Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13151
View
111
Reply

Medal khas "RAJA POSTING" seterusnya disandang oleh FOTHER-MUCKER. Tahniah

[Copy link]

Author: admin6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 09:52 PM | Show all posts
Suchi replied at 15-5-2018 09:32 PM
Iols suka thread uols kt bod antu, bulan puase mesti iols bertenggek beria sikit kat bod antu, seo ...

thanks uolss... tp maap, semenjak dua menjak nih lama dah tak update, tunggu mood rajin datang semula
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:59 PM | Show all posts
teringat abam tong ...
kalo open new trid .. mesti numbering system ....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:04 PM | Show all posts
nanti medal tu boleh la tunjuk kat cucu cicit

cu, atok dapat medal ni pasal buang masa sehari 18jam main forum.

cu jgn jadi cam atok tawwww





Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 15-5-2018 04:27 PM
hello?  medal itu membawa gelaran tan sri ok.....mampu?

Gelaran kat dunia jah bukan boleh bawak akhirat kan? #setajah #siskop #kaumampooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 15-5-2018 04:22 PM
akak antu berjalan pun rajin jugak mengepos dengan tajuk2 yang catchy

Ghostwalking lm dh xde
Mn pi entah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa kak tomona dah dtg. Jaga2 korang
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 15-5-2018 04:27 PM
makin menjejadi lah mak hayam gosip buka thread gosip tak relevean bermodalkan ig mak hayam artis ma ...

Kesiannya mak kena maki tanpa sebab ya. Hbis tu mak hayam bls apa? Takkan berdiam diri saja
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:15 PM | Show all posts
Saya mencalonkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde masa nk layan.igt tgn aku berkait dgn phone ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 01:14 AM | Show all posts
Nampaknya dah boleh mansuhkan jawatan wartawan cari ke ni? YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 07:59 AM | Show all posts
wow banyaknye hadiah diberikan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:11 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-5-2018 06:21 PM
kalau duit sbg insentif, hari ni jugak iols buka 10 thread  tengoklah kalau ai rajin dan ada  ...

if ada thread paling membuatkan terpaku, gigit jari, hentak kepala kat dinding is your fantabulous unsolve crime thread sis.

apa kes noura tu?nanti shin baca, kena block lar pulak kat opis secoet ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:15 AM | Show all posts
mixed replied at 15-5-2018 05:16 PM
bole di tukar cash ke credit tu

dapat medal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 10:42 AM | Show all posts
hrp tak banyak la posting sampah lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 11:41 AM | Show all posts
KUTIP TACANG DLU
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:31 PM | Show all posts
Satu je soalan nk tanya momod...

Kalo reporter Cari cilok berita (utk jadikan arkib) aci ke idok??

Comments

reporter Cari tak termasuk dalam raja posting  Post time 21-5-2018 04:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
forumer RD2D dah layak menang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari dh sendu kew?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 07:42 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 16-5-2018 09:11 AM
if ada thread paling membuatkan terpaku, gigit jari, hentak kepala kat dinding is your fantabulous ...

omg thanks sis

Noura Hussein dipaksa kawin masa umur 16thn, kemudian dia lari dari rumah suami. dia berlindung di rumah saudara selama 3thn. bila apaknya cakap perkahwinannya tu dibatalkan, Noura balik ke rumah family semula. tiba2 si apak cakap dia akan dikawinkan sekali lg dgn lelaki lain. suami kedua noura merogolnya sambil dibantu oleh bbrp saudara si suami. keesokan harinya rogol lagi, tp Noura berjaya menikam suaminya hngga mati. so sekarang dia dijatuhkan hukuman mati dan ada 15 hari utk buat rayuan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Reporter cari tak bole join la kan..kalo tak lagi belambak thread bodo2 dibukaknye

Comments

tak  Post time 21-5-2018 04:35 PM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085890s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list