Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11267
View
79
Reply

Personaliti Life at Thinker : Kisah mingguan di pejabat produksi Thinker Studios

[Copy link]

Author: Orix    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-8-2018 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 15-8-2018 04:27 PM
Depa ni shoot ni time abes offive hour kan...?? Giler masing2x stay back...cerita hantu tu..mmg scar ...

Something dgan paknil mksud uols ??? Iols tahu eedavogue tu je obses dgan paknil

Tak jugak kot iols rse diorg record at anytime samada during ofis hours ataupn masa masing2 kena stay back..Mmg environment ofis diorg mcm tu...happening kn
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Personaliti thinker yg yg minat sgt tulah..si haze tu...waluponnnnn mengundang...tp die punye lawak tu mmg best...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... ioll pun dh terjebak ngn LAT ni. Suke mawar,  haze,  naz,  yaya sbb klakar dlm ni... Perasan boss dorg slalu usik Hana tu. Hilang tension tgok video dorg
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 02:53 PM | Show all posts
my crush will be dahlia
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
One more person dlm LAT ni,  haiqal... Die slalu ade pastu die jujur je ckp aritu, keje kat TV3 keje bnyk gaji ciput
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-8-2018 09:44 AM
I pn suka tgok Naz. Manis je. Pandai pulak tu. Staff kt situ pn ramai suka dia even mse dpt tiket  ...

Kenapa hariz clash dengan bushra eh? Last tengok dia dgb bush masa yang hariz kantoi. Tapi tak sure kantoi apa. Lepas tu jarang sgt nampak bushra
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2018 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenabertaubat replied at 21-8-2018 06:56 PM
Kenapa hariz clash dengan bushra eh? Last tengok dia dgb bush masa yang hariz kantoi. Tapi tak sur ...

Bushra mmg jrg ada kt ofis. Dia kan assistant director byak kena pegi studio.... entah I pn rse nak tau gak haris tu kantoi psal apa. Tp dari apa yg mawar duk bebel waktu insiden tu i speku deyols beronani dalam toilet hahahahahhaa mati la nakk
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 21-8-2018 07:33 PM
Bushra mmg jrg ada kt ofis. Dia kan assistant director byak kena pegi studio.... entah I pn rse na ...

Hahahaha.. Tak pasal2. Tunggu balik rumah tak boleh ke. Kelakar jugak kalau betul tekaan you
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2018 04:07 PM | Show all posts
Syafa dah kahwin hari ni.. tahniah syafa... semoga jodoh berkekalan hingga akhir hayat & happy2 selalu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2018 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tgok Eleena nangis2 dgan Yaya... anyway Syafa kahwin akhirnya....

Ekceli dlu kt bod gosip ramai kutuk syafa ni... smpai iols pn mcm terpengaruh utk tak suka syafa ni... tp bila dh tgok LAT, Syafa lah personaliti plg iols suka berbanding Dahlia tu semua... ekceli Dahlia tu boleh tahan kekwat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-9-2018 04:20 PM
Sedih tgok Eleena nangis2 dgan Yaya... anyway Syafa kahwin akhirnya....

Ekceli dlu kt bod gosip r ...

Biase la... Org ade nama kan. Xkan xnk kekwat lgsung...  Bye eleena. Gonna miss u. Baik je die dlm ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2018 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 1-9-2018 11:40 PM
Biase la... Org ade nama kan. Xkan xnk kekwat lgsung...  Bye eleena. Gonna miss u. Baik je die dlm ...

Tgok kt wedding syafa mcm semua ada kecuali dahlia
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 2-9-2018 12:27 AM
Tgok kt wedding syafa mcm semua ada kecuali dahlia

Eps latest smlm dh mnt maaf siap2 kalu x dtg... Mgkin mmg ade hal kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 2-9-2018 12:19 PM
Eps latest smlm dh mnt maaf siap2 kalu x dtg... Mgkin mmg ade hal kot.

Tp check IG Dahlia semalam dia elok je ad kt rumah dgan baby. Anyway Dahlia pn tk follow Syafa kat IG. Tp Syafa follow Dahlia. U rase2???
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2018 11:13 PM | Show all posts
adly tu gatal ke? semua yg cantik dia yg bawak masuk thinker
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2018 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 2-9-2018 11:13 PM
adly tu gatal ke? semua yg cantik dia yg bawak masuk thinker

Hahahaha iols ad pendapat tersendiri psal adly tu. tp x smpai hati nak komen. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 12:31 PM | Show all posts
Orix replied at 1-9-2018 04:20 PM
Sedih tgok Eleena nangis2 dgan Yaya... anyway Syafa kahwin akhirnya....

Ekceli dlu kt bod gosip r ...

dulu2 iols pun kureng sikit dengan syafa sebab masa tu iols cuma tahu dia dlm rancangan motif viral tu je... lepas tengok LAT ni lah baru rasa fun dia ni... Dahlia tu i ok je sebab xder nak cover2.. jenis kasar & cakap lepas... cuma kdg2 rasa mcm terlampau kasar plak even dengan kawan2 sendiri.. tapi maybe kawan2 dia pun kepala mcm dia jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 2-9-2018 12:22 PM
Tp check IG Dahlia semalam dia elok je ad kt rumah dgan baby. Anyway Dahlia pn tk follow Syafa kat ...

Something wrong somewhere maybe kalu dh gitu... Knduri syafa kat batu pahat ke?  Kot x dpt nk bejalan jauh, laki sheol outstation kottt
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 2-9-2018 11:13 PM
adly tu gatal ke? semua yg cantik dia yg bawak masuk thinker

Mgkin... Tp i myampah ckit tgok rose. Sbb die seksi sgt kot...acah2 manja lak kalu ngn adly. Kire die melayan la....ok geli sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 4-9-2018 12:12 AM
Mgkin... Tp i myampah ckit tgok rose. Sbb die seksi sgt kot...acah2 manja lak kalu ngn adly. Kire  ...

Rose tu punya ig apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list