Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search

Insecure

Views: 8600 | Num of Comments: 123 | Favorites 0
Light Off | Tip: Supported keyboard prev/next page navigation by <- -> arrows
    Photo loading, wait please......
Publish time: 14-11-2018 09:10 AM

Text summary:

Reply

intanumbrella Post time 15-11-2018 12:02 PM
Iris. replied at 14-11-2018 11:57 PM
Bekas keeper... mesti berumur kan...

Idakla berumur benor. Dlm 30 mcm tu agk eh. Dlu nsem skrang dah mcm charlie chaplin. Wakakaka
Iris. Post time 15-11-2018 11:52 AM
intan_smsb replied at 15-11-2018 03:48 AM
i feel ni right now..... becoz my ego

hello my dear... no ego tinggi sangat ye
sikit2 jual mahal tu oklah
intan_smsb Post time 15-11-2018 11:48 AM
Iris. replied at 14-11-2018 01:19 PM
tu lah dia... ada juga ranting untuk i berpaut

i feel ni right now..... becoz my ego




Iris. Post time 15-11-2018 10:15 AM
ninnakarinna replied at 14-11-2018 04:56 PM
If u think u shud refer to psychiatrist, then u shud. At least puas hati u dpt identify feelings u ...

i dah delay lama ni... pastu cuti pula takde dah
i tak rasa nak bercakap... i suka kemam2 dalam hati je
Iris. Post time 15-11-2018 10:06 AM
ninnakarinna replied at 14-11-2018 04:52 PM
Hai iris. Berminat nak tau knapa kalau bujang dan berumur mesti ada sumting wrong somewhere..

S ...

if below 35 i rasa ok lagi for a guy yang tak kawin lagi
maybe dia bz masa study dan bz kerja
tapi kalau 40 ke atas masih bujang, u kena check kerja dia n financial dia
atau maybe dia tak minat perempuan
ada 2-3 sebab lah - financial, sexual n family
ninnakarinna Post time 15-11-2018 12:56 AM
Iris. replied at 15-11-2018 12:45 AM
Betul tu tapi i belum ada nekad sebab bak kata kawan i... i still ada option

Cuma i need to ref ...

If u think u shud refer to psychiatrist, then u shud. At least puas hati u dpt identify feelings u.

I slalu call befrienders. They are good listeners. Kadang saja buat2 lawak. Sbb i rasa keje jd befrienders mesti stress jugak asyik dpt call dengar masalah org
ninnakarinna Post time 15-11-2018 12:52 AM
Iris. replied at 14-11-2018 02:38 PM
i tak nak berumur dah
kalau berumur tapi bujang lagi... mesti ada something wrong somewhere ...

Hai iris. Berminat nak tau knapa kalau bujang dan berumur mesti ada sumting wrong somewhere..

Sbb i met this guy.. 1st kenal dia ckp dia duda..dah lama kawan baru dia ckp dia bujang. I tanya knapa tipu? Dia ckp from his experience girls mudah terima duda lg berbanding bujang sbb dia dah 35. I was like......okay.. tp tak faham. Hehe
Iris. Post time 15-11-2018 12:45 AM
dua_chzy replied at 14-11-2018 04:05 PM
Eh tamau la. Bagus tanya sundri empunya diri.

But apa pon yang uol lalui sekarang, semoga diber ...

Betul tu tapi i belum ada nekad sebab bak kata kawan i... i still ada option

Cuma i need to refer myself to psy hkl asap
Sebelum benda bukan2 menjelma dalam kepala otak i ni
So anggaplah apa yang i post kat sini takat nak happy2kan jiwa i.. hehe
dua_chzy Post time 15-11-2018 12:05 AM
Iris. replied at 14-11-2018 11:56 PM
U tanya lah kak nor.... huwaaaaaaa

Eh tamau la. Bagus tanya sundri empunya diri.

But apa pon yang uol lalui sekarang, semoga diberi hikmat dan hikmah sis. Gitulah hidop. Ada ups, ada downs. Yang penting, kita berusaha la huntok happy sis. Tak guna hidop di bumi ni jika lebih banyak tak happy dari happy.
Iris. Post time 14-11-2018 11:57 PM
intanumbrella replied at 14-11-2018 09:45 AM
Penah..dgn bekas keeper kebangsaan baru2 ni..tpi dia bukan suami org eh..single n available...dia mm ...

Bekas keeper... mesti berumur kan...
Iris. Post time 14-11-2018 11:56 PM
dua_chzy replied at 14-11-2018 03:53 PM
Kaka Iris dah kenapa ini kaka? Dah makin bosan dengan shuben ka?

U tanya lah kak nor.... huwaaaaaaa
dua_chzy Post time 14-11-2018 11:53 PM
Kaka Iris dah kenapa ini kaka? Dah makin bosan dengan shuben ka?
Iris. Post time 14-11-2018 09:43 PM
noraidil_06 replied at 14-11-2018 12:15 PM
Too much info ni sis

Dah edit.......
noraidil_06 Post time 14-11-2018 08:15 PM
Iris. replied at 14-11-2018 01:19 PM
tu lah dia... ada juga ranting untuk i berpaut
tapi tiap malam i tidur menatap hp je
husband i t ...

Too much info ni sis
Levis502 Post time 14-11-2018 07:20 PM
Overthinking kills happiness
Insecurities kill self-esteem
Lies kill trust

-lessonlearnedinlife.com-

Rate

1

View Rating Log

intanumbrella Post time 14-11-2018 05:45 PM
Penah..dgn bekas keeper kebangsaan baru2 ni..tpi dia bukan suami org eh..single n available...dia mmg baik sgt..tpi insecure well u know pemain bola kan...

Rate

1

View Rating Log

Iris. Post time 14-11-2018 02:38 PM
kiyudi replied at 14-11-2018 06:33 AM
btol...i met 1 before...

x dan nak gali lah...i memang prefer org berumur dr ai....tp tulah...x ...

i tak nak berumur dah
kalau berumur tapi bujang lagi... mesti ada something wrong somewhere
lainlah duda.....


takpelah u... kita ni mak-mak mesti kena pikir hal ehwal anak dulu
life kita sendiri dah jatuh no 2


kiyudi Post time 14-11-2018 02:33 PM
Iris. replied at 14-11-2018 02:06 PM
dulu i pun pikir macam u... yang muda baru nak uptapi kalau u dapat gali2 budak muda lain... maybe ...

btol...i met 1 before...

x dan nak gali lah...i memang prefer org berumur dr ai....tp tulah...x de yg ebelebel so far..


sudah nye nunggu la jodoh turun dari langit...hahaha...asal kan happy.....


Iris. Post time 14-11-2018 02:06 PM
kiyudi replied at 14-11-2018 06:01 AM
ala....he is not meant for me... byk la nk list...cpt2 kita cut off ....

dulu i pun pikir macam u... yang muda baru nak uptapi kalau u dapat gali2 budak muda lain... maybe ada terselit 1-2 yang muda tapi matang

tapi tulah... muda sangat ni, jadi kita yang insecure
lagi lah skrg ramai hijabista cun2 famous mekap tebal 3 inci
compare kita yang umur dah 35 ni? mampu huhuhu je
kiyudi Post time 14-11-2018 02:01 PM
Iris. replied at 14-11-2018 01:19 PM
tu lah dia... ada juga ranting untuk i berpaut
tapi tiap malam i tidur menatap hp je
husband i t ...

guana gamok....



 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list