Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81301
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania       Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2019 02:54 PM | Show all posts
Dia ni takde class. Pernah duduk sebelah dia makan kat mana ntah. KLCC. Bukan nak pasang telinga tapi sebab duduk bebetul sebelah. Kerja gossip ngumpat orang lain je lepas rendah2kan orang yang menjadi topik tersebut. (tak tau dia ngumpat pasal siapa). Cakap macam rempit pun ada.

Terkejut gak. dari order sampai gerak dia tak habis2 gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hinata_holic replied at 1-8-2019 01:13 AM
Confirm Vsk tgh preggy skrg..

Jijiezainal tu lelaki ke perempuan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 2-8-2019 08:54 PM
Jijiezainal tu lelaki ke perempuan?

Entah la labuu... Cheq kureng pasti. Transgender mungkin..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 9-10-2018 02:11 PM
Kakak die mmg penunggang agama sedari dulu lagi...muka acah2x innocent...

btol2....up pasal agama...adik mcm.....smbg la sdri
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jengl0t replied at 1-8-2019 02:54 PM
Dia ni takde class. Pernah duduk sebelah dia makan kat mana ntah. KLCC. Bukan nak pasang telinga tap ...

klcc tu mmg port dia.
Hmm berbeza btl dgn caption kat ig acah2 islamik tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 30-7-2019 04:05 AM
Ntahlah. Tapi i personally baca seakan menyindir. Tk tahulah niat dia mungkin setakat tulis tuli ...

Hmm, i wonder mcm mana penerimaan 1st wife bila dpt tahu dia bermadu dgn V..now pregnant pulak..

Tapi 1st wife mmg classy la & tak fake
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
La..mengandung btl ke. Bru unfollow ig die sbn semak tgk ayt ala2 islamik tp xseiirng.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:09 PM | Show all posts
Heydidle replied at 6-8-2019 12:38 AM
klcc tu mmg port dia.
Hmm berbeza btl dgn caption kat ig acah2 islamik tu

Tak tau la kalau dah berubah sebab rasanya dalam tahun lepas kot. Tapi kau kalau dekat public space and confirm orang lain boleh dengar, try la tone down sikit. tapi cara cakap memang elitist pandang rendah orang-orang marhaen. mulut main lepas je, tak kisah orang dengar ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lagi rupanya... Tak sangka umur baru 33 thn.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Die ni nmpk sebaya dgn mama tini
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-7-2018 12:19 AM
Kalau x sia2 jah jadi isteri no2.. kalau xboleh pegang ape2 tittle iyea idak??

Mayb for some person.klu dgn title tu dpt elaun mmg nk tp klu takat title apela sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
qiqi replied at 9-7-2019 10:52 PM
Sanggup hidup tak diiktiraf asalkan kekal lavish..Wikipedia ada update nama 2 isteri RD ni..spouses  ...

Aik klu ada dlm wiki mcm diiktiraf la pulok
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
vsk.......................
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa belum dapat menjerat RD, caption dia omputeh semata. Agaknya upah orang buat caption kot sbb RD suka orang pandai. Ternyata berbaloi menjala. Sekarang ni, terserlah hakikat sebenar bila speaking kelaut dgn pekat sabah dialect dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_htc replied at 8-7-2019 02:43 PM
jadi bini no 2 ni hanye menempel utk majlis2 glomor/hiburan saja la ye...

Penyanyi club cmgitu la
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ctnur12 replied at 11-8-2019 01:53 AM
Masa belum dapat menjerat RD, caption dia omputeh semata. Agaknya upah orang buat caption kot sbb RD ...

Ada i baca somewhere di ig first wife depa mmg speaking english. Ipar mungkin adik RD pun speaking juga. Sebab bereply reply ngan first wife tu. Tulis cakap english sexy gurau gurau kot.

Tapi Dia ni punya english hmm quite bad. Trying too hard. Ckp ajalah bm. Tunggang langgang.

Slang tu pekat takpe. Cam daphne iking. Pekat betul slang sabah tak berapa reti ckp bm. Tapi english power.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 18-5-2018 01:15 PM
Maybe tak kot.. kalau dia ambil balik pun sbb anak kot...

Tok E pun asyik berganti2 awek.. dah ...

Brganti2 awk je tp xnikah2 gak.elok sgt la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:54 PM | Show all posts
cantik orangnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list