JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
24879
View
428
Reply

ALL ABOUT MUA MALAYSIA

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 08:39 AM
Geng2 pioneer mcm ferrarosa nvdism, alha, syed dewa etc tu semua mcm another level kan? Tgn seni. Sy ...

Paling ingat dia ni pasal kes black face tu la, terus dapat thread sendiri gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:20 AM | Show all posts
flipolivio replied at 26-9-2018 10:30 AM
siapa acik wott uols? serious i blur

kepam uolls... the ultimate queen.

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
i follow nora jeffri, kekwat buat q&a, nak jawab soalan puak2 dia je

soalan dia gemor jawab, kenapa cantik sangat sis soalan lain tak nak di jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
image.png hayattmarni i suka, fazs.faozi sebab dia rajin live dgn nana mahazan & kepala gila2 pun i suka jgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
SirihPinang replied at 26-9-2018 10:19 AM
bagus benang ni..iols nak cari mua belah2 utara, ada tak?

farahain apa tah nama dia, tak silap biras mua bella tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 26-9-2018 07:29 AM
I suka naqiahrahim!!! I mean makeup dia la... haha.. tapi cute jugek sheols ni.. petite..

naqiahrahim ni dulu rajin mekap kan juma kan, tak tau skrg masih dgn juma ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:33 AM | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 08:49 AM
Hah!! Ya Allah puas pikir sape la lg sorang ni geng ferra rosa saing2 nvdism jgk. Tq u!

same2 uols ;)
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:48 AM | Show all posts
iols suka sangat hasil MUA Syahirah Awang. very natural look.  Harga sheols RM700 per session. ada yang tau harga MUA yg lain juga? boleh la share sini. Nak tau juga level2 nuex, syedewa tu berapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Noriana the Face designer pun best gak. Dah lama merembes nak gi kelas dia.

Korang tau tak mana2 kelas mekap diri sendiri yg bagus. Teringin la nak rupa bergaya dan senonoh sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
bellyadele replied at 26-9-2018 11:20 AM
kepam uolls... the ultimate queen.

Detox kak kepam. Katne nak baca wot happened ekceli
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:54 AM | Show all posts
hotmak replied at 26-9-2018 11:26 AM
farahain apa tah nama dia, tak silap biras mua bella tu

tengs uols, nanti ai search

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:51 PM
I ingat nuex tu in the closet. Kejut iols masa tau dia nak tunang dulu. Mcm xserasi jah. Tp kalau  ...

Tunang dia tu model tudung dia dulu. Lepas tu ngorat2 lekat. Lawo orangnya lembut gitu kerja oversea. Suka betul Iols nengok bakal wife nuex tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:00 PM | Show all posts
ohmyvitamin replied at 26-9-2018 11:51 AM
Noriana the Face designer pun best gak. Dah lama merembes nak gi kelas dia.

Korang tau tak mana2  ...

iols dulu penah join kelas intan kaharudin. Sheols ajar basic natural look and harga RM100 je. pada iols ok la sheols tunjuk detail and dia bagi je kita guna semua barang2 dia dari local product sampai la yg mahal2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Saidatulnisa Aminuddin.. makeup dia biasa2 je.  I kenal sebab dia makeup kan Tun Aminah and Tuanku Nur Zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fleurdelis replied at 26-9-2018 11:20 AM
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.

Yes I pun suka. Nampak soft je look dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tahu nvdsm tu punya range berapa? Makeup dia lawa jugak tapi tengok gaya macam mahal nau. Takut nak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:41 PM
List MUA



Khir Khalid jangan dilupakan top jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 26-9-2018 12:00 PM
iols dulu penah join kelas intan kaharudin. Sheols ajar basic natural look and harga RM100 je. pad ...

Apa nama ig sheols? Murah tu kelas makeup RM100
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:19 PM | Show all posts
follow wirakastrya, suecantikmua, kfbongmakeup & fendisani
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110744s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list