Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81175
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2018 11:16 PM | Show all posts
Apa2 jer la vsk. Jauh ketinggalan uols dari 1st wife. Harap muka jer la.

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 08:43 PM
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah  ...

Ala anak buah Datuk Salleh tu sendiri.. tu yg dia marah malam pengiraan undi tu xpercaya kalah dgn anak sedara sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 12-5-2018 10:00 PM
Cantik sgt.  Pakej yg menarik la klau jdi model tu kann.

Kalau jadi model ok, kalau jadi pengacara/pelakon spoil sbb loghat sheolls tu dgr cam kampung jaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan aje apa khabar VSk, apa khabar zizi izette?

OT, comel sangat anak kembar zizi izette
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:32 PM | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 03:28 PM
Bukan aje apa khabar VSk, apa khabar zizi izette?

OT, comel sangat anak kembar zizi izette

o lupa pla kat zizie..

skng iols tgk kat awani, parti warisan yg memerintah bukan lgi bn so apa cerita cikibung? tpi iols tgk aman2 jer ig zizie tu..

comel anak sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 12-5-2018 11:32 PM
o lupa pla kat zizie..

skng iols tgk kat awani, parti warisan yg memerintah bukan lgi bn so apa ...

Duit berkepuk chuolls, umah kat sinun pun tepi laut, ape mau sedih kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 12-5-2018 11:10 PM
Iols ada ss sheosl balas2 komen kat ig,lupa pla ig tu xtermasuk dlm ss.. tpi buat masa skng xdpt tep ...

Serius dia ckp mcm tu? Teruknya... laki dia tu xde sapa yg suka dekat Sabah tau... dr tpt lama sampai tpt baru semua menyampah dgn laki dia tu.. cuma nampak muka bila nak PRU, sama macam musim sebelum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:34 PM | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 03:33 PM
Duit berkepuk chuolls, umah kat sinun pun tepi laut, ape mau sedih kekeke

iye. da kaya raya da. apadahal kn..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap sgt benda ni palsu.. sbb ada member fb drp sebelum PRU sampai habis PRU dok me maki hamun.. then die post sebijik mcm TT tulis.. siap ckp informer die bgtau.. dgn bangga lak ckp informer dipercayai.. kekdahnye semua maklumat berkaitan politik dlm tgn die.. bile org ckp dgn die.. rilex2 sudah.. da mng pon.. dihamunnye blk org tu.. wtf sgt perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 12-5-2018 11:40 PM
babycc replied at 12-5-2018 11:37 PM
Harap sgt benda ni palsu.. sbb ada member fb drp sebelum PRU sampai habis PRU dok me maki hamun.. th ...


Chuolls, selagi berita cenggini tak keluar dekat berita Awani, anggap jela palsu chuolls...

Sbb sejak after PRU ni, ramai sangat pakar berita politik muncul kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:39 PM | Show all posts
Edited by mewo at 12-5-2018 03:40 PM
captainQUE replied at 12-5-2018 03:34 PM
Serius dia ckp mcm tu? Teruknya... laki dia tu xde sapa yg suka dekat Sabah tau... dr tpt lama sam ...

iya.iols ada ss, ok. jangan sheols nak menafikan. iols akan tepek monday ni la. xda cable skng.

kawan iols pun kata gitu, kawan iols tgl kat indah permai. dia kata mmg kawasan sapanggar.

rd sblm ni pgg kota belud tpi org x suka dia jadi pindah kat sapanggar, org x kenal heols kat sana.

iols ada share kat thread @kakasotong2 sblm ni, pasal isu banjir kat kota belud juga lambat terima bantuan [xthu masalah dari mana].

sbelum ni vsk ckp sheols org tuaran, membesar kat sana napa pindah undi kat sapanggar? sbb iols csi, tuaran calonnya dato hajiji

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2018 11:42 PM | Show all posts
babycc replied at 12-5-2018 11:37 PM
Harap sgt benda ni palsu.. sbb ada member fb drp sebelum PRU sampai habis PRU dok me maki hamun.. th ...

Ioo pakau ya.. so saya tutup ya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
IG RD dh x ada ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2018 11:49 PM | Show all posts
Moderator or sesapa boleh tolong x, camne bak off thread ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 12-5-2018 11:34 PM
iye. da kaya raya da. apadahal kn..

Tapi walau camnerpun , zizie tu cool je , takde nk meroyan , nk menempel kat maner2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-5-2018 09:08 PM
VSK bleh stat comolot dgn zahida rafik
Mana tau kut2 ada rezeki ke kheenz

Rezeki bermadu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 11:49 PM
Tapi walau camnerpun , zizie tu cool je , takde nk meroyan , nk menempel kat maner2

Tgk la lakinye pon kakak, sejenis yaqin diri amat kuat hahahha. Tp Bung akceli is a very nice person, dia menang bergaya d kawasannya sbb dia mmg concern dgn org d kwsn dia, bkn sejenis muncul waktu pilihanraya ja
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 09:36 PM
Tapi sheolls mmg cantik betul eh kalau jumpe kat luar, kulit flawless giler

Tp i susah nak tgk dia ni cantik sbb aura batak kuat show-off dia tu terlalu terik memancar, kinda turn off to me
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 13-5-2018 12:07 AM
Tp i susah nak tgk dia ni cantik sbb aura batak kuat show-off dia tu terlalu terik memancar, kinda ...

Show off sheolls ala2 show off eina azman , show off tapi caption humble gtewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 12-5-2018 11:39 PM
iya.iols ada ss, ok. jangan sheols nak menafikan. iols akan tepek monday ni la. xda cable skng.

...

Ya. Budak SM st John, Tuaran tak silap aku. Patutlah last year balik2 muka si Vie Shanti kat sekolah tu.. ada makna rupanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082249s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list