JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20477
View
256
Reply

Daftar segera dan tebus +1000 kredit forum. Sah sehingga 31 Disember 2018 sahaja

 Close [Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 19-10-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah register lama dah. Still boleh claim credit kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Done done done



Walaupun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
done...done

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Done done done
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 03:44 PM | Show all posts
dah lama register, tapi baru nak claim hahaha
DONE...

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
DONE
DONE
DONE

Comments

Ok dah reward  Post time 22-10-2018 10:39 AM
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 10:14 PM | Show all posts
done done done

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:39 AM
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 11:26 AM | Show all posts
admin6 replied at 19-10-2018 12:38 PM
Siapa yang sudah register sila submit artikel banyak-banyak kalau nak menang hadiah wang tunai. Te ...

dah registered tp mcm mana nak tau klu nama sudah terdaftar dlm system ke belum... tolong check kan min... terima kasih sebelumnya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 11:53 AM | Show all posts
Aku selalu kena post banhammer  ,sia-sia jika sepanah-petir mana pun artikel aku tulis mesti  sia-sia.


Mana  pejuang-pejuanggggggggggggg reformisss


hehehhehe ala-ala jeritan  kak long perampas laki orang tercekik biji petai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Doneeeee

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 12:07 PM | Show all posts
Done
Done...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
DONE DONE DONE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
DONE
DONE

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2018 04:57 PM | Show all posts
Done
Done

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Done
Done
Done
Done

Comments

Kalau nak claim pastikan pakai ID yang register tu. Jangan guna ID lain sebab admin cek ID awak ni masih tiada dalam sistem yang register  Post time 22-10-2018 10:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Done! Done done

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2018 10:36 AM | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 21-10-2018 11:26 AM
dah registered tp mcm mana nak tau klu nama sudah terdaftar dlm system ke belum... tolong check ka ...



Klik di profile sendiri. Jika Warrior Level : 0 maknanya forumer biasa dan belum register. Jika Level : 1, 2 atau 3  maknanya sudah register.

Admin dah check awak sudah register sebab level : 1


warrior rgesiter.png
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 11:54 AM | Show all posts
admin6 replied at 22-10-2018 10:36 AM
Klik di profile sendiri. Jika Warrior Level : 0 maknanya forumer biasa dan belum register. Jik ...

Thank you so much
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 12:31 PM | Show all posts


Admin...nk reg cmne nk copy link fb tuh...aduhhh...pls help me..br nk reg br..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by imanda at 22-10-2018 06:57 PM

dah register pastu level 0 as a kadet. tkojut den tgk level jd 0

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Done done done
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2018 12:01 PM | Show all posts
anishmn replied at 22-10-2018 12:31 PM
Admin...nk reg cmne nk copy link fb tuh...aduhhh...pls help me..br nk reg br..



klik sini selepas tu yang FB tu copy saja link profile awak dan paste kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 04:40 PM | Show all posts
done done done

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 04:42 PM | Show all posts
done done done
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 05:36 PM | Show all posts
DONE DONE DONE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.145859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list