JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9145
View
91
Reply

Pengumuman : Medal khas "RAJA POSTING" untuk direbut!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 04:44 PM | Show all posts
silent reader ja...bz oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... 3 petak utk di isi nama raja posting..3000 tacang.. Menarik tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:46 PM | Show all posts
sorry nak tnya..apa kelebihan byk kredit? dpt hdiah ke..ke boleh tukar jadi duit..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan.kat thread borak.la bebanyak

Hari ni makan apa
Teringat ex..apa penyelesaian
Suka makan kedai mana
Ayam mana.yg bagus
Parti mana yg bagus
Pinjaman yang less interest


Tu idea idea nya
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Carigold nampak lebih ilmiah dan sopan dari CARI forum.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:51 PM | Show all posts
alaaa..bagi laa award pada yg komen plg best
ada sesetengah forumer membuatkan i tersenyum dengan komen diorg
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:51 PM | Show all posts
dah boleh nampk pemenangnya sapa
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:52 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-5-2018 04:28 PM
i nak nominate @friedfishsoup ya

sy sokongggg
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Buka tred bodoh selang sejam
Dpt medal
Pffft???
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:56 PM | Show all posts
sekarang lebih kepada SR je. komen pun kadang-kadang. kenapa makin malas ye nak bukak thread?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:56 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-5-2018 04:28 PM
i nak nominate @friedfishsoup ya

yer setuju sis, rajin dia update thread sendiri

rasanya admin perlu lar khusus kan lagi, setakat bukak thread berlambak tu ada dua tiga ketul jer, tapi thread zero input yg beras bernas

@misslinkpk pun ok



@mixed pun harap tersenarai



@tobby @pyropura

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:02 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 15-5-2018 04:56 PM
yer setuju sis, rajin dia update thread sendiri

rasanya admin perlu lar khusus kan lagi, setaka ...

yes. i suka cara dia buka thread and pandai inform mod (prior dia jadi mod) kalau apa2 mcam bagi kredit ke apa ke.. senang berurusan dengan pembuka thread yang kurang meroyan dan bergerak sendiri


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:03 PM | Show all posts

i suka cara dia. mudah dan menyenangkan


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:04 PM | Show all posts
Saya nak nominate @GuaDahTua dan @tobby sebagai paling gigih thread

Paling gigih posting pula @pyropura
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:05 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 15-5-2018 04:56 PM
yer setuju sis, rajin dia update thread sendiri

rasanya admin perlu lar khusus kan lagi, setaka ...

ayooo apa ni kaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
untungla saper yg menang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:11 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-5-2018 05:02 PM
yes. i suka cara dia buka thread and pandai inform mod (prior dia jadi mod) kalau apa2 mcam bagi k ...

yeah, mmg dari dulu suka cara dia, lagi sorang si kekkung tu, such a great writer, witty and full of ideas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:13 PM | Show all posts

kalo menang kita pergi n97, dpt kredit 3000 tu mix , cukup lar utk belanja seisi banglo nd tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:16 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 15-5-2018 05:13 PM
kalo menang kita pergi n97, dpt kredit 3000 tu mix , cukup lar utk belanja seisi banglo nd tu :l ...

bole di tukar cash ke credit tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:31 PM | Show all posts
oklah tuu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:35 PM | Show all posts
missunguviolet replied at 15-5-2018 04:46 PM
sorry nak tnya..apa kelebihan byk kredit? dpt hdiah ke..ke boleh tukar jadi duit..

dapat pi umrah pakej zamrud lawatan sambil belajar ke rumah acikros
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:46 PM | Show all posts
Kuasa aku nak jd raja posting. Klu posting berilmiah takpe jugalah. Ini semua carut mencarut cite dlm kelambu, fitnah sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama nama yg akan berjaya dpt medal ni mcm @pypora @tobby @R2D2 dgn @guasudahtua
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:52 PM | Show all posts
ape lagi
lepas tarawikh dan tadarus je terus buka forum
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:20 PM | Show all posts
capiloton replied at 15-5-2018 04:14 PM
ada la newbie or new nick name yg abuse  benda nih nanti.
habis semua bod kena spam dengan thread2  ...

kau maksudkan laba?....

Dia tu sentiasa newbie.....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list