Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11023
View
187
Reply

INTERNATIONAL INFLUENCERS & DRAMA CHANNELS

[Copy link]

Author: babydoll       Show all posts   Read mode

Post time 30-4-2019 11:17 AM | Show all posts
up!

tati westbrook vs james charles anyone?

benda ni jadi masa coachella week 2.
ketika tu james charles gi promo sugar bear hair (seriously james ko gi promo gula2 bodoh tu je).

beberapa jam kemudian, si tati upload kat igstory sheols  nangis pasal frustration sheols dengan circle mereka dan rasa dipergunakan..,which to me betul la.
sheols ni memang dikatakan selalu support member2 especially si james ni. tati ni memang kalau apa2 pasal james sheols selalu support, dan kalau dia wat apa2 yang melibatkan member2 punya produk sheols akan cakap sheols akan buat biased review...obviously...

masa tu peminat2 dah dapat tangkap dah...

ni mesti sebab james gi promo sugar bear hair which is halo beauty punya pesaing.

beberapa jam kemudia james wat permohonan maaf kat tati melalui igstory..masa ni people expect ler james buanglah posting pasal sugar bear hair tapi dia dok buat. dia siap kata lagi dia tak dibayar untuk promo sugar bear hair. heols promo sbb sugar bear hair provide security untuk geng heols semasa coachella ritu..tapi peminat kata apa kebenda ko ko james kata x dibayar tapi ada #ads ?

peminat pun tetiba kaitkan lah dgn shane dawson punya tweet (masa shane katanya tgh gather2 ngan tati)

shane dawson buat tweet berbentuk begini...
"the more i slide into the beauty community the more i realize why so many of them have no real friends. some of these people are RUTHLESS. im excited to infiltrate and get u guys that pig tummy tea tho"

peminat kata heols mengata pasal James Charles...

pastu tetiba jeffree star pun mencapub juga...

"the truth always tastes better than a lie"

depa kata jeffree star pun ada gak orang tawar kan untuk wat supplemenet, but dia backout sbb dapat tau tati nak wat halo beauty..

mereka suspek sebenarnya james charles ada wat contract ngan sugar bear hair tapi x diconfirmkan..

untuk lebih lanjut tengok youtube ni:





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 01:20 PM | Show all posts
aireen24 replied at 30-4-2019 11:17 AM
up!

tati westbrook vs james charles anyone?

uhhh!! yaasss girl!! thank you for bringing this drama up!

i pun baru tgk update drama ni tadi. mmg confirmed james charles dah tak kawan dgn tati, jeffree & shane. katanya ada benda lain yg jadi waaayyy before diorang gaduh pasal sugar bear hair tu. sbb jeffree dah slowly tak like tweet, tak buat shoutouts apa semua pasal james. lps tu diorang sesama subtweet shading each other.

dah tu plak, mak si james charles sibuk je pi kt ig tati lps tu like & dropped nasty comments pasal isu anak dia promo sugar hair tu. katanya tati ni je drama lebih. anak dia x salah pun. pffttt!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 30-4-2019 05:20 AM
uhhh!! yaasss girl!! thank you for bringing this drama up!

i pun baru tgk update dram ...

James charles mmg mcm2 sekarang ni. Pasal meet n greet dia yg vip berharga usd500 dan recently pasal pasal kawan lelaki dia nama gage tu..
I suka chuols punya summary pasal jeffree vs sekawan tu..

Tunggu chuols update x update thread ni last2 ai naik kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 02:32 PM | Show all posts
aireen24 replied at 30-4-2019 02:24 PM
James charles mmg mcm2 sekarang ni. Pasal meet n greet dia yg vip berharga usd500 dan recently pas ...

tak sempat nk update berserta dgn receipts. tu yg diam je. huhuh..

ape pon mekasih chuols, tlg up kan kt sini


hari2 ada je tak kena dgn si james ni. i rasa dia mcm makin arrogant. ramai komplen pasal meet & greet tix tu. org dispute, ko influencer je pun. ariana grande & billie ellish pun x charge byk tu.


time Tea Spill up price m&g dia, tetiba dia unfollow Tea Spill. padahal Tea Spill buat breakdown based on ape yg dia publish.

ntah la. i selamanya tak minat dgn james ni. lagi sorang thomas halbert. dua kali lima je budak dua org ni. pegi main mekap kt bucu sana!



Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 12:25 PM | Show all posts
Uols kenal tak Lelepons, Inanna dgn Hannah stocking. DIorg 3 ni baik dulu, kira mcm bff la. tp recently inanna dah tak join lele dgn hannah dah. anyone know drama diorg ni??
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 01:09 PM | Show all posts
woww bestnya thread ni tt! I pernah layang Jeffree Star before ni. Ada la yang masuk ada yang tak

Tapi i paling suka baca pasal Deciem tuuuu. I love TO!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 02:16 PM | Show all posts

atas dasar apa heshe kena jemput ni g met gala?
influencer jer pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 02:54 PM | Show all posts
kosukeconan replied at 9-5-2019 02:16 PM
atas dasar apa heshe kena jemput ni g met gala?
influencer jer pun

ramai gila org kutuk dia kt twitter. Ada video dia tgah lalu kt red carpet, tapi photographer x de amek gambar dia.. dia mcm lost gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 03:53 PM | Show all posts
sape hengat simply kenna?

skrang ni sheols dah tukar kulit jadi cozykitsune. dah pindah ke jepun pun katenye



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 04:54 AM | Show all posts
NickiMinaj replied at 9-5-2019 12:25 PM
Uols kenal tak Lelepons, Inanna dgn Hannah stocking. DIorg 3 ni baik dulu, kira mcm bff la. tp recen ...

harus kenal uols. ni kan geng2 viners dulu.

i pun perasan jgk yg inanna dgn hannah dah bawak haluan masing2. dah tak join dgn lele. yg i cuma dengar gusip pasal lele je.

katanya lele is problematic and no longer relevant. problematic in a sense video2 dia byk yg ada element problematic and questionable. also, blh bagi negative impression kat younger audience.

inanna pulak i nampak konsep video dia lebih pada serius issue, which is totally opposite to lele. sebab tu la kot.

u ada tgk x inna skrng? dah kurus gile!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 05:04 AM | Show all posts
kosukeconan replied at 9-5-2019 02:16 PM
atas dasar apa heshe kena jemput ni g met gala?
influencer jer pun

kesahnya Youtube beli table kt MET gala. disebabkan dia ramai followers & mmg start popular kt youtube, so diorang bagi seat tu kat dia.
my opinion, i rasa baik diorang bagi seat kt jeffree star. i rasa heshe lagi 'Camp', plus dia pun legit businessman.

yg pasal baju dia tu, dia bukan la 'style' by Alexander Wang. AW bagi je baju yg dia buat utk fashion show. so,bukan la AW buat unik utk dia. tapi james charles being james charles. gebang bukan main.

apa pun, baju tu buruk yach! elok dipakai ke coachealla dan bukan Met gala. girtuhh sis fefeling fashion police

lps dia buat video pasal MET gala tu, terus ramai unsubscibed. nampak diorang unsub for various reason. antaranya mmg dah start menyampah dgn JC. lps satu scandal ke satu scandal. kes dia dgn Tati, tiket meet & greet harga $500 dan kini di who are yuss kan bila dtg ke MET gala.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 05:05 AM | Show all posts
mrs_salvatore replied at 9-5-2019 03:53 PM
sape hengat simply kenna?

skrang ni sheols dah tukar kulit jadi cozykitsune. dah pindah ke jepun  ...

simply kenna ni pun one of problematic youtuber. so udah tukar kulit? harapnya no more problematic mcm sblm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 01:11 PM | Show all posts
babydoll replied at 10-5-2019 05:04 AM
kesahnya Youtube beli table kt MET gala. disebabkan dia ramai followers & mmg start popular kt you ...

meols geli skit tgk fashion si james charles ni kt coachella. tk habeh2 tunjuk  punggung
ni nk tgk konsert ke nak melacur ntah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 01:21 PM | Show all posts
annehuda replied at 10-5-2019 01:11 PM
meols geli skit tgk fashion si james charles ni kt coachella. tk habeh2 tunjuk  punggung
ni nk tg ...

ada yg speku heshe buat brazilian butt lift. sbb tu menayang kemain kt coachella. diorang compare video dia tweark x jadi dgn gambar2 kt coachella, lain sangat.

kan ada leaked video yg dia bg blowjob kt laki mana ntah dlm ferris wheel kt coachella. mula netizen ingat tipu. skali time drama JC vs Gage Gomez, dlm leaked DM antara diorang, Gage tny, video tu mmg u ke? pastu JC ckp haah, dah u taknak bagi attention kt i. i cari la org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tengok video Tati dekat Youtube. JC is cancelled
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 11-5-2019 01:42 AM
Baru lepas tengok video Tati dekat Youtube. JC is cancelled

Totally..
Rasa cam jc kena get help..

Pastu xyh la baik2 dgn nikita dragun punya clan. Tu clan x sihat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 11-5-2019 04:55 PM
Totally..
Rasa cam jc kena get help..


Video minta maaf JC so fake.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 11-5-2019 10:05 AM
Video minta maaf JC so fake.

Betul..

Kalau dia betul2 genuine awal2 lagi dia dah gi jumpa tati minta maaf.

Ni baru nk ckp sorry to tati and james westbrook..

Org kata tati cam immature.. Tapi i rasa dia sangat2 genuine sampaikan james pun xleh nak cakap lebih.. Sbb tati cakap based on apa yg jc cakap.

Tati pun dah pecahkan tembelang dia yg suka berlakon seperti mangsa sedangkan dia pemangsa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
James ni mabuk fame and new money. And tati maybe rasa omg lebih2 plak budak ni.

Zara larson drop bomb ckp james pernah try boifren dia macam tak paham2.

Then ada sorang girl ni james komen di ig 2017 cakap lawa, beli wig kat mana then in 2018 he came up with same look.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2019 01:23 PM | Show all posts
[DRAMAGEDDON 2.0] TATI WESTBROOK VS JAMES CHARLES - PART 1

i buat post ni utk recap ape yg dah jadi sejak beberapa hari yg lalu dan utk memudahkan sesiapa yg tak paham jalan cerita, tehtap blh enjoy the tea

*note: i akan edit balik beberapa post utk masukkan resit.

Apr 2019
- James Charles (JC) posted satu instagram story promoting Sugar Bear Hair products. dlm clip tu JC ckp waktu dia attend Coachella, diorang tlg dia & rakan2 in terms of providing security kt festival tu. so in return, dia tlg promote product Sugar Bear tapi yg ni sleeping pills (psa: sila dapatkan nasihat doktor sebelum consume pil tidur). dlm igs ni jgk, JC letak #ad kt bawah nama dia & font tu warna putih. kalau x perhati betul2, org tak perasan.

- lps JC posted igs ni, Tati pulak post igs dia ranting & menangis2 ckp dia sedih & kecewa dan dia rasa dia tak dpt support utk product Halo Beauty dari org sekeliling. Halo Beauty ni vitamin jgk dan dikatakan direct competitor pd Sugar Bear Hair.
images.jpg

- seperti biasa, semua social media platform dilanda ribut. org dah start speku Tati ni nangis2 sebab JC post pasal vitamin dari SBH ke? sbb dlm igs Tati, dia x sebut sapa yg buat dia sedih n so on. so org dah start tny2 JC.

- dah ramai org called him out, so JC pun post an apology statement to Tati on his igs. Note that dlm apology statement ni, JC  sebut brand 'Sleep Vitamins', tapi x pun brand 'Halo Beauty'. dari org yg bijak pandai bab laws/business deals aggrement, katanya JC buat mcm ni possibly sbb dia dh sign contracts dgn SBH dan selalunya diorang akan include terms yg u tak blh sebut competitors brand.

ok, yg ni kalau ada sesiapa yg pandai bab contracts, i alu2 kan utk explain further. i tak pandai sgt dan mungkin cara i explain ni ada salah & silap. jadi i harap sapa yg tau, blh btulkan & share the correct info
jamescharlesdrama.jpg

so tamatlah kisah James Charles & Tati over vitamins utk chapter 1.

sabajap!!! ada lagi ni!! panjang sungguh drama ini yach! sabar2!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.902408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list