Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53615
View
484
Reply

ALL ABOUT MUA MALAYSIA

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
arya2609 replied at 26-9-2018 03:01 PM
ummi nasir jgn you alllls lupa
dan juga attyusof hehe

Attyusof ni yg kerja dengan fv kan? Ke I silap orang.. eh tapi macam pernah tgk dia dalam vlog siapa tah yg brand Urban Decay bawak bercuti ke Bali
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:11 PM | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 05:06 PM
Tapi I rasa berbaloi sangat sampai petang lawo. Lepas tu dah jadi kelas makeup uols. Hilang debar  ...

yekeeee wah mcm friendly je dengar nya. Iolls ada purchase lens ramzamode lavue. Cantik terox!! Iolls kalau fikir2 pasal mahal ke apa tapi kan nak kahwin sekali je. Haritu lah kan kita nak jadi paling lawa. so takyah la nak berkira sangat. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:21 PM | Show all posts
QasehOrked replied at 26-9-2018 04:26 PM
Attyusof baru lagi kan? Tapi bagi i dia biasa2 je.

baru jugak
i pon rasa dia mekap biasa2 je
in fact ummi nasir mekap pon mcm too natural sangat
tak nampak kat mana cantiknya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 26-9-2018 11:52 AM
Detox kak kepam. Katne nak baca wot happened ekceli

thread dah kena pagar.... huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah g talk make up syed dewa. dia baik n friendly n ajar pun simple2 je x pening2 sgt. ktorg minta dia ajar tuk make up ofc.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
beeeee replied at 26-9-2018 05:11 PM
yekeeee wah mcm friendly je dengar nya. Iolls ada purchase lens ramzamode lavue. Cantik terox!! Io ...

Aah friendly. Tak best lah kalau ketat je kan kita dah lahh nervous. Nak kahwin.
YES betul. Nanti tetamu yg datang lagi cantik down terus rasa nak bersanding. I minat sangat dia punya makeup memang aim dia je.
Selesa tak?  Iols pakai lofalens. Beli banyak masa sales. Ni dah susah nak cari yang ada power. Pakai lahh fresh look balik.  So sebulan2 ke you?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
I kdg da stalk ig nurulnabihanmakeup.. dia siap da produk sndiri claimed kta glowing bagai.skang kaya sngguh... tp da org kta kt xlicin sgt muka
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-9-2018 02:10 PM
Dia n nvdism mmg diff level. Kening natural. Jenis make up no make up. Ishh susah la

Dia pun dah keluar kan make up palette sendiri kan? Carya cosmetics rasanya. I teringin nak beli. Macam senang je nak bawak travel
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sayahantu replied at 26-9-2018 05:25 PM
thread dah kena pagar.... huhu...

I tertinggal bas sekejap je dari tingkat 25  lepas tu takleh bukak dah. Apa terjadi?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:38 PM | Show all posts

@norianathefacedesigner pun ok
dia make up yuna masa tunang and wedding kan
now kalau ada event dUCK pun dia la make up
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:39 PM | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 05:08 PM
Attyusof ni yg kerja dengan fv kan? Ke I silap orang.. eh tapi macam pernah tgk dia dalam vlog sia ...

was with FV and was with dUCK
now freelancer
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
miss.nora replied at 26-9-2018 06:39 PM
was with FV and was with dUCK
now freelancer

Ooh! I baru tahu.. ramai jugak stop kerja dengan tinvi ye. My sister baru nak apply situ
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 06:25 PM
I tertinggal bas sekejap je dari tingkat 25  lepas tu takleh bukak dah. Apa terjadi?

tula tgh berusaha nk naik level sbb nak msk bebenang kepam. rindu nak gelak2 haha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling untung yang make up Princess E tu. Juju ke apa namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sayahantu replied at 26-9-2018 06:46 PM
tula tgh berusaha nk naik level sbb nak msk bebenang kepam. rindu nak gelak2 haha...

I pun baru lagi terjebak sini. I pun tak berapa nk paham. Level berapa boleh kembali ke bungalow sana?

*sori OT
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 26-9-2018 06:49 PM
Paling untung yang make up Princess E tu. Juju ke apa namanya.

Apa nama ig dia chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 06:53 PM
I pun baru lagi terjebak sini. I pun tak berapa nk paham. Level berapa boleh kembali ke bungalow s ...

mcm kena smpai level 3. jauh tu i nak kejar. haha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 26-9-2018 06:49 PM
Paling untung yang make up Princess E tu. Juju ke apa namanya.

ha'ah. nampak dia make up cantik. suka. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:17 PM | Show all posts
MissLily89 replied at 26-9-2018 06:46 PM
Ooh! I baru tahu.. ramai jugak stop kerja dengan tinvi ye. My sister baru nak apply situ

Tinvi ada benang dia kan.
better khatam benang la sebelum apply keje situ hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
miss.nora replied at 26-9-2018 07:17 PM
Tinvi ada benang dia kan.
better khatam benang la sebelum apply keje situ hahaha

Takleh nak masuk uols. Iols baru lagi sini. Sejak berhenti kerja  ni. Mana boleh baca I baca. Yang tak bepagar I stress je takleh masuk.
Yang I baca pasal pa dia iman tu je. Sister nak try apply finance.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070299s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list