Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81173
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania       Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2018 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 12-5-2018 09:24 PM
kikiharris replied at 12-5-2018 09:19 PM
Cik Nah jugak relax. Takda sour grapes bila tok laki bungkus election. Pro lah.


Nurul zahid la paling terkesan dgn kekalahan kali ni,...dulu iolls tengok nurul ni la yg paling aktip di IG , tunjuk laki , tunjuk madu, tunjuk anak, tunjuk ayah sheolls, tunjuk itu ini...kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:30 PM | Show all posts
Kesiannya VSK ... Muke cntik.  Jdi la model senang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
not sure berita ni sohih atau tidak tp iols sekadar menyampaikan komen someone dr fb kt status ni yg katenye die in house staff media prima. die kate xde ape berita pun psl ni, just ade arahan turunkan pic ex pm n wife dia jah..so for now ayuhla kite jgn pecaya kt berita ni buat sementara wktu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 12-5-2018 09:30 PM
Kesiannya VSK ... Muke cntik.  Jdi la model senang

Tapi sheolls mmg cantik betul eh kalau jumpe kat luar, kulit flawless giler
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:42 PM | Show all posts

n who is she?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mrsLucky at 12-5-2018 09:54 PM
Aduradura replied at 12-5-2018 09:36 PM
Tapi sheolls mmg cantik betul eh kalau jumpe kat luar, kulit flawless giler


Mesti lah flawless...Tu pasal la boleh kawin 3x dengan lelaki2 kaya dan pelakon handsome..some people sampai ke Tua Pon  X kawin..
Her latest husband Kaya giler I tengok...her lifestyle macam princess gitu...mewah sangat..Untung ler dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 12-5-2018 09:42 PM
Mesti lah flawless...Tu pasal la boleh kawin 3x dengan lelaki2 kaya dan pelakon handsome..senang t ...

Dia dah kawin 3x ke? Yg I tau laki dia pelakon Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 12-5-2018 09:42 PM
Mesti lah flawless...Tu pasal la boleh kawin 3x dengan lelaki2 kaya dan pelakon handsome..senang ...

i muskil jugak cemana dia kaya sgt..adik dia c eddy tu apa kerjanya..mnumpang jugak ka..siap ada potograper kalo p ober c kan v ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bukankah dr sultan melaka punya page news ni?? btw bukankah daph and joelobos dahulu puji2 si keruak ni?? andd ig rd penuh komen psal vsk.. selamni org tak tahuke die kahwin dgn vsk? siap buat video khas untuk berkempen.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyR replied at 12-5-2018 09:44 PM
Dia dah kawin 3x ke? Yg I tau laki dia pelakon Tu je

First husband I think anak tyt Sabah dulu..waktu dia kawin pelakon cam she claim anak dara but actually she janda that time...she kawin muda.. Google jer noks..I think still ada kisah nih online...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:00 PM | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 09:36 PM
Tapi sheolls mmg cantik betul eh kalau jumpe kat luar, kulit flawless giler

Cantik sgt.  Pakej yg menarik la klau jdi model tu kann.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 12-5-2018 09:48 PM
First husband I think anak tyt Sabah dulu..waktu dia kawin pelakon cam she claim anak dara but act ...

Berani betul mengaku anak dara padahal janda. Dah lah laki ko tu terkenal. Nampak mcm suci je muka
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan menjande lg ke ops...nmpk mcm jenis tak boleh hidup sush je
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tp bile bercakap berlorat sabah jd xclassy uols. kampung.com
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Vsk 2nd wife rd
Mas anizan tu kahwin sapa.. madu lynn khaired ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 09:02 PM
Ramai comment dkt RD suh ceraikan sheolls sbb high mentenen, takut rd tak mampu nk menyara dahhh ... ...

Sstgh netizen mmg biolssss uolsss... semua hal dlm kain org depa nk campoqq...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MsIda replied at 12-5-2018 08:14 PM
Aah lah... kalau betul tak best lah

Agree sis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni iols takut sgt kalau program permata esp permata kurnia diberhentikan. Anak i yg first dlm permata kurnia.huhu. kesianlah dia kalau dah xde. Nak gi skolah isnin ni pun dah was2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:10 PM | Show all posts
Iols ada ss sheosl balas2 komen kat ig,lupa pla ig tu xtermasuk dlm ss.. tpi buat masa skng xdpt tepek pula..

antara kata sheols dlm tu:-

1. BN dari dulu menang tidak pernah memaki banding lawan laki sheols. [Laki sheols kalah teruk sbb majoriti dkt 13k kepada pesaing]
2. dia suru belajar sivik dulu sebelum memerintah kat azis
3. dia ckp jangan 'jakun' bila suda jadi yb.
4. dia kata shafie afdal tiada org kenal kalo x sbb tun sakaran
5. janganlah jadi anjing yg diberi makan lepas tu gigit tuan
6. what a shame leader kat azis

kui kui.. apa sheols lupa ker atau hilang ingatan bila drop komen gini..

lain2 aksi balas komen kat ig sheols, x sempat ss sbb da dia delete. tgl yg murni2 jer memuja muji..

Comments

AZIZ MANA U>?  Post time 14-5-2018 09:29 AM
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:14 PM | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 01:02 PM
Ramai comment dkt RD suh ceraikan sheolls sbb high mentenen, takut rd tak mampu nk menyara dahhh ... ...

sheols mmg high mentenen tpi kalo minta dia kena cerai x patut la..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084614s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list