JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20989
View
192
Reply

Vivy oh vivy

[Copy link]

Author: nadihazza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kemain lagi ayat last tu ye.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh tinvy pun, jual barang amek dr alibaba pastu  modify skit letak duck charm pastu  jual balik dgn harga mark up tak masuk akal.
Nak tny gak berkat ka hasil hidup mcm tu?  Yes duck ada follower tegar tersendiri tp dh mcm cult plak, bile high priest suruh derma duit smpi pengikut ajaran sesat ni ikut je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 01:02 AM | Show all posts
Sale duck dah merosot ke yg marah2 sangat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Telekung fake, lawak yg penting solat tu sah
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak boleh tekan next
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Die merempan sbb vietnam dah buleh kuarkan tudung 1k she olls dgn rega 90 hengget.. Xkire agi latest duck she olls yg dah slmt dikopipes sbijik sebijon tu pun bersepah bertaburan di ig.. Katanya, deme tgh hunt down those yg jual tudung fake she olls..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 04:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivy nih bimbo yang amat
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
meols ok tinvy mengamuk pasal hakcipta ni..tp motif pertikaikan solat orang.. klu gittew meols sndr nk judge chuols jual tudung harga yehudi smp mark up berapa byk lah untg tu dgn tudung pon ko pakai jerut leher xlabuh sampai ttp tetek ko dgn pakej baju n seluar ketat giler GOOD MUSLIM ke tu

#Donejudge

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
btw, thread ni bukan ade dkt bod personaliti tu ke... kasik pindah la n biar tinvy merepot dkt sane
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jarum peniti sikit je jual sampai 10 hinggit. Mark up gila gila punya. Yg tu x rasa salah pulak?? Boleh pula dia brain yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
poyo jer tinvy nie.. mjur iolss tak trliur nk guna duck..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:01 AM | Show all posts
beli stapler kat ali express pastu jual rm80 tu ok la kot kan..pastu juai eyelash curler yg harga rm5 kat daiso tu tetiba jadi harga rm80 kat fashion valet tu pun ok..ohhh takpe..bukan plagiat
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Haiyohhh aku beli weh telekung siti khadijah inspired tu and sebenarnya lagi best dr yg ori sebab maknaku cakap yg ori nipis..so xsah ke solat kitorg weh??tlg laaa vivy jgn nk bkiblatkan brand sgt.pakai n beli mana yg mampu sajaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:12 AM | Show all posts
sofiazara replied at 31-7-2018 11:07 PM
dia kata dia cannot brain org sanggup pakai fake brand tudung to pray.

akak boleh understand.

i pun paham cam u gak

dia bukan pertikaikan solat orang, dia cakap pasal etika
nak mengadap tuhan, tapi pakai barang cetak rompak.. gitu lah lebih kurang

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ssh nk komen....kne rujuk ust dlu ni......ataupun ade ust2 dlm....tlg bg pandangan......aku jahil nak belajar dan dgr pandangan yg lebih meyakinkan dr sudut agama.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hakak duck jual barang overpriced pung ada bahagiannya jgk kak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Amonrey replied at 1-8-2018 08:06 AM
Haiyohhh aku beli weh telekung siti khadijah inspired tu and sebenarnya lagi best dr yg ori sebab ma ...

Nipis ke? Tak la. Mungkin saya punya yang old fashion pink belacan tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:01 AM | Show all posts
takpe aku paham maksud tin v ni. takde le dia ckp solat korang tak sah kan kalau pakai telekung fake brand kan? cuma itu lah, indirectly korang ni mencuri intellectual property duck, so the fact sambil buat pahala tapi pakai garb yg "curi" tu mcm contradicted kan.

tp still, kenapa korang hadap sangat dengan brand fake?

kawan2 aku kecoh pasal benda ni. terasa la sebab diorg pun ada pakai scarf duck fake. so baru le aku tau selama ni diorg dok belagak pakai duck tu tiruan vietnam punya. kahkah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:02 AM | Show all posts
dr dulu mmg xpenah minat dgn vivy ni...dr dulu mmg dh obvious bimbo dia walaupun dgn berdiam diri
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Scammer duit org pon takbley tin oi...habaq kat fil
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094644s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list