JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9126
View
91
Reply

Pengumuman : Medal khas "RAJA POSTING" untuk direbut!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 06:21 PM | Show all posts
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread tengoklah kalau ai rajin dan ada mood

btw memandangkan thread ni bakalan panas, ai mohon kebenaran tumpang utk promote petition link ni. mungkin tandatangan rakan2 poremer bole sama2 membantu menyelamatkan Noura.

Justice For Noura | Don't execute Noura for self defense against the man who raped her!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:29 PM | Show all posts
apa la tak bernas idea ni
raja posting?
so low mentality punya concept
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa den ingek dapek jadi adun
Listing namo jo
Jadilaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:19 PM | Show all posts
kat bod lawak byk raja n ratu postim
gini

--->

hampir tetiap tred 2x post.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
malaslah nak join...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:52 PM | Show all posts
Hm ramai lah nanti kaki spam
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I mana ada masa nak buka thread dah. Buka pun takde singgah buat apa? Dah singgah, tak komen plak tu, bila komen cakap benda bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pilih2? Bukan admin kata sistem auto pilih ke. I so dont get it.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread gosip hencap org dikira berinfomasi gak ke?

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-5-2018 06:21 PM
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread  tengoklah kalau ai rajin dan ada  ...

Iols suka thread uols kt bod antu, bulan puase mesti iols bertenggek beria sikit kat bod antu, seolah ade keberanian gituh hahahahah

Iols suka baca thread2 gitu  titik pertemuan iols ngn porem cari pun bermula dr bod peristiwa dunia dan bod antu.
Suke sgt baca cite misteri yg tak terungkai nih.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:52 PM | Show all posts
Suchi replied at 15-5-2018 09:32 PM
Iols suka thread uols kt bod antu, bulan puase mesti iols bertenggek beria sikit kat bod antu, seo ...

thanks uolss... tp maap, semenjak dua menjak nih lama dah tak update, tunggu mood rajin datang semula
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:59 PM | Show all posts
teringat abam tong ...
kalo open new trid .. mesti numbering system ....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:04 PM | Show all posts
nanti medal tu boleh la tunjuk kat cucu cicit

cu, atok dapat medal ni pasal buang masa sehari 18jam main forum.

cu jgn jadi cam atok tawwww





Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 15-5-2018 04:27 PM
hello?  medal itu membawa gelaran tan sri ok.....mampu?

Gelaran kat dunia jah bukan boleh bawak akhirat kan? #setajah #siskop #kaumampooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 15-5-2018 04:22 PM
akak antu berjalan pun rajin jugak mengepos dengan tajuk2 yang catchy

Ghostwalking lm dh xde
Mn pi entah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa kak tomona dah dtg. Jaga2 korang
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 15-5-2018 04:27 PM
makin menjejadi lah mak hayam gosip buka thread gosip tak relevean bermodalkan ig mak hayam artis ma ...

Kesiannya mak kena maki tanpa sebab ya. Hbis tu mak hayam bls apa? Takkan berdiam diri saja
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:15 PM | Show all posts
Saya mencalonkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde masa nk layan.igt tgn aku berkait dgn phone ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 01:14 AM | Show all posts
Nampaknya dah boleh mansuhkan jawatan wartawan cari ke ni? YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 07:59 AM | Show all posts
wow banyaknye hadiah diberikan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:11 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-5-2018 06:21 PM
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread  tengoklah kalau ai rajin dan ada  ...

if ada thread paling membuatkan terpaku, gigit jari, hentak kepala kat dinding is your fantabulous unsolve crime thread sis.

apa kes noura tu?nanti shin baca, kena block lar pulak kat opis secoet ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:15 AM | Show all posts
mixed replied at 15-5-2018 05:16 PM
bole di tukar cash ke credit tu

dapat medal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 10:42 AM | Show all posts
hrp tak banyak la posting sampah lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 11:41 AM | Show all posts
KUTIP TACANG DLU
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114296s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list