JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
31595
View
1826
Reply

Rumah 2 BigStage : Edisi Pasca Finale ~ Congrats Sarah Suhairi pemenang BS musim 1 !! | siapa BBNU pilihan chuols utk next season (2) yachhh...??

[Copy link]

Author: qqOfficial    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-9-2018 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
flyzpiz replied at 16-9-2018 09:23 PM
kd dgn tok ti dah tak comolot ke?sorry off topic

Rasenye diorg ok je uols tp skrg mcm dah lama xnmpk berdua. Xsilap aritu masa ct preggy pn kd antara org terawal yg ct inform thru text
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-9-2018 09:32 PM
Drama urusan hati cik drama queen.. scha & aiman hakim.. gara2 drama tu la iols minat lagu pamit ...

Ha..urusan hati cik drama queen. Hahaha. Sebab tu la first time dengar lagu Pamit
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 16-9-2018 09:33 PM
Rasenye diorg ok je uols tp skrg mcm dah lama xnmpk berdua. Xsilap aritu masa ct preggy pn kd anta ...

bukan pe,after afiyah dikeluarkan tak de pun kd melawat.even baru2 ni pun kd ada mai malaysia utk pvt show.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Afiq ni suara dia biasa2 je cuma dia ada groove... hrtu dia duet dgn haqiem nmpk sgt suara dia x best bnding dgn haqiem.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
flyzpiz replied at 16-9-2018 09:23 PM
kd dgn tok ti dah tak comolot ke?sorry off topic

Ada ke? tak dgr pulak.. i rasa ok je
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 16-9-2018 09:30 PM
Lagu tu femes last year..selalu gak keluar radio. Ada yg tak silap ada nyanyi dalam afmegastar. Lu ...

Zahid AF2 nyanyi. Aku dengar Zahid nyanyi terus carik lagu ni. Mmg sedap lagu ni doooo
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:37 PM | Show all posts
choy motif lagu indon byk?r
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:38 PM | Show all posts
FT belanja dada...alif komen sejibik
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:38 PM | Show all posts
afieq ok bawak lagu camni.. rasa this is his forte..
kalau bahran atau shafiq mesti tak dapat bawa lagu camni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:38 PM | Show all posts
meols tunggu baby shima n capik je
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarah ni sedap je nyanyi.... sedap nyanyi unplugged dpn unggun api sgt wow.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 16-9-2018 09:38 PM
afieq ok bawak lagu camni.. rasa this is his forte..
kalau bahran atau shafiq mesti tak dapat bawa  ...

Agree sebab dia jenis energetic tapi iols suka juga afieq ni nyanyi rock ballad.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
flyzpiz replied at 16-9-2018 09:35 PM
bukan pe,after afiyah dikeluarkan tak de pun kd melawat.even baru2 ni pun kd ada mai malaysia utk  ...

Serius la? Meols xperasan plak kd ada dtg malaysia baru2 ni. Hmm something fishy jgk la kalo gitu. Heran juga kenapa x visit baby bff ngan bff skali
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 16-9-2018 09:30 PM
Lagu tu femes last year..selalu gak keluar radio. Ada yg tak silap ada nyanyi dalam afmegastar. Lu ...

Zahid... Yes Zahid berjaya reminds iolss ngan lagu Pamit... Pernah dengar sebelum ni tapi tak tau sape... So literally thanks kat Zahid... Hahaha walaupun heolss acah2 urban dgn vokal yg hauk itu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 16-9-2018 09:38 PM
FT belanja dada...alif komen sejibik

Hahahaha..kena dengan alif sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila ingat ku mahu i tak boleh lupa persembahan opening abpbh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 16-9-2018 09:32 PM
Spa q hehe

Cerita yg meols gigih follow dlu zaman sekolah. Start dr situ suka lagu ku mahu ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok baby Shima ni jenis lemah lembut manis je orangnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
flyzpiz replied at 16-9-2018 09:35 PM
bukan pe,after afiyah dikeluarkan tak de pun kd melawat.even baru2 ni pun kd ada mai malaysia utk  ...

mana mungkin bff pencaras dah x comolot?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk baby shima ni.. cntik sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list