JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17519
View
423
Reply

ALL ABOUT MUA MALAYSIA

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 10:54 AM
Apa nama ig dia chuols?

Jujuicesan kut
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
arya2609 replied at 26-9-2018 03:00 PM
cuki ni satu school ngn i
mmg lawa hasil dia, bagi i kemas

The latest one cuki makeup muka mcm erra fazira tu mak aih lawa. I nak stalk girl tu takjumpa plk ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sayahantu replied at 26-9-2018 10:55 AM
ha'ah. nampak dia make up cantik. suka. hehe..

Best dia dpt berjalan ikut ezurin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
beeeee replied at 26-9-2018 05:02 PM
wowers hahahahah thanks!!! itu dulu kann sekrang harus lah dah naik harga

Skrg dah mainly 1k lebih ha. Belum kira transport samada naik flight or minyak kete. 1km singgit dia charge. Tempat tinggal. Adudududu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
fleurdelis replied at 26-9-2018 11:20 AM
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.

I suka jugak. Tapi yelah ikut muka jugak, tonyoh macam mana kalau lawa, lagi lawa. Kalau so so gitu lah hasilnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolzer replied at 26-9-2018 07:40 PM
The latest one cuki makeup muka mcm erra fazira tu mak aih lawa. I nak stalk girl tu takjumpa plk  ...

Hak ah apa la ig budak tu eh... lawa giler mekapnya memang muka erra lah!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:39 PM
Yg mana? I actually nak mmbawang psal asmawati abdullah. Makeup dia selalu viral esp psal mata leb ...

bg iols dia mekap mcmne muka dia xcantik haha dia x mekap lg lawo
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 26-9-2018 07:41 PM
Best dia dpt berjalan ikut ezurin tu.

betul2. travel merata kotkan. huhu... untung2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 26-9-2018 07:54 PM
bg iols dia mekap mcmne muka dia xcantik haha dia x mekap lg lawo

Haha i pulak terkejut tgk muka dia xmekap. Lain gila. Pale n biasa2 je. Kalau jmpa dekat lua tanpa mekap sah xkenal
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fleurdelis replied at 26-9-2018 11:20 AM
Mua perempuan i suka makeupbynurulmf. Simple and clean.

Sama uols, ai selalu stalk ig sheols.satu lagi ai suka zueratouch. Nampak sweet mekap sheols
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizkopi replied at 26-9-2018 08:28 PM
Sama uols, ai selalu stalk ig sheols.satu lagi ai suka zueratouch. Nampak sweet mekap sheols

Uols, include sekali hairstylist boleh
Jaticharlo - i suka sgt ni
Ckliaw
Ridzokimura
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-9-2018 09:51 PM
I ingat nuex tu in the closet. Kejut iols masa tau dia nak tunang dulu. Mcm xserasi jah. Tp kalau  ...

Ai msa tau theyols bertunang, eh sygnya sheols pilih nuex. Dari segi rupa memang jauh mcm langit dan bumi. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 26-9-2018 08:31 PM
Uols, include sekali hairstylist boleh
Jaticharlo - i suka sgt ni
Ckliaw

Ridzo tu cantik2 gak hairstyle heols buat. Cam teringin plak nak ikutkan salah satu hairstyle heols
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolzer replied at 26-9-2018 07:38 PM
Attyusof ni before ni lagi buruk masa dia starting jd mua. Skrg kira improve lah sikit.

I takleh brain kalau dia selfie. Rasa macam nak suh dia shading hidung dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:19 PM | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 02:10 PM
Dia n nvdism mmg diff level. Kening natural. Jenis make up no make up. Ishh susah la

Nvdism always win lah her make up. Cuma kat latest duck cosmetics punya foundation campaign tu out. Muka vivy and erin nampak kusam and berlemuih sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:24 PM | Show all posts
Edited by Plannerism at 26-9-2018 11:38 PM

I paling menyampah sofwanah make up artist. Ada ke masa wedding my friend dia sibuk complain about lagu yang dimainkan masa wedding tu. Sambil make up, sambil complain asyik dengar lagu yang sama. Kesian mood bride down. Bila family bride jemput makan, dia boleh reply oh no thanks dah muak makan lauk orang kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:27 PM | Show all posts
Edited by Plannerism at 26-9-2018 11:37 PM

I suggested her to my friend tu sebab masa 2015 most MUA suka pakai fake lashes. And dia je dok canang she takkan pakai fake lashes. Make up sweet2 enhance natural beauty je. Tapi perangai macam tu, menyesal I suggest. Dahlah suka merempan di igstory. Mengata families client as makcik bawang. Tak professional
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols follow la hafizah kamaruzzaman. Kemas dan cantik mekap dia. Kerja tetap MAS air crew. Tu hari ada nmpk dia mekapkan kerabat diraja brunei. All-in sponsor. Payment mesti lebat
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:03 AM | Show all posts
att tu buruk la pada i.. sorry to say att, ur makeup so basic.instafamous makeup sendiri lagi lawa. u dpt job pun sbb her connection, for example the urban decay tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 26-9-2018 11:27 PM
I suggested her to my friend tu sebab masa 2015 most MUA suka pakai fake lashes. And dia je dok cana ...

I pun menyampah gilaaaaa dengan dia. Masa follow dulu, ingatkan dia ni jenis islamik la. Sebab tak pakai fake eyelash.

Tapi, buat i jadi curious bila dia selalu pakai pewarna kuku. Pastu tunjuk dia punya mekap lepas seharian keluar. I terus rasa, eh dia ni solat ke tidak? Siap pernah tunjuk dia masak & rasa masakan tu masa bulan puasa sebab dia period.

Please la, tak reti respect org time bulan puasa ke?

Pastu bagi i memang biasa je mekap dia. Balik2 kaler selamat dia je.

And yes, i agree. Dia memang kuat komplen. Mengadu itu ini. Lama2 i unfollow je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:33 AM | Show all posts
311gurl replied at 27-9-2018 12:03 AM
att tu buruk la pada i.. sorry to say att, ur makeup so basic.instafamous makeup sendiri lagi lawa.  ...

Ramai yang cakap gini eh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:35 AM | Show all posts
QasehOrked replied at 27-9-2018 12:28 AM
I pun menyampah gilaaaaa dengan dia. Masa follow dulu, ingatkan dia ni jenis islamik la. Sebab tak ...

I nak cakap juga dia suka recycle eye make up yang sama. My friend requested no make up make up look. Then dia baginya sama je bronze/burnt red eye tu. That day I just tahan diri je sound dia. Tak nak create a scene and upset my friend even more.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
SirihPinang replied at 26-9-2018 10:19 AM
bagus benang ni..iols nak cari mua belah2 utara, ada tak?

Skodeng ig fynahere
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
SirihPinang replied at 26-9-2018 02:17 PM
berapa dia charge?

Kalau tak silap, khirkhalid charge rm5k . Dia ada kata masa jawab soalan ig
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Najeebazami pon mekap cantikkk

Btw syedewa tu sangatlah elok ditengok

I nak tanya, didiyana tu charge brp eh utk servis dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112634s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list