Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
107068
View
562
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-11-2019 08:55 AM | Show all posts

eh nak taip EY (eizlan yusuf) tertaip ef pula. hampunnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:00 AM | Show all posts
munchkin replied at 11-11-2019 11:50 PM
Vie ni cantik. Tapi cantik biasa biasa je.

Anak kedua dia i rasa cantik sangat. Hehehhehe.

zaalia ke zaara. tapi anak2 dia memang cantik and ensem kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:02 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 11-11-2019 08:04 PM
I rasa patutnya EY..refers to her exhubby. Typo jadi EF kot

aaa betul u. EY, bila nak bergosip nak borak dgn kawan lagi tu la kejadian typo nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:44 AM | Show all posts
elirasputia replied at 12-11-2019 07:34 AM
Ni Masa vs launch jubah dia tu kan..

Means dia mmg kenal la kan first wife before kawin jd n ...

vsk memang tahu pun siapa 1st wife rd masa tu. masa ni mcm dah nikah senyap-senyap kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
tupperwarepink replied at 12-11-2019 09:00 AM
zaalia ke zaara. tapi anak2 dia memang cantik and ensem kan.

Ntah anak perempuan dia yg dah besar tu. Anak pertama kot. Tinggi nak dekat sama tinggi dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 12-11-2019 07:34 AM
Ni Masa vs launch jubah dia tu kan..

Means dia mmg kenal la kan first wife before kawin jd n ...

Amboi...

11.11.2016 depa kawin kan. Si incess tu tahu lah dah bff. Yg makeupkan maleficient tu makeup artis si incess.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni aku ingat depa kawin masa bday suami. Sebab dia tulis my love found me (tairkh bday suami). Rupanya 11.11

Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by elirasputia at 12-11-2019 06:57 PM
munchkin replied at 12-11-2019 01:59 AM
Amboi...

11.11.2016 depa kawin kan. Si incess tu tahu lah dah bff. Yg makeupkan maleficient tu  ...

Wah yeke



First wife tau tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 12-11-2019 11:50 AM
elirasputia replied at 12-11-2019 11:29 AM
Wah yeke




Tak tahulah i pasal tu. Sebab tengok tarikh makeup maleficient tu 2016.

2015 ada lah caption macam rempanan being 2nd choice. Tapi masa bulan 11.11.15 tu tengok cam belum kawin tapi tak sure dah kawin ke tak.  Caption tu - waiting, never give up, worth it, tired of being 2nd choice, passionate about something. Nampak mcm perempuan je beria ria . Masa ni bday si suami. Siap buat hashtag. Then i think someone kat komen mention adik beradik suami. Gigih observation ku. Hahahha.

I kesian sangat ngan 1st bila 2nd cam hmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:40 PM | Show all posts
Edited by elirasputia at 12-11-2019 02:32 PM
munchkin replied at 12-11-2019 03:44 AM
Tak tahulah i pasal tu. Sebab tengok tarikh makeup maleficient tu 2016.

2015 ada lah caption ...

Eh..
cop cop

2015 dia dah divorce ke dgn E ?

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:45 PM | Show all posts
Edited by elirasputia at 12-11-2019 06:57 PM
munchkin replied at 12-11-2019 01:59 AM
Amboi...

11.11.2016 depa kawin kan. Si incess tu tahu lah dah bff. Yg makeupkan maleficient tu  ...

Ha haha


I rasa maleficient pun tak menakutkan mcm ni..

color contact lens tu pun scary
N tudung style tu...



Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:09 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-11-2019 11:22 PM
Kakak c vie tu pun kawin ngan orang have jgk kan?
Untung jd orang lawa, xda spm. Pun orang lelaki x ...

nak buat mcmna..lelaki mmg pandang yang cantik dulu ..untung jadi org cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:15 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 11-11-2019 04:49 PM
Korang mesti ingat dia (vie) yg curang.

Eizlan Y tu set2 Azhar Sulaiman.. dedua tu Playa. EY tu  ...

Eizlan pun dah nak kahwin .. khabarnya bulan depan
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 12-11-2019 12:40 PM
Eh..
cop cop


Kalau ikut berita 2014 september dah cerai


Ntah menyampah ngan kawan2 over tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:31 PM | Show all posts
Sabah tetap cari org sabah juga ke?
1st wife berkorban duk sabah..dr tanah malaya gitu...itula 2nd wife ni mcm sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:40 PM | Show all posts
Seriously she is 33 ? Tazkirah diri sendiri itu.

I team No.1.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:13 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-11-2019 11:22 PM
Kakak c vie tu pun kawin ngan orang have jgk kan?
Untung jd orang lawa, xda spm. Pun orang lelaki x ...

kan u...kita mereput la blkg cubicle mencari income sendiri
Apa2pun i team #1, nmpk sweet saja and  educated and classy. I wonder apa perasaan dia husband berbabymoon kt korea while she's here handling her restaurant.
x minat langsung VSK ni. Perasan serba serbi....i tgk kt ig dia, ada org tanya kasut dia sketchers ke, gigih dia jawab Balenciaga

followers pun..apa kelas bini ex menteri pakai sketchers mcm marhaennn
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:13 PM | Show all posts
i team #1, tak minat dengan VSK her IG la la pening too islamic tapi nampak fake sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
riantika replied at 18-11-2019 05:13 AM
i team #1, tak minat dengan VSK her IG la la pening too islamic tapi nampak fake sangat

Sheols mmg terserlah fake..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 12-11-2019 11:29 AM
Wah yeke



Dia org ni kes mcm ctdk ke yg akak2 angkat peminat bagai terus kn angkat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071469s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list