Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16511
View
189
Reply

INTERNATIONAL INFLUENCERS & DRAMA CHANNELS

[Copy link]

Author: babydoll       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-8-2019 07:17 PM | Show all posts
Claire96 replied at 15-8-2019 06:15 PM
tapi patutnya orang takyah pelik nor believe yang dorang ni kahwin. it's not the first time Jake doe ...

i rasa ramai yg lupa kes dia dgn erika costell. plus i rasa populariti tana pun contribute utk buat isu ni kebabom.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 07:19 PM | Show all posts
i rasa lately cm bosan sikit drama influencers. asyik2 muka sama je. james charles, jeffree star je penuh. alahh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 08:55 AM | Show all posts
alamak sorry sorry uolss...

okey kite sambung lg hari ni

pertunangan tana n jake ni mmg mengejutkan semua org, termasukla si bella thorne yg nangis2 sbb tak sangka ex nk kawen walaupun tak sampai setahun diorg ni break



diorg tunang ni tak lama, dalam sebulan lebih je, pada 28 julai yg lepas, jake n tana ni pun selamat dinikahkan.  diorg kawen di las vegas, di jana mansion.



majlis ni mmg eksklusif sesgt, smpi kene bayar usd50 kalau nk tgk wedding tana and jake ni. dan jemputan pun katenye eksklusif sgt utk influencer yg ade nama je. tp yg herannye influencer mcm shane dawson tak dtg pon



jake cuma pakai sepersalinan je sepanjang majlis berlangsung



tapi tana la beriya iya sbb die pakai 3 baju hokkay for that nigh

baju time nikah



baju bergambo lepas nikah


baju potong kek



ha amekaw ko mampoooo

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:15 AM | Show all posts
Edited by annehuda at 16-8-2019 12:16 PM

Their wedding is an absolute mess and chaotic

bermula dari jake yg potong kek pakai pedang sampai hancur kek kawen tu




yg jadi jurunikah pun kawan2 diorg jugak



masa nak nikah pun boleh gaduh

end up, diorg ni kene halau sebab bising sgt. taappiii jeng jeng jeng....tana and jake tinggalkan majlis berasingan





yg lg nampak fake, bila jake paul pegi post kt instastory dia dan random girls dlm keter nak pegi ke hotel kot after the wedding



like seriously jakkkeeee????

wedding ni jugak menimbulkan kemarahan pada fans yg berabih duit nk tgk wedding diorg. 66,000 org bayar nk tgk wedding of the year ni. kali usd50 eh pakcik kayo jugakla.



wedding pun hauk takkan la ko expect livestream diorg pun tak hauk ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:12 PM | Show all posts
Evidence yang perkahwinan diorg ni propa semata-mata

1.   first, cincin tunang .  jake ni bknnye tak kaya, jutawan jugakla kt us tu, tp die beli cincin tunang tu harga usd125 je uolss.... dalam rm500 jek.





sejibik kaaann..... tapi ramai yg pertahankan, sbb lepas tu jake belikan tana keter.

2.  buzzfeed interview abang jake, agak2 bertahan lama ke perkahwinan adik die ni. die sendiri pun rasa maybe bertahan sebulan or sebulan 2 je


3.  bab kenapa go separate ways lepas wedding. tana kasi statement ada family emergency (ke kene halau?)  so diorg terpaksa balik awal



4.  Tana terkantoi dalam reality show die, yg her wedding is just for content je. pd yg malas nk layan reality show yg trashy ni, nah ni dialog yg mengantoikan sheols ni

On the fourth episode of Tana's show MTV No Filter: Tana Turns 21, we see Tana planning her upcoming 21st birthday party in Vegas. As she talks to her friends in the beginning of the episode, not only does she reveal that she knows Jake is going to propose at her party, but that they've been planning to get married for awhile now, with the wedding originally set for May.

Despite knowing that in just days, she will be engaged, Tana's relationship with Jake it still really confusing. She doesn't want to have her birthday party at his house because it "establishes [her] too much as his girl," and she discusses bringing her "side hoes" to her birthday.

"Jake and I aren't officially exclusive, so for me, I guess we would just take the openness from our relationship into the openness of marriage right?" she says, admitting that the two are still "trying to piece together the puzzle of what we actually want this engagement and 'marriage' to be."


The rest of the episode pretty much continues the same dialogue. Tana and her friends prepare for the wedding while they all (including Tana), try to figure out if this relationship and marriage are actually legit. Moments of Tana saying she wished she could hook up with Tyga, Kylie's ex, who texted her for her birthday, come just a minute before Tana says to her manager that Jake and Tana aren't lying to their fans about their relationship, and, "what they see is what they get."

At one point, Tana admits that the whole Jana thing is "something fun and lighthearted that we are obviously doing for fun and for content." She later tells her manager that both she and Jake have this "unspoken premise of like, 'It's like a Kim Kardashian, 72 day marriage,'" which Tana agrees is a "f*cked up way to think about a wedding."
Tana dilaporkan mengamuk kt MTV sbb kuarkan footage tu.  dia siap wat explanation panjang lebar utk clarify yg her marriage is not fake.



5.  Tana and Jake tak penah mendaftarkan perkahwinan diorg.  kes ni terbongkar bila wartawan try nak dptkan sijil perkahwinan diorg, fyi, kalau kt us nun, status perkahwinan ni public ye.  Tana pun ngaku dlm video die, kawen ni tak perlukan paper yg mengesahkan diorg dh kawen pun, ala ala mcm asalkan halal di sisi tuhan tu jadik la.

6. ni bkn fake marriage Jake Paul yg pertama. heols penah gak kawen tipu ngan sorg member Team 10, Erica Costell




tapi Jake and Tana bersungguh-sungguh la menepis kenyataan yg perkahwinan diorg ni fake semata-mata nak clout je. apepun kite tunggu jelah maybe lepas ni akan berakhir dgn penceraian tp tak tau la bercerai camne nnt

-The End-

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:09 PM | Show all posts
Dani Cohn and Mikey Tua = si tenggang versi influencer?

sblm adenye Tiktok, Musica.lly ni antara apps video pendek yg agak famous gak. Danielle Cohn ni start meletop pada usia 11 thn sbg salah sorg bintang Musical.ly.  tapi camne die boleh meletop di usia yg sgt muda tu?  sheols ni terkenal ngan keseksian terlampau sampai menimbulkan ketidakselesaan org lain.



korg bleh la nilaikan sendiri. patut ke tak patut budak bawah umur beraksi mcm ni.

tahun ni, Dani Cohn ni patutnye dah 15tahun. tp atas kekatikan sheols, ramai yg mcm tak caya ye ke 15 thn???
ade jugak yg csi minah ni, dipercayai minah ni sbnrnye baru 13thn in 2019. jadi maksudnye she is too underage nk beraksi gini



tapi walaupun di usia yg muda, Dani Cohn ni gigih bercinta. her current bf is a youtuber jugak, Mike Tua. mike ni pun sebaya jugak katenye gan Dani. umur 15thn. tp erm korg nilaikan la sendiri ye



on April 2019, demi utk view kt utube berjuta-juta, Mike and Dani kononnye dah berkawen.



tp benda ni dah diclarifykan oleh mak si Dani, yg diorg ni kawen tipu-tipu je. takde pendaftaran perkahwinan dibuat sebabnye diorg ni underage. so theyols kene ada kebenaran makbapak dulu baru leh kawen

taaappiii.... lepas tu di sebuah posting yg dah dipadam, but well once on internet forever on internet, couple ni seolah-olah mcm nk announce yg diorg ni dah pregnant


the couple siap buat video lagi announce kt makbapak. opkos la family diorg mengamuk giler sbb diorg ni muda sangat nk ade anak pun. sampai 4 part video.

rasenye suma org ingat yg diorg ni nipu je, tapi the couple beriya-iya ngaku mmg diorg ni pregnant sampai lastly diorg ngaku diorg ni nk prank org je.  and the prank mengundang kemarahan orang ramai termasuk la makbapak Mike




dan yg terbaru, parents Mike pun step in and bertindak merampas akaun instagram Mike. ok yg ni akak rasa mcm lawak, tapi memang patut la.  dalam instatory mike tu, diorg declare yg diorg dah tak support this couple.



so fans pun tertanya-tanya la, eh dah kenapa? rupenye si Mike ni dah cinta mati ngan si Dani, nk serius kawen la, jadi dia mintak nak dilepaskan tanggungan dari makbapak, or emancipated.  so opkos la makbapak die tak setuju. kenapa?  sebab Mike nk kawen ngan Dani, but Dani is not 15. kalau diorg benarkan jugak, Mike boleh dikenakan trial as an adult kalau die mengapa-apakan Dani. erm korg paham2 jelah ye mengapa-apakan tu camne.



tapi si Dani pulak, mati-mati tak ngaku bkn die penyebabnye si Mike ni mintak dilepaskan dari makbapak die. Dani ni siap buruk-burukkan bakal mertua, katenye Mike ni tak tahan sebab makbapak amek kesempatan la dari Mike, sampai Dani claim Mike kene pukul ngan bapak die la.

sehingga kini, katenye Dani and Mike dah breakup, and Mike mia terus sbb social account heols kene pegang ngan makbapak.

sis tak pasti ape kesudahan citer ni, tp very the scary mengenangkan si Dani ni yg tak habeh2 menipu umur walaupun banyak bukti formal yg sheols ni underage
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2019 12:01 PM
Tana Mongeau and Jake Paul fake wedding

lama dah rsnye tak hapdet kt thread ni

Ya ampun i rasa bella thorne tu sgtla disney princessy. Tak tau plak sheol dah jadi so problematic
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2019 01:00 PM | Show all posts
annehuda replied at 16-8-2019 03:09 PM
Dani Cohn and Mikey Tua = si tenggang versi influencer?

sblm adenye Tiktok, Musica.lly ni antara  ...

udah broke up. dok main perli sesama sendiri kt ig. lps tu dani buat controversy dia ckp atau dia perli kot kt IG jgk yg suruh mike balik negara asal. xtau la negara asal mana yg dia ckp tu.
ape lagi, bising la warga netz.  

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:22 AM | Show all posts
Tapi betullah takda drama yang best sangat lately huhu. People just dont find beauty community that interesting anymore. too much drama before this and people had enough.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:59 PM | Show all posts
EDISI SAPE CAKAP WAGS (WIFE AND GIRLFRIEND) FOOTBALLER TAK BIJAK?

Dah lama rasenye tak hapdet kt thread nih. nah akak persembahkan kisah yang tengah meletop2 kt england sane tu.

korang tau ape itu WAG? WAG ni merujuk kepada wife and girlfriend kepada ahli2 sukan terkenal, wag yang paling tersohor ni mcm Victoria Beckham.  selalunye WAG ni sejenis gelaran yang negatif gak la, sebab WAG ni terkenal dengan harap muka je cantik, otak kosong, pastu harapkan kt laki je support lifestyle diorg. korg leh tgk citer WAGS Atlanta, WAGS Miami, diorg ni memang keje berparti 24jam jah.

so korang kenal tak Wayne Rooney? Kalau korg peminat bola EPL confirm kenal.



Wayne Rooney dah berkawen ngan Coleen Rooney, bertahan lama la jugak, sejak 2006, dan dari perkahwinan tu beranak pinak la diorg. family ni lehla dikatakan bahagia dan dikurniakan 4 org anak jejans walaupun tak sevogue The Beckhams Family



Zaman skrang ni kan, standardla semua orang ada social media, tp si Coleen ni heran, eh ngape die dah private insta pun, tapi masih leak lagi berita2 personal pasal sheols kt paper tabloid tu?

Jadi si Coleen ni pun,  mulalah merancang plan camne nk kenalpasti petualang yg dok jual personal life sheols. skali tu terhasillah insta ini


acik Rooney ni pegi set insta story sheols to private khas utk sorang tu jah iaitu khas utk tatapan Acik Vardy, pastu die sendiri pegi leak berita-berita palsu psl diri sheols. yg hakak Vardy ni pegi la jual citer tu kt tabloid.  citer2 panas yg acik Rooney create sbb nk kantoikan informers tu adalah berita2 ni

pasal acik Rooney desperado nk baby girl sampai pegi Mexico





pasal acik Rooney nak kembali ke reality TV



yg ni pasal rumah acik Rooney banjir katenye masa ribut kt UK tu.

so opkos la acik Rooney dah dpt kenal pasti dah sape slama ni dok jual citer2 tu. kantoi la  kak bekah kali ni. tapi sape pulak Rebekah Vardy




Rebekah Vardy adalah wife kepada footballer jugak iaitu Jamie Vardy yg sendu skit berbanding Rooney



yg kelakonye laki masing-masing ni satu team kebangsaan England



Acik Vardy tak puas hati, die pun merempan la macam2 dlm IG.



antara pengakuan tak masuk akal sheols, IG sheols tu ramai yg leh log in (tetiba), sheols tgh sarat ngandung kenapa ko buat begini, ko hengat aku ni takde duit ke sampai sanggup jual citer org kt tabloid, bla bla bla

apepun citer ni mmg meletop kt UK nun, tabloid yang siarkan gosip2 acik Rooney tu terus delete citer tu acik Vardy masih meroyan smpi skrang, acik Colleen je relaks dipuji-puji sbb tak sangka hengatkan acik Rooney leh jadi daebak mcm ni

-The End-
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071131s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list