JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9060
View
127
Reply

Jom jadi penulis freelance di CARI, anda tulis artikel, kami bayar!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 25-7-2018 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh try gak ni...dl rsnya pandai gak menulis..

Mana tau blh kaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 03:51 PM | Show all posts
Saya berminat
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 04:40 PM | Show all posts
Saya berminat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnklah. Terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 05:56 PM | Show all posts
BERDESUP GUA HANTAU .....................
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
penulisan meols haussssss sgt.. so meols cadangkan @Kangkung1M . she's a good writer... ape lg kekkung, masuklah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bole try. bakat menulis ada la skit2 tp dah lama x membaca jd bakat tu dah tak brape tajam. bila suka menulis kena byk membaca. baru la gaya penulisan kreatif & inovatif.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 08:52 PM | Show all posts
mcm best pulak ada title kadet kat profile. ala2 cadet kelly sebegitu

perlu ker akaun socmed bagai? mungkin buat fb dan twitter khas utk artikel kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:39 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 25-7-2018 12:26 PM
multinicky replied at 25-7-2018 06:15 AM
penulisan meols haussssss sgt.. so meols cadangkan @Kangkung1M . she's a good writer... ape lg kekku ...

Huhu tq. Dah tgk terma & syaratnya, rasa kalau join kena dedahkan identity sebab kena guna socmed mcm FB utk viral & naikkan page view artikel kita. Takpelah i pilih utk kekal jadi Anonymous jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 25-7-2018 04:35 AM
Pitera, ni maklumatnya (edited).

Bila baca ni terus teringat u.. penulisan u hebat..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik ni dan berminat jadi penulis. Tapi dpt rasa i tak layak. Bahasa malaysia dgn english dua2 berkarat. FB pun sendu sampai lupa password.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:08 AM | Show all posts
Edited by capiloton at 26-7-2018 12:15 AM
totokreturn replied at 25-7-2018 02:54 PM
Konsepnya, fb korng tuh sendiri kena power follower tetap korang... Jadi, bila ko buat artikel kat s ...

bukan viralkan dari fb page forum ker?

7. Viralkan artikel masing-masing yang sudah diterbitkan di laman CARI.COM.MY agar dapat mencapai Page View (PV) yang tinggi. (Semakin tinggi PV, semakin tinggi income anda).                 

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:21 AM | Show all posts

aku sokong hang.
one of the best writer in forum cari.

selama ni bertahun buat artikel for free jer kan.

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:25 AM | Show all posts
Err.. sila pastikan nama penuh dan bank info saya tidak dijual kepada pihak ketiga. Promise dulu boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:36 AM | Show all posts
awat sejak tukar title jadi cadet ni dah tak bole post link youtube kat forum?
ker server cari ada error?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:38 AM | Show all posts
salam
sangat berminat
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:57 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 25-7-2018 09:56 AM
Bila baca ni terus teringat u.. penulisan u hebat..

Terima kasih you.
I tak join kot, sebab ada T&C. Kalau tulis kat forum ni walaupon free tak berbayar, tapi bebas.

I suka Cari perkenalkan konsep tulis artikel sendiri mcm ni. Masing2 boleh tonjol bakat...you cubalah.

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 01:31 AM | Show all posts
macam best , tapi kepakaran saya pada teknologi maklumat dan keselamtan siber ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 02:07 AM | Show all posts
@admin6

kalu iols x minat buka facebook so tak jadi la yer
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 02:16 AM | Show all posts
Edited by zjen at 26-7-2018 02:17 AM

seem not easy,   biasa nye iols tulis mender dtg terus dr perasaan  ... but bila saja2 nak cari topik wat duit,  mender yg tulis cam hipokrit je

iols kirim salam kat uols dulu la,  bila nampak ramai dah 'masuk' baru iols pikir,  leceh nak jadi beginer

good luck for uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113649s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list