Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81180
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-5-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 12-5-2018 09:00 PM
nak tanya, vsk jadi 2nd wife sapa? RD ke?

Vsk Bini no 2 Rahman sahkan ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Vsk ni sejak bila jadi retis?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-5-2018 12:09 AM
Show off sheolls ala2 show off eina azman , show off tapi caption humble gtewwwww

Nampaknya, you ada soft spot kak Vie ni kaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 13-5-2018 12:28 AM
Nampaknya, you ada soft spot kak Vie ni kaka

Ya ampun, obvious sangat ke  kakakakakakaka

iolls tak boleh la, klau lawoooo hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-5-2018 12:32 AM
Ya ampun, obvious sangat ke  kakakakakakaka

iolls tak boleh la, klau lawoooo hahaha

Chuols biassss!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni umno cybertroopers punya keje ni. Umno jer yang vindictive macam ni. Tun banyak lagi hal nak settle. Hi umno cybertroopers
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 13-5-2018 12:41 AM
Chuols biassss!


Chuolls baru tau ke iolls ni bias kalau dgn retiss lawooo kakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg panas pungkukkk ker dgn thread ni? Ker mmg tuan bdn ada dlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni lawoo tapi retis kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya berita palsu. Ada org share kt ig tp lupa siapa. Mgkn juga betul utk dilakukan penstrukturan semula, elak pegawai2 yg lalang dn peminta sedekah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 11:28 PM
Bukan aje apa khabar VSk, apa khabar zizi izette?

OT, comel sangat anak kembar zizi izette

Bung bertanding kah? Macam tak
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 13-5-2018 01:16 AM
Bung bertanding kah? Macam tak

Bung bertanding je chuolls...menang, heolls ramai penyokong
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-5-2018 01:19 AM
Bung bertanding je chuolls...menang, heolls ramai penyokong

Owh ada rupanyaaa. Harus zahida men who are yus kan zizie kannn

Kahhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 08:43 PM
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah  ...

Munirah tu family Datuk Salleh juga. Kalau ikut relationship, kira pangkat adik to him. Orang Kota Belud memang dah agak lama pendam hati tak suka dengan Datuk Salleh ni. Tu pasal untuk DUN diorang undi Datuk Musbah tapi Parlimen, undi Munirah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 13-5-2018 01:22 AM
Owh ada rupanyaaa. Harus zahida men who are yus kan zizie kannn

Kahhh

Yolaaa, laki zahida lagi besor dari bung...bung pun dah takde kuasa walau menang pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 13-5-2018 01:13 AM
Rasanya berita palsu. Ada org share kt ig tp lupa siapa. Mgkn juga betul utk dilakukan penstrukturan ...

Yup betul.. Member iols yg keje kat RTM bgtau nie memang berita palsu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 09:22 PM
Nurul zahid la paling terkesan dgn kekalahan kali ni,...dulu iolls tengok nurul ni la yg paling  ...

Low profile nya semacam n sebiji masa arwah husband meninggal dulu. Time tu bkn main keluar segala ayat2 quran & quotes pelbagai. Konon redha la .. mcm sekarang ni. Tapi knowing her x lama kot ... Jenia yg x masuk ajar
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 08:43 PM
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah  ...

Padan muka !! Dalam ramai2 menteri kabinet kerajaan yg lepas, yg paling I benciiiii sekali adalah Salleh Keruak... Sebab I personally ada isu dengan dia... bongok namateyy dia ni pasal Internet di Malaysia mcm mana lah boleh jd menteri komunikasi bagai... selayaknyalah kalah jatuh terduduk berambusssss mampuss jah dari muka bumi ni....!

Lepas dia I benci Nazri Teksi, Mat Maslan... tp ni xde personal issue pn tp benci tiap kali diorg bg statement
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa ngan eizlan macam biasa je. Lepas cerai terus kaya. Top to toe branded unlike first wife.

Masa tu ingat dia kaya pasal arang batu. Rupanya jadi sekon wife somebody.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 13-5-2018 12:05 AM
Tgk la lakinye pon kakak, sejenis yaqin diri amat kuat hahahha. Tp Bung akceli is a very nice pers ...

Tak silap depa selalu balik sabah kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085192s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list