Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13150
View
111
Reply

Medal khas "RAJA POSTING" seterusnya disandang oleh FOTHER-MUCKER. Tahniah

[Copy link]

Author: admin6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
untungla saper yg menang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:11 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-5-2018 05:02 PM
yes. i suka cara dia buka thread and pandai inform mod (prior dia jadi mod) kalau apa2 mcam bagi k ...

yeah, mmg dari dulu suka cara dia, lagi sorang si kekkung tu, such a great writer, witty and full of ideas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:13 PM | Show all posts

kalo menang kita pergi n97, dpt kredit 3000 tu mix , cukup lar utk belanja seisi banglo nd tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:16 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 15-5-2018 05:13 PM
kalo menang kita pergi n97, dpt kredit 3000 tu mix , cukup lar utk belanja seisi banglo nd tu :l ...

bole di tukar cash ke credit tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:31 PM | Show all posts
oklah tuu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:35 PM | Show all posts
missunguviolet replied at 15-5-2018 04:46 PM
sorry nak tnya..apa kelebihan byk kredit? dpt hdiah ke..ke boleh tukar jadi duit..

dapat pi umrah pakej zamrud lawatan sambil belajar ke rumah acikros
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:46 PM | Show all posts
Kuasa aku nak jd raja posting. Klu posting berilmiah takpe jugalah. Ini semua carut mencarut cite dlm kelambu, fitnah sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama nama yg akan berjaya dpt medal ni mcm @pypora @tobby @R2D2 dgn @guasudahtua
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:52 PM | Show all posts
ape lagi
lepas tarawikh dan tadarus je terus buka forum
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:20 PM | Show all posts
capiloton replied at 15-5-2018 04:14 PM
ada la newbie or new nick name yg abuse  benda nih nanti.
habis semua bod kena spam dengan thread2  ...

kau maksudkan laba?....

Dia tu sentiasa newbie.....

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:21 PM | Show all posts
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread tengoklah kalau ai rajin dan ada mood

btw memandangkan thread ni bakalan panas, ai mohon kebenaran tumpang utk promote petition link ni. mungkin tandatangan rakan2 poremer bole sama2 membantu menyelamatkan Noura.

Justice For Noura | Don't execute Noura for self defense against the man who raped her!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:29 PM | Show all posts
apa la tak bernas idea ni
raja posting?
so low mentality punya concept
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa den ingek dapek jadi adun
Listing namo jo
Jadilaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:19 PM | Show all posts
kat bod lawak byk raja n ratu postim
gini

--->

hampir tetiap tred 2x post.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
malaslah nak join...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:52 PM | Show all posts
Hm ramai lah nanti kaki spam
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I mana ada masa nak buka thread dah. Buka pun takde singgah buat apa? Dah singgah, tak komen plak tu, bila komen cakap benda bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pilih2? Bukan admin kata sistem auto pilih ke. I so dont get it.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread gosip hencap org dikira berinfomasi gak ke?

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-5-2018 06:21 PM
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread  tengoklah kalau ai rajin dan ada  ...

Iols suka thread uols kt bod antu, bulan puase mesti iols bertenggek beria sikit kat bod antu, seolah ade keberanian gituh hahahahah

Iols suka baca thread2 gitu  titik pertemuan iols ngn porem cari pun bermula dr bod peristiwa dunia dan bod antu.
Suke sgt baca cite misteri yg tak terungkai nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.491871s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list