JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5123
View
87
Reply

[Tempatan] CARTA TERKINI - Raja Posting Forum CARI (September hingga Disember 2018) adalah cmf_BeachBoys

[Copy link]

Author: admin6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2018 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Raja posting ni keje apa?? Aku yg keje rilek ni pun xsggup nk bukak benang bergulung2. Baideway taniahhh laa dpt medal edition PRU-14
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat medal je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah R2D2.......
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 07:50 PM | Show all posts
raja posting ada dapat ape2 ke sister>?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hanya open to serious topic je ke mod?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah r2d2..moga tobby terima kekalahan ni dgn hati terbuka
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 08:55 PM | Show all posts
Tup tup keluar keputusan. Tidak telus. Tiada audit pengiraan. Mesti ada fail merah ni. Nak report mod pada SPRM.

Reformasi!!! Reformasi!!! Reformasi!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 7-6-2018 05:27 PM
Kita berharap dgn kemenangan r2d2 akan dpt memulihkn ekonomi yg tgh tenat ini. Dan juga jambal jamba ...

Hahhahahahaha.hadoi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-6-2018 08:47 PM
hanya open to serious topic je ke mod?

I rase utk semua. Buka la byk2 topic kt tmt kite berkuntum
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-6-2018 12:58 PM
I rase utk semua. Buka la byk2 topic kt tmt kite berkuntum

adoiii sure i akan di cop forumer yg berjiwang manjang...mybe topik lainla
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-6-2018 09:11 PM
adoiii sure i akan di cop forumer yg berjiwang manjang...mybe topik lainla

I suke je uols buka topic jiwang. I fed up dah buka topic menjiwang. Lps2 raya la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-6-2018 01:12 PM
I suke je uols buka topic jiwang. I fed up dah buka topic menjiwang. Lps2 raya la pulak

naaaa.  lainlah ada payment ke....ni xdpt pe....heheheh i ikut mood je bila rasa nak i bukakla..still baru lg dgn nick adila ni so kena behave
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah
ingatkan mogngadangada yg dapat
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 7-6-2018 08:55 PM
Tup tup keluar keputusan. Tidak telus. Tiada audit pengiraan. Mesti ada fail merah ni. Nak report mo ...

Tu la,masa pengiraan peti undi tu sapa yg kira, witness sapa? Brp kali kira? Patutnya tunjuk la kiraan undi utk setiap calon 5 teratas..
Mohon espearem siasat ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus berjuang kaka modngengade!congrats to @R2D2
Dan dapat pingat leh bergayaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:29 AM | Show all posts
kalau kaka @GhostWalking rajin buat posting dengan tajuk mengujakan, mungkin leh dapat medal ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-6-2018 10:31 AM
mesti kaka mod akan lebih gigih pas ni

Oppkos...kakak akan pastikan tiara itu milik akak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
rocksteady replied at 7-6-2018 05:55 PM
tahniah raja baru. semoga nasib rakyat tidak diabaikan.. dolod tunku

Haha. ........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2018 10:19 AM | Show all posts
adila39 replied at 7-6-2018 08:47 PM
hanya open to serious topic je ke mod?



apa-apa topik di mana-mana bod sekalipun kecuali bod jual beli. Thread ala spam berulang2 tak akan dikira
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2018 10:22 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 7-6-2018 08:55 PM
Tup tup keluar keputusan. Tidak telus. Tiada audit pengiraan. Mesti ada fail merah ni. Nak report mo ...



kita ikut sistem dan thread ala spam sistem kita tak kira. Sangat telus dan tiada black out
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 11:38 AM | Show all posts
Modngengade replied at 8-6-2018 07:55 AM
Oppkos...kakak akan pastikan tiara itu milik akak

u go kaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade kunun mau kejar kunun
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I syak diorg kerja gaji tetap jalan sambil 24 jam main forum.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 7-6-2018 04:29 PM
kalau kaka @GhostWalking rajin buat posting dengan tajuk mengujakan, mungkin leh dapat medal ni

Bagi chance hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 7-6-2018 10:40 AM
tahniah @R2D2

rindu abam @GhostWalking manakah ia?

Bz makan bawah meja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110011s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list