JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
9127
View
91
Reply

Pengumuman : Medal khas "RAJA POSTING" untuk direbut!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2018 12:31 PM | Show all posts
Satu je soalan nk tanya momod...

Kalo reporter Cari cilok berita (utk jadikan arkib) aci ke idok??

Comments

reporter Cari tak termasuk dalam raja posting  Post time 21-5-2018 04:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
forumer RD2D dah layak menang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari dh sendu kew?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 07:42 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 16-5-2018 09:11 AM
if ada thread paling membuatkan terpaku, gigit jari, hentak kepala kat dinding is your fantabulous ...

omg thanks sis

Noura Hussein dipaksa kawin masa umur 16thn, kemudian dia lari dari rumah suami. dia berlindung di rumah saudara selama 3thn. bila apaknya cakap perkahwinannya tu dibatalkan, Noura balik ke rumah family semula. tiba2 si apak cakap dia akan dikawinkan sekali lg dgn lelaki lain. suami kedua noura merogolnya sambil dibantu oleh bbrp saudara si suami. keesokan harinya rogol lagi, tp Noura berjaya menikam suaminya hngga mati. so sekarang dia dijatuhkan hukuman mati dan ada 15 hari utk buat rayuan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Reporter cari tak bole join la kan..kalo tak lagi belambak thread bodo2 dibukaknye

Comments

tak  Post time 21-5-2018 04:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2018 11:18 AM | Show all posts
wow..memang newbie bbnu ni pejam mata jelah noks..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dan colan-colannya adalah....

kita tungguuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 10:22 AM | Show all posts
medal ni sama amaun dengan BRIM x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2018 04:14 AM | Show all posts
taniya beribu ribu taniya kepada R2D2!!

so R2D2 dapat hadiah hamper raya ke camne ? kalo dpt duhet raya lg masyuk  

mak x mampu nak ngepost2 ni..takat komen mampu la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2018 04:15 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-5-2018 04:28 PM
i nak nominate @friedfishsoup ya

ok mak setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 02:21 PM | Show all posts

nakkk jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2018 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2018 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
So takat sorang je ke pemenang nya? Dah berlalu bulan purnama, masih xde pemenang baru..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 03:27 PM | Show all posts
Susah la cari ni.. org da submit artiket bukan main 3 ari pending.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 04:39 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 4-9-2018 10:18 AM

@AceHand @lonely_surina @teky @xpdckelate @nazadiyah @CARI-LTS
Admin,

Seperti mana anda memerlukan masa untuk membalas dan membuat siasatan aduan saya, begitu juga saya memerlukan masa untuk membalas jawapan anda. Sebab itu saya mahu thread yang telah digodam itu dibiarkan hidup.

Sekarang thread telah ditutup semula. Tidak mengapa.

Saya memudahkan kerja Admin. Setelah menjalankan siasatan sendiri, wartawan yang mengodam thread saya itu ialah @CARI-LTS, wartawan dari bod Isu Semasa.

Saya juga dapati ini bukanlah kali pertama wartawan CARI-LTS mengodam artikel forumer untuk diletakkan di Portal CARI.

Pernah juga forumer membuat aduan kepada Admin kerana wartawan CARI-LTS melakukan kerja-kerja pengeditan yang menghancurkan artikel mereka dengan meninggalkan sampah-sarap berupa kod HTML, tetapi Admin tidak mengambil sebarang tindakan.

Saya memudahkan kerja Admin lagi. Saya mahu wartawan CARI-LTS tampil ke depan membuat permohonan maaf secara rasmi, bukan sahaja kepada saya, tetapi juga kepada semua mangsa godaman beliau sebelum ini.

Permohonan maaf bertulis menggunakan kepala surat CARI. Selepas itu letak di semua bod yang pernah digodamnya. Pastikan pihak atasan dan editorial CARI serta superiornya turut diberikan salinan permohonan maaf tersebut.

Sekian, terima kasih.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093611s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list