Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12384
View
127
Reply

Jom jadi penulis freelance di CARI, anda tulis artikel, kami bayar!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-7-2018 11:22 AM | Show all posts
pitera replied at 25-7-2018 10:53 AM
maksud disini.

kami hantar artikel kepada Cari, then Cari akan publish artikel tersebut di FB Car ...



Betul tapi ada lagi cara-cara lain, nak tahu lebih lanjut klik link atas tu

kalau dah daftar kenalah submit artikel. Jika tak, mana nak dapat duit
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 12:07 PM | Show all posts
OK....boleh juga.
Bila saya dah tulis, saya kirimkan kepada anda.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi ai cam beminat utk jadi penulis.bagaimana cara utk ai apply dan boleh terangkan dgn lebih terperinci mengenai skop tugasan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 12:28 PM | Show all posts
admin6 replied at 25-7-2018 11:20 AM
daftar dulu nanti penerangan ada disana

Macam mana nk daftar?

Details pls.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 12:35 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 25-7-2018 01:20 AM
pitera replied at 24-7-2018 10:53 PM
maksud disini.

kami hantar artikel kepada Cari, then Cari akan publish artikel tersebut di FB Car ...


Pitera, ni maklumatnya (edited).

c1.png c2.png
c3.png
c4.png
c5.png
c6.png
c7.png


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:09 PM | Show all posts
Tak faham, bila claim duit you guys delete article ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:17 PM | Show all posts
apa la

buat artikel kasi duit

dlm masa sama, salah bukak thread kena potong credit 100

tak logic

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xreveal id ok kot. Xde la rase sgt kene kecam dgn porumer
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ni nak try le
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 01:53 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 25-7-2018 12:35 PM
Pitera, ni maklumatnya (edited).

thanks kekkung! kekkung memang sesuai sangat ni hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 02:32 PM | Show all posts
kalo konsep cite ala Kak Hasanah pun lulus ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 25-7-2018 10:17 AM
So wartawan cari xde job la cmni? Sape nk cover story kat ig, komen netizen kat ig utk wat artikel?: ...

Ahhaha sila mendaftar.
Tolg hapuskan penuis komen ig
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 25-7-2018 10:40 AM
of course reputs cari pun kopipes.. tu belum kira dengan kolumnis mak hayam richie rachman.. asal  ...

Smpai ke sini uols membahan mak hayam ni
Tp masih wujud ka beliau
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 02:43 PM | Show all posts
pitera replied at 25-7-2018 01:53 AM
thanks kekkung! kekkung memang sesuai sangat ni hihihi

Welcome.

Hahaha takleh...syarat artikel penulisannya mesti bersahaja, santai & x meleret, 300-500 patah perkataan. Tapi i punya penulisan, leretan & kemerapuannya cecah beribu patah perkataan.

You cubalah hantar. Ok jugak ganjaran dia. RM2-RM3.50 utk 1000 page views.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsepnya, fb korng tuh sendiri kena power follower tetap korang... Jadi, bila ko buat artikel kat sini, ko share dalam fb... Bila kawan2 ko shared ramai2 di fb dan jadi trendding, maka dapat la ko bayaranya setiap kali org fb masuk kat cari.com baca artikel ko....

Kalau takat fb sendu... Haukk jer laa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 25-7-2018 01:35 PM
Kalau xreveal id ok kot. Xde la rase sgt kene kecam dgn porumer

nape u tak nak kene kecam ngn forumer.
reveal je Id..chill
haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 03:16 PM | Show all posts
job yg sesuai utk kaki khayalan dan  imaginasi tinggi mcm Cik Es dan seangkatan
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 03:23 PM | Show all posts
ada kemungkinan diciplak tak
adakah hasil spt lapar tacang si modgngegade yg setiap jam post thread janji byk thread
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 03:26 PM | Show all posts
ninja boy replied at 25-7-2018 03:23 PM
ada kemungkinan diciplak tak
adakah hasil spt lapar tacang si modgngegade yg setiap jam post thread ...

Habih tenggelam perbincangan hahaha errr tak dan nak bincang mai trhread baru dah , jenuh hambat hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083212s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list