JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17293
View
421
Reply

ALL ABOUT MUA MALAYSIA

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Shazreeyana Shukri & Ferra Rossa cantik mekap depa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Lupa pulak Mua Bellaz
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bobo cinta tu lelaki ke perempuan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka naqiahrahim!!! I mean makeup dia la... haha.. tapi cute jugek sheols ni.. petite..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-9-2018 09:48 PM
Ye u , chikathedivas makeup kan kaki acik wottt

Kelass ko achik.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg lelaki, sllu, mekapkn princess e tu.. Lawa jgk.. Naik seri klo die mekap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 pioneer mcm ferrarosa nvdism, alha, syed dewa etc tu semua mcm another level kan? Tgn seni. Syok sungguh.

Mcm mua bella, syafinaz utagha tu mcm mak andam kg version modern. I suka syafinaz punya hasil.

Tp ada gosip2 psal mua bella ni kalau dia mekap org lain xcntik sgt. I tgk pon mcm xberapa. Then mekap dia susah nak ikut a few times jgk try tutorial dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:45 AM | Show all posts
sorang lagi geng2 ferra shazeryana --> erin leola
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_pink replied at 26-9-2018 08:45 AM
sorang lagi geng2 ferra shazeryana --> erin leola

Hah!! Ya Allah puas pikir sape la lg sorang ni geng ferra rosa saing2 nvdism jgk. Tq u!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:19 AM | Show all posts
bagus benang ni..iols nak cari mua belah2 utara, ada tak?


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:20 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-9-2018 09:38 PM
Oh yeahhhh MUA pulak.

makeup artist yg makeupkan kaki tu lah...siapa eh nama dia

lutut hitam sangat, kena la filter in real...mesti kelabu jadinya..opss

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 10:47 PM
Mohtip bungalow baru runtuh u dah terus lupa acik wott??

siapa acik wott uols? serious i blur
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:49 AM | Show all posts
HAHAHAHAHA. Sampai ke sini chuols melahar acik wott
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
TT,  to add into your list -  ummi nasir,  die mua fashionvalet.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
coops21 replied at 26-9-2018 12:18 AM
I kenal fasz faozi jek sbb dia selalu live dgn nana buat mekap tutorial. Haha.

Suka tgk Fasz Faozi jugak. Makeup dia soft je nampak, tak over
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 08:39 AM
Geng2 pioneer mcm ferrarosa nvdism, alha, syed dewa etc tu semua mcm another level kan? Tgn seni. Sy ...

Paling ingat dia ni pasal kes black face tu la, terus dapat thread sendiri gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:20 AM | Show all posts
flipolivio replied at 26-9-2018 10:30 AM
siapa acik wott uols? serious i blur

kepam uolls... the ultimate queen.

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
i follow nora jeffri, kekwat buat q&a, nak jawab soalan puak2 dia je

soalan dia gemor jawab, kenapa cantik sangat sis soalan lain tak nak di jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
image.png hayattmarni i suka, fazs.faozi sebab dia rajin live dgn nana mahazan & kepala gila2 pun i suka jgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
SirihPinang replied at 26-9-2018 10:19 AM
bagus benang ni..iols nak cari mua belah2 utara, ada tak?

farahain apa tah nama dia, tak silap biras mua bella tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 26-9-2018 07:29 AM
I suka naqiahrahim!!! I mean makeup dia la... haha.. tapi cute jugek sheols ni.. petite..

naqiahrahim ni dulu rajin mekap kan juma kan, tak tau skrg masih dgn juma ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:33 AM | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 08:49 AM
Hah!! Ya Allah puas pikir sape la lg sorang ni geng ferra rosa saing2 nvdism jgk. Tq u!

same2 uols ;)
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:48 AM | Show all posts
iols suka sangat hasil MUA Syahirah Awang. very natural look.  Harga sheols RM700 per session. ada yang tau harga MUA yg lain juga? boleh la share sini. Nak tau juga level2 nuex, syedewa tu berapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Noriana the Face designer pun best gak. Dah lama merembes nak gi kelas dia.

Korang tau tak mana2 kelas mekap diri sendiri yg bagus. Teringin la nak rupa bergaya dan senonoh sikit..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107946s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list