Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12835
View
111
Reply

CARTA TERKINI - Raja Posting Forum CARI (Januari hingga Mac 2019) adalah Remyda

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2018 05:02 PM | Show all posts |Read mode

Seperti yang diumumkan sebelum ini, mana-mana forumer yang dinobatkan sebagai Raja Posting iaitu paling banyak membuka thread (di mana-mana bod) dalam masa 3 bulan akan dianugerahkan medal khas.

Rujuk sini : Pengumuman : Medal khas "RAJA POSTING" untuk direbut!


Untuk bulan Januari sehingga Mac 2019, Raja Posting berikutnya adalah @Remyda  . Tahniah diucapkan kepada beliau kerana menjadi raja posting keempat memegang medal limited edition ini.


remyda.png



Sila masuk mengadap untuk menerima medal dan kredit penghargaan.

Raja Posting seterusnya akan diumumkan pada hujung bulan Jun 2019 nanti dan boleh semak di halaman forum DISINI pada column Raja Posting seperti yang tertera pada gambar di atas.

Cantik kan? JOM REBUT!





Selain menerima medal dan kredit forum sebanyak +3000, nama-nama forumer yang telah dinobatkan gelaran RAJA POSTING akan disenaraikan di bawah ini :


1- @R2D2

2- @Modngengade

3- @cmf_BeachBoys

4- @Remyda





Sekian, Harap Maklum






Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah @ R2D2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengejutkan, tobby kalah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:12 PM | Show all posts
Tahniah @R2D2 ..

may the force be with u..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita berharap dgn kemenangan r2d2 akan dpt memulihkn ekonomi yg tgh tenat ini. Dan juga jambal jamban akan ditangkap secepat mgkn
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:35 PM | Show all posts

tahniah RDR2. Kalau ada @tongkatwaran75  mesti dia dah jadi raja ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dodifarid replied at 7-6-2018 05:10 PM
Mengejutkan, tobby kalah..

Asalkan najib tumbang
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:41 PM | Show all posts
serius aku curious adakah mereka ini forummer suka2 macam kita2 ni atau robot?

apa pun takziah pada yang kalah walaupun ada yang gigih memecut disaat akhir namun apakan daya

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
R2d2?

Ingatkan laba senget yg menang
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah @R2D2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:55 PM | Show all posts

tahniah raja baru. semoga nasib rakyat tidak diabaikan.. dolod tunku  

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bamgost ada..mesti dia yang menang

I miss bamgost..bulan puasa kena ikat gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dodifarid replied at 7-6-2018 05:10 PM
Mengejutkan, tobby kalah..

Hahahahahahahahhahaha mengekek baca
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnya mereka2 ni. Nak tepek pon cepat. Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap xde mana2 manifesto yg dijanjikan oleh raja posting baru ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan modngengade
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah r2d2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti kaka mod akan lebih gigih pas ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:33 PM | Show all posts
huntonglaaaa dpt hadiah pakej umrah pink diamond

tahniah



takpe janji najib tombang

autobot tobi nangis tepi bucu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah den ucapkan
Tskde R2d2 PH musti kalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list