Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11203
View
79
Reply

Personaliti Life at Thinker : Kisah mingguan di pejabat produksi Thinker Studios

[Copy link]

Author: Orix    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2018 08:49 AM | Show all posts
Syafa dah kahwin...suke die, mmg kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Episode hari ini nampak macam elly macam ada issue je dengan dahlia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2018 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 15-9-2018 07:42 PM
Episode hari ini nampak macam elly macam ada issue je dengan dahlia

I lom tgok lg. But knowing Dahlia. Sheols mmg kekwat pn.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-9-2018 07:43 PM
I lom tgok lg. But knowing Dahlia. Sheols mmg kekwat pn.

Cabaran deal or dare kfc tu, elly kena puji 5 benda pasal dahlia depan dahlia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 15-9-2018 07:42 PM
Episode hari ini nampak macam elly macam ada issue je dengan dahlia

Tuhlaaa baru tau

And intern tu dah takda. Tetiba teringat TS buat video pasal interview kerja tu. I rasa ada macam link pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2018 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 15-9-2018 08:02 PM
Tuhlaaa baru tau

And intern tu dah takda. Tetiba teringat TS buat video pasal interview kerja t ...

Hahaha. Tu lah iols pn pelik. Takkan la sbb dia tak tahan dikecam sbb pndg rendah dekat Adly tu ? Nk kata sbb interview, dia dh diterima sbg intern dah. Mknanya dia lepas iv la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru terjebakk..serius addict gilaaa..
I suka ben..yg paling cbleh blah dorang ninglemer ek bila jalan2 luar bandar..ramai nak bergambo...

Rose tu yg mana ek..adoi x hafal nama sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by faiz-za at 21-11-2018 08:06 PM

iols dah terjebak few months dah
Tak sabar nak tunggu tiap2 minggu
iols suka adly, syafa, haiqal, ben, mawar, jess, haze, pink
Dah macam ramai sangat pulak yg iols suka
Paling tak berkenan si hana
Dengan rose time dia cakap manja2 tu
Maybe style dia memang macam tu lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
supersudoku replied at 20-9-2018 07:33 PM
I baru terjebakk..serius addict gilaaa..
I suka ben..yg paling cbleh blah dorang ninglemer ek bila ...

Rose yg selalu cakap manja2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 15-9-2018 07:42 PM
Episode hari ini nampak macam elly macam ada issue je dengan dahlia

Rasanya dorang sebelum ni tak bertegur sapa kot
Sebab elly cakap dia dengan dahlia dah bercakap dah sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dorang!!! Ke new york! Ke LA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 27-9-2018 12:22 PM
Bestnya dorang!!! Ke new york! Ke LA

Siap dpt jmpa n wefie dgan wife justin timberlake lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Br tau about life at thinker youtube ni. Gotta check them out..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar kata siapa diva tu?
Dahlia ke??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 6-10-2018 07:37 PM
Mawar kata siapa diva tu?
Dahlia ke??

I pn speku Dahlia. Sheols jah yg selalu kekwatt. Yaya n Jess I rasa easy going jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 02:44 PM | Show all posts
i baru layan LAT ni..best gila.
dah addicted dh..
tak kenan la dengan hana..kenapa dia emo sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru follow TS..mula2 tgk mcm LAT ni ala2 Team CoCo punya videos kt utube..lama2 tgk rasa mcm dia orang pun ada identity sendiri..i adore Syafa Sgt. She's a symbol of woman empowerment. Seronok kalau sembang dgn dia.. instead of Adriana comel to yg mcm lost je dlm LAT or buruk cantik but I believe she can do better. Haze is so mcm one of my friend yg lembut tp creative and full of ideas. Yaya is resourceful, walaupun org kata dia cantik, for me is so so tp dia ada semangat mcm time dia email kiehl nak join media trip, n buat mock interview dgn Adly. Dahlia, yes a bit Diva for me, may be sbb dia antara yg accomplished. Shalma pun jarang ada sbb katanya dia masuk Isnin saja. Diaorang ni semua under Astro kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cah-cah replied at 26-10-2018 06:03 PM
I baru follow TS..mula2 tgk mcm LAT ni ala2 Team CoCo punya videos kt utube..lama2 tgk rasa mcm dia  ...

Tapi diorang semua mcm brilliant kan. Muda muda dah establish niche area sendiri. I suka haze sbb dia mcm genius tapi perangai masuk air
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
serawadurian replied at 26-10-2018 06:13 PM
Tapi diorang semua mcm brilliant kan. Muda muda dah establish niche area sendiri. I suka haze sbb  ...

They all ada talent and ada ruang to establish themselves plus they got the opportunity to travel for work masa muda2 ni..which is good la..plus ada guidance dari experienced staff mcm Jess, Adly, dll..mcm Jess bising Ben misplaced invitation card for an event..nampak simple but if you can't even do that, nampak x professional la., Then the part they approached Caprice to promote Apai jadi co Host dlm Caprice show, Apai pulak malu2 larikan diri, beria Adly n Syafa explain to Caprice. so, even they are talented, banyak benda lagi yg diaorang kena belajar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2018 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-9-2018 04:20 PM
Sedih tgok Eleena nangis2 dgan Yaya... anyway Syafa kahwin akhirnya....

Ekceli dlu kt bod gosip r ...

I dulu2 suka juga dahlia tapi bila tgk lama2 macam tak best pun dia mengacara (tgk sup) and perasan tak ada orang tak suka dia, sebab dia kekwat. Anak ke sayangan pak nil.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list