JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
31560
View
1826
Reply

Rumah 2 BigStage : Edisi Pasca Finale ~ Congrats Sarah Suhairi pemenang BS musim 1 !! | siapa BBNU pilihan chuols utk next season (2) yachhh...??

[Copy link]

Author: qqOfficial    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-9-2018 11:08 PM | Show all posts
Bahran ni home schooling juga keh???

Ke sekolah tTDian....hartamas?...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 15-9-2018 11:08 PM
Bahran ni home schooling juga keh???

Ke sekolah tTDian....hartamas?...

Skolah mak ok....DU
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 15-9-2018 10:05 PM
Walaopon awl dlu aku minat si bahran ni. Tp sejak die dok melayan cinta kt sissy tu, smp effect perf ...

Confirm ke die dgn sissy chuoll?  
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 16-9-2018 12:29 AM
Confirm ke die dgn sissy chuoll?

Xde nye chuols....bertepuk sblh tgn katenye
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 15-9-2018 11:08 PM
Bahran ni home schooling juga keh???

Ke sekolah tTDian....hartamas?...

Die kawan baik gak ngn anak dato hattan....si adam tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ai pilih afieq untuk out. dari week 1 sampai sekarang performance heols tak ada yang wow. sendu jah. at least wany tu meols ingat juga lagu jawa sheols bawak best. bahran pun masa perform lagi arab tu bagus. afieq so sendu tapi undian tiktok heols no 2 bawah sarah
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 03:29 AM | Show all posts
Arief bahran je lah. Tiap minggu tara tu gak tak berkembang.

Wanie kayrie kita ok sikit lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 03:30 AM | Show all posts
datinamanda replied at 16-9-2018 12:42 AM
ai pilih afieq untuk out. dari week 1 sampai sekarang performance heols tak ada yang wow. sendu jah. ...

kan..

lagu tu wanie bawak memang ada feel
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
datinamanda replied at 16-9-2018 12:42 AM
ai pilih afieq untuk out. dari week 1 sampai sekarang performance heols tak ada yang wow. sendu jah. ...

Eh tp mase afieq nyanyi lagu treasure tu best pe... Entertaining. Ariff pon sure x mampo yg cmtu. Wany nyanyi jawa pon not bad
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara wanie atau bahran. Please la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 01:00 PM | Show all posts
Arif Bahran ... mmg pd mulanya rooting for him utk dlm top 3 .. dari minggu ke minggu graf nyanyian nya tak menyerlah langsung .. cuma ada 1 minggu je yg menyerlah lps tu balik pd asal ... sayang bakat ada tp tak di gunakan sebaik mungkin ...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 01:51 PM | Show all posts
of coz wani kayrie n bahran
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 04:02 PM | Show all posts
bahran ko jangan buat aku baran malam ni,

lagu bukti kau dah rosakkan, jangan nak rosakkan lagu mama papa larang lak malam ni .. fav aku lelagu ni ggggrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 05:54 PM | Show all posts
Biarlah semua masuk final
Wpun takde yg aku minat tapi takde plak yg aku benci
Ni lah rancangan pertandingan nyanyian yg tenang tenang je bagi aku
Pengacara pun tak buat lawak bodoh,  takde sponsor annoying
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 16-9-2018 05:54 PM
Biarlah semua masuk final
Wpun takde yg aku minat tapi takde plak yg aku benci
Ni lah rancangan pe ...

Kan..setakat yg tinggal semifinal ni takde sapa yang dibenci..masuk semua sekali ke final pun takpe, meriah sikit. Hahaha.

Btw setuju sangat, memang rasa tenang tengok Big Stage ni sebab host tak merapu dan juri pun takde la nak guna kata2 kesat. Pastu yg paling penting takde pelawak pelik2 naik pentas merapu di setiap slot selepas peserta dikomen
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cek in.... iols syak yg out mlm ni Wani Keri sbb tik tok sheols kan sendu.. lg sorg maybe arip bahran..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2018 09:05 PM | Show all posts
Tulus jd juri???

Best kahhh Tulus ni chuols????...heols ni consider retis baru jua laaaa kan di indonesia sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa juri ni ? so sendu. orang pun tak bersorak
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf nampak gah intro juri jemputan fr indo

Tapi.... tak kenal kot.... lagu pun x pernah dengar... erkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo juri siapa niii..... iolls ingatkan mummy mas idayu yeeee.. apooooiiii astro!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103439s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list