Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
11205
View
79
Reply

Personaliti Life at Thinker : Kisah mingguan di pejabat produksi Thinker Studios

[Copy link]

Author: Orix       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2018 08:32 PM | Show all posts |Read mode
I baru je lepas menyedari kewujudan Life at Thinker di Youtube dan berjaya khatamkan semua episod dalam sehari.....Sorry iols tertinggal keretapi...
Pd iols best ! Bergantung pd episod juga. Ada yg best, ada yg so-so je... plg best ramai yg kuat melatah hahaha... Tapi lepas tgok semua iols ada follow beberapa krew2 Thinker Studios yg tak private IG yang happening dan kelakar.

Iols plg suka Syafa, Apai, Haze n Mawar.... Nazrin, Syafiq, Matt, Jai, Pink, Adib dll pun kelakar dan masuk air... Personaliti yg serius tapi sempoi mcm Jess, Syazwan pn best... Kira mcm ada warna-warni kt dalam office diorg... suka jugak sesi dalam bilik gelap diorg...

Lepas iols tgok ni, rasa cm best nyaaaa kerja kt tmpt mcm tu... kalau lah ofis iols working environment mcm tu wowww kerja sehari 12jam pn I sanggup...

So, uols ada tak yg layan n follow diorg kat IG ?



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
thinker studio mmg buat vid best2 kt youtube. boleh jd ralit layan vid2 diorg. berkualiti la klu geng2 thinker studio mcm urban gttewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 iols selalu jugak layan life at thinker ni. Now dah jarang hehe. Tapi dalam ramai2 tu iols suka syafa, haze and dahlia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 5-8-2018 11:32 PM
Dulu2 iols selalu jugak layan life at thinker ni. Now dah jarang hehe. Tapi dalam ramai2 tu iols suk ...

Dahlia jarang2 lah ada kt office Thinker tu. Haze mmg lawak kalo dia ada. Segala laharan dia mmg on point. Plg cringe bila dia say haiiii dlm bilik gelap haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iolls pernah la layan jugak life at thinker dia punya boss tu cam sangat cool jer tapi i lagi rajin layan segmen trollala la dulu sebab kelakar bagi iolls tapi kadang cam double meaning betol lawak dia buruk cantik adriana ngan shapa pun fun la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 10:25 AM | Show all posts
Paling suka layan buruk cantik & trollala, serius sengal dan masuk air sekor-2. Sungguh release stress sbb terbahak-2 ikut gelak dgn dorang. Hahaha. Bos thinker studio pangkat bapak-bapak je, tapi best tengok dia layan staffs.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
semua sporting je and macam macam perangai. Palimg i suka haze, syapa, naz, yaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 02:13 PM | Show all posts
masa episode azwan dtg pon kelakar gila. ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 02:36 PM | Show all posts
baru jugak layan berepisod2 last month...mmg syok jugak la mengisi masa lapang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2018 06:25 PM | Show all posts
sxxsso replied at 8-8-2018 01:51 PM
semua sporting je and macam macam perangai. Palimg i suka haze, syapa, naz, yaya

kan ? semua jenis melayan je. cuma jess n dahlia je kadg2 mcm malas nak layan sbb busy.... Naz tu apa eh position dia kt thinker studio tu knowing dia spm 8A tapi dlm Life at Thinker ramai yg kutuk dia belajar pandai2 tp end up kerja situ.... actually apa kerja dia? cameraman ke? iols terkejut gak naz n abg n akak dia semua 1 office lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2018 06:25 PM | Show all posts
mawaria replied at 8-8-2018 02:13 PM
masa episode azwan dtg pon kelakar gila. ahahaha

hahaha pink azwan gelak gila babi masa azwan propa ckap IG dia kena hack hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-8-2018 06:25 PM
kan ? semua jenis melayan je. cuma jess n dahlia je kadg2 mcm malas nak layan sbb busy.... Naz tu  ...

dia editor kalau tak silap. maybe dia minat kot walaupun SPM straight As
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-8-2018 10:25 AM
hahaha pink azwan gelak gila babi masa azwan propa ckap IG dia kena hack hahaha

Faked! Hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sambal_kicap replied at 11-8-2018 12:00 PM
Faked! Hahahhahahaha

Hahhhh dan dan je faked heols kata... lepastu haze ckp kannn pdahal dh ada kt sini dah hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 04:14 PM | Show all posts
iolss pun peminat tegar Life At Thinker. Dah setahun lebih terjebak. Best  tgk environment keje dorang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolls membawa iols ke sana..mmg best giler layan...i suke haze...lawak die mmg on point giler...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 14-8-2018 11:36 PM
Uolls membawa iols ke sana..mmg best giler layan...i suke haze...lawak die mmg on point giler...

Aah. Iols suka bila haze ckp haiiiiiiii dlm bilik gelap. Tp mse part dia confess cikgu dia dulu pernah kutuk dia sbb dia lembut tu sedih nyaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I fan Naz

And suka tengok hariz tapi jarang nau ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2018 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 15-8-2018 09:41 AM
I fan Naz

And suka tengok hariz tapi jarang nau ada

I pn suka tgok Naz. Manis je. Pandai pulak tu. Staff kt situ pn ramai suka dia even mse dpt tiket star wars dlu ramai yg nak partner dgan dia. Tp I speku Naz ni ada dark secret based on interview dia masa dalam bilik gelap. Syafa ada usik2 dia terus dia mcm takut2. Hahaha

Hariz dlu pernah kena gantung kerja kan? Ex Bushra. Tp x sangka hadek2 jugak kantoi masa pegi korea.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa ni shoot ni time abes offive hour kan...?? Giler masing2x stay back...cerita hantu tu..mmg scary...boleh plak stayback sorang2x wat kerje... tp oklah depa muda2 dpr pergi travel sane sini... sambil kene kerje..sambil merasa g tempat org.. perasan x depa ni mcm ade "something" dgn paknil....haha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list