JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
16532
View
420
Reply

ALL ABOUT MUA MALAYSIA

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
bellyadele replied at 26-9-2018 11:20 AM
kepam uolls... the ultimate queen.

Detox kak kepam. Katne nak baca wot happened ekceli
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:54 AM | Show all posts
hotmak replied at 26-9-2018 11:26 AM
farahain apa tah nama dia, tak silap biras mua bella tu

tengs uols, nanti ai search

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:51 PM
I ingat nuex tu in the closet. Kejut iols masa tau dia nak tunang dulu. Mcm xserasi jah. Tp kalau  ...

Tunang dia tu model tudung dia dulu. Lepas tu ngorat2 lekat. Lawo orangnya lembut gitu kerja oversea. Suka betul Iols nengok bakal wife nuex tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:00 PM | Show all posts
ohmyvitamin replied at 26-9-2018 11:51 AM
Noriana the Face designer pun best gak. Dah lama merembes nak gi kelas dia.

Korang tau tak mana2  ...

iols dulu penah join kelas intan kaharudin. Sheols ajar basic natural look and harga RM100 je. pada iols ok la sheols tunjuk detail and dia bagi je kita guna semua barang2 dia dari local product sampai la yg mahal2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Saidatulnisa Aminuddin.. makeup dia biasa2 je.  I kenal sebab dia makeup kan Tun Aminah and Tuanku Nur Zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fleurdelis replied at 26-9-2018 11:20 AM
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.

Yes I pun suka. Nampak soft je look dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tahu nvdsm tu punya range berapa? Makeup dia lawa jugak tapi tengok gaya macam mahal nau. Takut nak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:41 PM
List MUA



Khir Khalid jangan dilupakan top jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 26-9-2018 12:00 PM
iols dulu penah join kelas intan kaharudin. Sheols ajar basic natural look and harga RM100 je. pad ...

Apa nama ig sheols? Murah tu kelas makeup RM100
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:19 PM | Show all posts
follow wirakastrya, suecantikmua, kfbongmakeup & fendisani
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
amoinye replied at 26-9-2018 12:19 PM
follow wirakastrya, suecantikmua, kfbongmakeup & fendisani

Kfbong ni yg selalu makeup fazura kannn...? Lawa betul dia punya look front cover semuanyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:22 PM | Show all posts
Bosco, Epie Temerloh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:24 PM | Show all posts
KF Bong yang Fazura commissioned for her #fattzura wedding. Bee Khan pun pernah commissioned. rasanya niche market heshe orka or elitis jer kot,
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:27 PM | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 12:07 PM
Saidatulnisa Aminuddin.. makeup dia biasa2 je.  I kenal sebab dia makeup kan Tun Aminah and Tuanku N ...

i pulak suka tengok mekap saidatulnisa, sbb dia more to natural look
naikkan seri pengantin tu

i kenot go ngn mekap blusher korea tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
arya2609 replied at 26-9-2018 12:27 PM
i pulak suka tengok mekap saidatulnisa, sbb dia more to natural look
naikkan seri pengantin tu

...

Aaah. Makeup dia nampak timeless gitu. Jadinya sesuai lahh untuk kerabat. Kalau yang pink sangat blusher tu lelama tengok setepek pelik pulak. Tapi trend kat malaysia ni kalau photo shoot blusher kene pink gitu kannn
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
CikBersahaja replied at 26-9-2018 12:24 PM
KF Bong yang Fazura commissioned for her #fattzura wedding. Bee Khan pun pernah commissioned. rasany ...

Harus lahb chuols. Sebelum makeup berfacial urutan2 jari jemari bagi skin nampak freshhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:33 PM | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 12:17 PM
Apa nama ig sheols? Murah tu kelas makeup RM100

intankaharuddin. sheols ni mcm ada colab dengan anasim juga la selalu makeupkan model2 anas. btw kalau follow ig dia lebih terjebak tengok sheols makan sedap2. dia rajin buat ig story share makanan yg best2
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 26-9-2018 12:33 PM
intankaharuddin. sheols ni mcm ada colab dengan anasim juga la selalu makeupkan model2 anas. btw k ...

Hahaha aduh habis lah kalau tertengom tengah malam meroyan lapoooooorr kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:38 PM | Show all posts
range harga bee ramzamode & fiqahafizi berapa ek? yang ni fav iolls!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:45 PM | Show all posts
ohmyvitamin replied at 26-9-2018 11:52 AM
Detox kak kepam. Katne nak baca wot happened ekceli

Dah x boleh baca dah.
Admin dah benam ke lubang yg x boleh digali.
Why? you kena bukak thread yg lagi satu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 26-9-2018 12:00 PM
iols dulu penah join kelas intan kaharudin. Sheols ajar basic natural look and harga RM100 je. pad ...

Wah tq uols. Dah check harga pun murah je ni.. nak register la
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bellyadele replied at 26-9-2018 12:45 PM
Dah x boleh baca dah.
Admin dah benam ke lubang yg x boleh digali.
Why? you kena bukak thread yg ...

Ok lah kena panjat pagar sikit.. huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuex tu i rasa dari segi education & mindset memang serasi la dengan tunang dia. Rasanya dia ada master ke apa tah. Memang budak pandai.

I paling menyampah sekali aizatabdulrazak tu. muka pprt ada hati nak jadi cantik
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 08:39 AM
Geng2 pioneer mcm ferrarosa nvdism, alha, syed dewa etc tu semua mcm another level kan? Tgn seni. Sy ...

Yess.. i setuju pasal mak andam kg versi moden. Macam teyn athirah tu, dia mekap org agak nice la.

Tapi kalau bila muka sendiri mekap & ambik gambar, yihhh.. terjuih2 bibir
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2018-09-26-13-50-58-91.png

Tertengok ig ads dia ni..lawa hasil tangan dia, nampak natural walaupun lelaki..betula org cakap, hasil tangan mua laki ni lagi lawa compare dgn pompuan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list