tah something like that....ada yg komen sweett...ewwww..ally macam tak reply je.....tah lah dia ni makin boring, makin annoying ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 5-1-2019 11:19 AM
Tengok kt ig ally , dia ada post something suruh ally kawen cepat cepat pasal senang nanti omma baru ...

haha i ada baca, tp plg lawak ally x follow pun dia dkt ig, ally follow 2
org ja dkt ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 4-10-2018 12:54 PM
Ohh OCD.. Patutla
Dia sendiri gtau sheol ocd ke? Hmm tengok gaya penulisan pon macam ya je.. Nak  ...

Yeke ocd. I pernah nampak dalam video dinding bilik dia berkerak, extension pun bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru ja tgk insta dia. Lah pendek kecik ja Farah ni. Selama ni dok ingat dia tinggi kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:55 AM | Show all posts
kekadang rasa farah ni masih sayangkan ally n nak balik pada ally kan
sebab tu sampai skrg farah sendiri belum kawen lagi. padahal sheols lawa kot.. lagi lawa dari anak dara.. harus la ramai lelaki nak buat bini ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:14 PM | Show all posts
Ai pun rase macam tu..... masih ada hati kat ally and wish everynight ally akan turn back...

Kawen lain la cepat cepat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093275s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list