Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81303
View
498
Reply

Vie Shanti Khan Pg13 #320 bertitle datin seri?

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-5-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
da selamat private ig
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Zuzu75 replied at 13-5-2018 07:43 AM
Mmg tv3 x bersih..kepala besar dia datuk seri ashraf abdullah..n dia mmg di sponsor oleh najib dul ...

Farid ridzuan mana uols?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
c razia khan tu pn same naek tocang. menggelupur sgt. c nadia kak ton tu pn statement tanak kalah. padan muka macai2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 12-5-2018 11:49 PM
Tapi walau camnerpun , zizie tu cool je , takde nk meroyan , nk menempel kat maner2

Kannn..kelmarin kot ig story dia rakam cikebung..then cikebung sebut kasi lawan!! Then berdekah dia jwb kasi lawan sama siapa?jgn lawan sama saya..comel je hahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 13-5-2018 04:40 AM
mksudnya dia bkn lalang..hehehe

Bkn masalah lalang.. masalahnye masa mlm pru tu lg dlm pukul 9 ke 10 da kata informer bgtau itu & ini.. penting sgt ke kau??
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau macam ni PH sama jelah dengan BN. Kekal kan kroni dia sajaaa. Kata no balas dendam? They should kill them with kindness.. kadang diorang tu pun terima arahan dari orang atas
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebebasan media tak bermaksud boleh menyebarkan maklumat palsu sesuka hati.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori replied at 12-5-2018 01:11 PM
Iols rasa disuruh tukar ceo rombak apa sume stesen tv tu supaya dapat buang spisis2 pemakan dedak yg ...

Betul, stuju ngan you.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Mujur ada yg bgtau.... Iols terpikir vicks ubat tu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:22 PM | Show all posts
deekhan replied at 13-5-2018 10:00 AM
c razia khan tu pn same naek tocang. menggelupur sgt. c nadia kak ton tu pn statement tanak kalah. p ...

Betul! Razziah tu pun lebih kurang .. Sat nak check out IG Nadia Kak Ton..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Si VSK ni kan ke ada keluarkan koleksi pakaian haji & umrah kn.. so lebat lh tu income dia, x perlu nk harapkn duit RD bg je
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 13-5-2018 09:56 AM
Farid ridzuan mana uols?

Dia ahli lembaga pengarah je kan? I tau kes datuk ashraf ni pon sbb mmg nampak sgt bodek najib..padehal keling ni dulu nobody je ..bygkan dulu di mana ada najib di situ ada ashraf semata2 nk jawatan dlm media prima...ngekot je dr blkang..masuk ofis cuma bila ada menteri dtg...siap pimpinkan tgn najib tu yg dia cpt naik sampai level skrg...so kalau mahathir betol nak buang kepala2 tv3 i mmg setuju.kesian  bdk2 kat sana...mmg dorg disuruh kutuk n fitnah mahathir,ashraf kata atas arahan pejabat pm padehal xde ape2 arahan pon...nak bodek punya pasal.budak2 media prima boleh buat keje tp terpaksa ikot bos yg bangang yg langsung xde ape2 ilmu penyiaran
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-5-2018 11:45 AM
Kalau macam ni PH sama jelah dengan BN. Kekal kan kroni dia sajaaa. Kata no balas dendam? They shoul ...

Benda ni bkn benda baru..kalau u tgk pengarah2 kt media prima mmg akan dirombak setiap kali berlakunya pertukaran perdana menteri dari madey sampailah madey blk..ape nak heran
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf demampru, RD tuh sapa.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 13-5-2018 10:21 AM
Kannn..kelmarin kot ig story dia rakam cikebung..then cikebung sebut kasi lawan!! Then berdekah di ...

zizie tu kira ok la, takde nk over berkempen mcm vishanti.....aah, sheolls ngan bung mmg kelakor, kdg2 kesian tgk bung , kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pandora72 replied at 13-5-2018 02:24 AM
Low profile nya semacam n sebiji masa arwah husband meninggal dulu. Time tu bkn main keluar segala ...

Paling xmenahan selpi mase somi mninggal...adehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-5-2018 12:09 AM
Show off sheolls ala2 show off eina azman , show off tapi caption humble gtewwwww

Apa khabar datin senduk?bukan ke laki dia org kuat MIC atau BN?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 13-5-2018 01:39 PM
Apa khabar datin senduk?bukan ke laki dia org kuat MIC atau BN?

Datin senduk profesional , siap ucap tahniah dkt tun m semua, pastu sheolls kene gak attack dgn followers.....ade follower siap comment "lepas ni datin dah tak boleh pg bercuti" pastu sheolls reply yg  suami sheolls mmg kaya sblum masuk BN lagikkkkk, tak perlu nk makan duit BN, sheolls siap mention kdg2 suami sheols keluarkan duit sendiri utk berkempen....pastu followers reply lagik, mmg la kaya, hasil bisnes club malam....pastu sheolls bertekak dgn followers tu tanya salah ke kalau ade club malam, begitula ceritanya chuolls........
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:56 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-5-2018 08:11 PM
Tul tu kira mcm xde beza pun ngn gomen sebelum ni ko tak sokong aku so kena buang.
Kata nk kebeba ...

Kan??kalau macam ni tak ada beza apa apa pun..cakap ada kebebasan media,..sebenarnya ahli politik ni sama saje,baru atau lama..barat ke timur ke..bila dah berkuasa,lupa segala janji yg ditabur...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-5-2018 08:02 PM
Tak tahu laa sahih ke x ni. Iols rasa tt kena clarify sahih ke x news ni. Sbb iols 24hrs Twitter k ...

Tak betul.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071862s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list