Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81590
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-5-2018 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 10-7-2018 11:43 AM

Bagaimana kehidupan isteri ke 2 selepas kalah BN?
B9A74BAB-BD27-4209-A581-8D0F2B4A76F5.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh caya ke ni chuols? Mcm x terbaca kat mana2 news mainstream lg?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ka?
Kalau betul mcm politik balas dendam jer
Huhu jgn tuduk aku macai yer
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan la muka sundal2 BN laki masing2 kena buang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 12-5-2018 07:57 PM
Betul ka?
Kalau betul mcm politik balas dendam jer
Huhu jgn tuduk aku macai yer

Tak tahu laa sahih ke x ni. Iols rasa tt kena clarify sahih ke x news ni. Sbb iols 24hrs Twitter kat tgn (ok tipu, time tido off Twitter). Ekekeke!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 12-5-2018 07:57 PM
Betul ka?
Kalau betul mcm politik balas dendam jer
Huhu jgn tuduk aku macai yer

Tul tu kira mcm xde beza pun ngn gomen sebelum ni ko tak sokong aku so kena buang.
Kata nk kebebasan media, senang cite biar je media nk lapurkn yg baik ke yg buruk dr kedua2 belah pihak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-5-2018 08:11 PM
Tul tu kira mcm xde beza pun ngn gomen sebelum ni ko tak sokong aku so kena buang.
Kata nk kebeba ...

Aah lah... kalau betul tak best lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:40 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-5-2018 08:11 PM
Tul tu kira mcm xde beza pun ngn gomen sebelum ni ko tak sokong aku so kena buang.
Kata nk kebeba ...

20 tahun lagi.anak2 diorang boleh meluahkan perasaan kt ig ala2 fazley dan raf. Rezeki jota2 telah disekat.

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah kelig akak. Akak yaqin sampai ke hari ni Salleh tak pircaya dia kalah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:00 PM | Show all posts
nak tanya, vsk jadi 2nd wife sapa? RD ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai comment dkt RD suh ceraikan sheolls sbb high mentenen, takut rd tak mampu nk menyara dahhh ...iolls like whutttttttttttt .....penyibuk nya netizens...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
VSK bleh stat comolot dgn zahida rafik
Mana tau kut2 ada rezeki ke kheenz
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lawa buat la modeling sementara cik abe jobless ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa disuruh tukar ceo rombak apa sume stesen tv tu supaya dapat buang spisis2 pemakan dedak yg bias tahap nauzubillah. Dah buat salah kene balasan la kan.

Imagine  still keeping them wlupun tahu dorg sggup hard-core bias dulu demi habuan, play safe etc, still trustworthy ke? x ke rasa mcm simpan duri dlm daging.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah vsk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 12:43 PM
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah  ...

Bukan u sorang je sis. Iols sampai dua kali baca result. Termasuklah yg compete dekat N9 & Johor. Byk nau surprise!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_bear replied at 12-5-2018 01:12 PM
Siapakah vsk?

Vie Shanti Khan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 01:02 PM
Ramai comment dkt RD suh ceraikan sheolls sbb high mentenen, takut rd tak mampu nk menyara dahhh ... ...

Cik Nah jugak relax. Takda sour grapes bila tok laki bungkus election. Pro lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 12-5-2018 09:19 PM
Cik Nah jugak relax. Takda sour grapes bila tok laki bungkus election. Pro lah.

Cik nah maner plak ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 01:20 PM
Cik nah maner plak ni

Norazlina awang had ler.. Org panggil cik nah.hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084937s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list