Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81172
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-5-2018 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 13-5-2018 02:53 AM
Masa ngan eizlan macam biasa je. Lepas cerai terus kaya. Top to toe branded unlike first wife.

M ...

biz arang batu tu nak cover je agaknya jahhh... kawen no2 senyap2 pun rahsia. org tertentu2 je leh detect. dah kawen baru macamana nak rujuk dgn eizlan  
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 13-5-2018 03:02 AM
cendawanbonyok replied at 13-5-2018 02:58 AM
biz arang batu tu nak cover je agaknya jahhh... kawen no2 senyap2 pun rahsia. org tertentu2 je leh ...


Tulah. Lepas cerai tu. Ada caption baju ni beli tau. I was like. Wth. Apa yg jakun sangat ni.

Well see after this.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by b_n_c at 13-5-2018 04:56 AM
haruslah replied at 12-5-2018 07:57 PM
Betul ka?
Kalau betul mcm politik balas dendam jer
Huhu jgn tuduk aku macai yer


tu la psl,
x best camni,
mmg benci gila tv3 dok fitnah mcm2,
tp itu dasar kerajaan dlu dan tv3 trpaksa ikut kan...
bkn CEO dia sengaja2 yg suruh staff dia cover cita fitnah PH kan dlu ni..

edited:
kalau btl fakenews baguslah...
klu nak sapu bersih biar yg btl2 gunting dlm lipatan, api dlm sekam, hrp xde tali barut dalm pemerintahan yang baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 12-5-2018 11:37 PM
Harap sgt benda ni palsu.. sbb ada member fb drp sebelum PRU sampai habis PRU dok me maki hamun.. th ...

mksudnya dia bkn lalang..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 13-5-2018 02:58 AM
biz arang batu tu nak cover je agaknya jahhh... kawen no2 senyap2 pun rahsia. org tertentu2 je leh ...

First wife mesti dah lama jugak tau psl ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 08:43 PM
Korang tau tak,

Yang kalahkan Salleh Kuruak tu, tahap nobody sangat. Dah la muda lagi. Anak buah  ...

Saleh keruak tu mmg akan kalah even lawan dgn tungul pun. Statement2 beliau sblm ni buat rakyat marah dan rasa mcm nk lempang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 13-5-2018 02:58 AM
biz arang batu tu nak cover je agaknya jahhh... kawen no2 senyap2 pun rahsia. org tertentu2 je leh ...

Dah lama ke dia jd 2nd wife?
Dulu kan dia ads gosip ngn zizan tp mcm diangin lalu la..
Dia ni cntik tp xde wow factor... gaya mcm macik 50an tp baru je masuk 30an
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-5-2018 08:11 PM
Tul tu kira mcm xde beza pun ngn gomen sebelum ni ko tak sokong aku so kena buang.
Kata nk kebeba ...

Mmg tv3 x bersih..kepala besar dia datuk seri ashraf abdullah..n dia mmg di sponsor oleh najib dulu...duit n kete mewah sume sponsor..by right mmg mahathir kena buang org2 yg terima rasuah.even ceo datuk amrin pon kene dgr ckp datuk ashraf
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 12-5-2018 11:26 PM
Ala anak buah Datuk Salleh tu sendiri.. tu yg dia marah malam pengiraan undi tu xpercaya kalah dgn ...

Itu lah. Gegirl tu nobody hokeh!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 09:02 PM
Ramai comment dkt RD suh ceraikan sheolls sbb high mentenen, takut rd tak mampu nk menyara dahhh ... ...

Mungkin tu rakyat sabah yg geram tgk apa yg v paparkn dlm ig kot. Haha....pendpt je
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh lama tahu dia 2nd wife tp xtau siapa lakinya..hahaha..baru tau bca thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi anak2 dia goodlooking sgt. Mak cantik bapak hensem
Kecik2 dah sedap mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Xperla nanti g haji amik gmbr selubung satu badan caption islamik jgn lupa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
aku x sabar nak tggu wakil rakyat n menteri kabinet ni berulam najis sendiri..waktu senang cakap x ingat tuhan.now rakyat dah boleh bersuara ada je pencacai cakap x baik cakap mereka begitu.ehh hellloo...??kalau dr zman najin rakyat boleh bersuara x kau terkejut masa ni rakyat bersuara.brapa lama rakyat terpaksa pendam kemarahan ni.tu pun kau patut bersyukur rakyat marah pakai ayat je d buatnya kau d tikam oleh najis lagi naya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 04:09 PM
Show off sheolls ala2 show off eina azman , show off tapi caption humble gtewwwww

Klo buat ayat kat ig, dia x sedar ka apa ni.. riak semacam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-5-2018 09:08 PM
VSK bleh stat comolot dgn zahida rafik
Mana tau kut2 ada rezeki ke kheenz

Hidup senang lenang jual kerang...dah lobos 3-4 jantan masih sangap pensil 2B bersalut emas....jadah org camni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 13-5-2018 12:40 AM
Xperla nanti g haji amik gmbr selubung satu badan caption islamik jgn lupa...

Up la caption islamik tpi nada riak.

Kata2 pujangga disulami komen puji memuji. Dia & kaka sheols sllu kata dulu hidup susa tpi ada kaka sheols sendiri kata klo x silap maknya cikgu bapa jual karpet. Mna yg susa sngt klo mak cikgu. Kiranya vsk ni la yg bg kaya/ubah nasib kuarga.

Iya la. Ko dpt projek pun sbb ada cable.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo vie ada kat sini.. hi.. drop la komen..

Iols tgk x senang duduk uols. Delete komen, komen kat ig yg ada kata2 kat pesaing.

Mcm ni la, laki engko kalah sbb org da xnak bn. Org nak perubahan. Siapa pun yg bernaung d bawahnya. Buka minda, org skng/sbh bukan mcm dulu. Iya2 jer depan ko tpi undi tetap undi yer. Ko tabur la apa pun. Sblm tu ko tgk dengar balik apa laki engko kata sblm ni, berbeza dgn apa ko canangkan lps kalah. Terlalu yakin mendongak ke atas hingga lupa yg bawah yg bawa ko naik.

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
deekhan replied at 12-5-2018 10:11 PM
tp bile bercakap berlorat sabah jd xclassy uols. kampung.com

Klu classy..kne ckp key ell ke u?

Dh tmpt die besar kt sabah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 12-5-2018 11:39 PM
iya.iols ada ss, ok. jangan sheols nak menafikan. iols akan tepek monday ni la. xda cable skng.

...

Ha ah btl tu.. semua org pelik dr awal sebenarnya kenapa dia bertanding dkt kota belud tu padahal dia org tuaran, dan org kota belud sendiri pelik mcm mn dia menang PRU13 tu.. padahal org x suka dia.. pindah pula ke sepanggar, tpt yg mmg org xsuka dia tu...

VSK tu patut diam je, dahlah dia tu bini yg org xtau.. konon dia pegi sana sini berkempen utk BN tu utk datuk Hajiji tu, padahal utk RD tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079628s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list