Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25487
View
195
Reply

Vivy oh vivy

[Copy link]

Author: nadihazza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2018 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 1-8-2018 11:36 AM
Tak de apa2 hot kat situ.

Sorry OT japs.

Kenapa i cek i level 0 dan takleh nak baca thread tinvy kat board sana tu ye? Sedangkan selama ni takde masalah dan RA i 12 or 16 kot. Please help
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tinvy overrated so does duckies
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri jual tudung letak harga yahudi, takpe plak. Kan bagus kalo jual harga berpatutan. Lebih ramai muslim berkemampuan untuk menutup aurat. Menolong sesama muslim kan tanggungjawab bersama. Haaaa.... Tepuk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 1-8-2018 02:09 PM
sy faham apa yg dia nak cakap, benda nak buat ibadah agak2 tuhan terima ke bila benda tu adalah ha ...

Spoil hokay pakai tudung comey2. Brand tudung dlick. Haha. Kang viral plak
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 05:36 PM | Show all posts
hello vivy cuma retis sosial media sajork
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dlm islam takpe je mark up harga weh. asalkan ada buyer. dan ko bukan pelopor barang tu. islam x kisah harga cemana pun. its about demand n supply
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LipasComel replied at 1-8-2018 09:01 AM
takpe aku paham maksud tin v ni. takde le dia ckp solat korang tak sah kan kalau pakai telekung fake ...

Stuju dgn u..byk je telekung yg xde brand yg murah2,but why kena pakai yg fake yg ada brand
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 1-8-2018 02:09 PM
sy faham apa yg dia nak cakap, benda nak buat ibadah agak2 tuhan terima ke bila benda tu adalah ha ...

Hahahahahhaa win!
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 1-8-2018 02:16 PM
smlm dia bole ltk igs laki nya x reti sidai towel betul2
tu pn dia bole nk malu kan la ...

Biarlah dia sis..laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 31-7-2018 09:22 PM
Betul. Kena tahu apa syarat sah solat. Cukup syarat, sah la solat tu. Xde pulak syarat sah solat x ...

Mungkin dia kena join #rukunsolatchallenge by pu azman
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nadihazza replied at 31-7-2018 10:33 PM
setuju..kalau sheollss just mention pasal tudung dia kena ciplak kami ok lg..tapi bila baca part a ...

Ayokkk..
Taubatlah sistur.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 31-7-2018 11:07 PM
dia kata dia cannot brain org sanggup pakai fake brand tudung to pray.

akak boleh understand.

Yes.. ini yg i faham pon..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 1-8-2018 02:11 PM
part design tudung tu iouls boleh faham tapi comparison dengan telekung tu jauh sangat. Contohnya te ...

Byk gile kot org jual kat fb n ig SK ciplak.. siap war2 kan.. sekian2 hari bulan ada trip ke vietnam.. sape nak kirim SK,duck,ariani & naelofat vietnam.. aku mmg x sokong langsung.. kalau xde duit.. beli je tudung rm10 yg xde brand tu.. jgn beli yg ciplak siap berlogo n berplastik bag jenama masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
telekung solat dia yg ado gambar itik kat tali di bhgn kepala tu boleh ke dibuat solat??

#sistanyajer
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ada je yang berduit takmo beli yg ori... buat apa nak jadi brand concious ... i cant brain.

Duit masing2, hak masing2, dunia bisnes mmg banyak competition. be happy lah tinvy u still have your duckies plus dont be so shallow
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 31-7-2018 09:47 PM
Curi, rompak = orang amik harta kau, harta kau berkurangan
Plagiat, ciplak = org tiru harta kau, ha ...

Aku rsafr mindset vivy reta dia berkurang psl bt apa org nak menabung utk tudung dia kalaudah bolebbeli yg palsu. Orang bila dah kaya..akan nak Kaya lagi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 1-8-2018 11:31 AM
sapa laaa yg mula2 claimed Tinvy ni beauty with brain
beauty tidak, with brain pun tidak...  ...

Yes..setuju juga. Maksud x sampai nyebabkan org blh twist2 maksud. Dia kena cuba lagi..belajar susun ayat jd cantik dan maksud yg molek
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 1-8-2018 02:09 PM
sy faham apa yg dia nak cakap, benda nak buat ibadah agak2 tuhan terima ke bila benda tu adalah ha ...

Kalo dIck seram lak org nak pakai. Then logo dia mcm mana pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Puas aku try nk minat duck ni... mmg x minat2.. ader sehelai kwn bgi hdiah bday, pon aku x pkai2 lgi... aku lgi suker ariani...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 31-7-2018 09:18 PM
Over naw bila tiba part solat tu.. Hijabistas memang bangang ek

Hijabistas memang ramai yg bangang, dgn otak2 sekali tertutup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079152s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list