Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11022
View
187
Reply

INTERNATIONAL INFLUENCERS & DRAMA CHANNELS

[Copy link]

Author: babydoll       Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2019 11:16 AM | Show all posts
babydoll replied at 10-5-2019 04:54 AM
harus kenal uols. ni kan geng2 viners dulu.

i pun perasan jgk yg inanna dgn hannah dah bawak h ...

iols suka tgk trio hannah, lele dgn inanna. tp sedih la diorg dh tak join2. mmg lele tu problem kan, penah dgr dia cr pasal dgn amanda cerny sampai diorg gaduh teruk until today bermusuh. Yes, inanna cantik and kurus gilerrrrrrr. i slalu layan channel dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Damn shiok this thread! Meols wonder why JC is (soon will be was..) popular?? Apsal org follow heshe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 03:39 PM | Show all posts
miu84 replied at 15-5-2019 05:57 PM
Damn shiok this thread! Meols wonder why JC is (soon will be was..) popular?? Apsal org follow heshe

heols start famous sbb ni



lepas tu heols ditawarkan jadi first gay male model for covergirl




Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:36 AM | Show all posts
Latest news

JC pulak buat video 41minit menjawab semua tohmahan yg dilemparkan pada heshe

ni antara gis-gis video heols

1. isu pasal Coachella
Coachella ni berlangsung pada 2 weekends. masa weekend pertama, JC ade artist pass. artist pass ni tak boleh dibeli. weekend kedua, JC decided nak dtg lg last minute, cuma heshe cuma mampu beli VIP ticket, yang menyebabkan heshe kene mobbed dgn peminat heshe.  hence, heshe pun mintak tolong nikita dragun utk dapatkan artist pass, yang mana artis pass ni die provide security skali.  dan dari situ bermulalah skandal JC-SBH-Tati. in fact, immediately after die buat iklan SBH tu, die terus contact Tati and explain ape yg terjadi. bknnye 9 hari lepas tu spt yg diclaim oleh Tati.






2.  lepas tu, JC cuba nak contact Tati lagi, tapi Tati and husband taknak angkat call JC. so sbb tu la JC keluarkan apology statement.

bersambung....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:44 AM | Show all posts
sambungan...

3. JC kate die sblm ni bknnye tak penah promote Halo Beauty kt channel die. die ade je promote, siap beli Halo Beauty pakai duit sendiri lagi tu.







4.  Isu pasal JC manipulates straight men
time ni JC ngaku die 19 years old virgin.
"I am a 19-year-old virgin. I have never and will never use my fame, money, or my power to manipulate or get any sexual actions from a guy. That is disgusting. That is not me. The fact that Tati brought this up blows my mind."

5.  Insiden masa birthday party Tati
dlm video Tati, Tati cakap die marah sgt kt JC sbb kacau waiter bernama Sam walaupun Sam tu straight, bila ditegur JC balas balik yang dia tu celebrity yang famous, peduli hape aku gitu. dlm video JC, JC cakap ape yng die cakap tu sbnrnye mcm inside jokes je antara die dan kawan-kawan.
kalau org luar yang dengar tu mmg akan kedengaran sedikit kerek  


bersambung
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:53 AM | Show all posts
6.  Isu JC dengan Sam the waiter
JC cakap, Sam tu yang slide into his DM first. yang memulakan langkah pertama la. dalam DM tu pun, Sam ngaku yang die tu bi, or bisex la



7. tapi JC sendiri ngaku, die yang jemput Sam ke bilik hotel dia. tp die beri jaminan kt Sam yang die bukannye nk buat ape pun kt Sam, stakat sembang-sembang tengok movie je. lepas tu diorg made out, for an hour. walaupun Sam ckp dlm video die, si JC ni a horrible kisser. tp bertahan sejam gak tu. tp everything is consensual, atas persetujuan bersama.


8.  masa berdating  tu pun, Sam banyak sembang pasal sexuality die ngan JC.  dan Sam byk tny JC pasal input of being gay.  so that is why, dlm DM diorg ni, JC claim "You're not straight no matter how many times you tell yourself".  sbbnye JC rase Sam ni masih in denial yang die tu gay



bersambung
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:19 AM | Show all posts
sambungan..

9. Isu pasal Jeffree Star
JC ngaku die banyak terpengaruh ngan Jeffree Star.  sbb JC ni muda remaja lagi, so as a gay dlm beauty community, die pandang tinggi pada Jefree Star.
then die masukkan video J* yang J* ni ngaku J* suka lelaki straight. so kalau die ternampak lelaki yang die rasa attractive je, die terus PM cuba nasib.  and JC pun terikut-ikutla
tapi dalam video JC ni, JC mintak maaf pada semua lelaki yang die penah PM kot-kot la ada yang terasa diganggu oleh PM heols

10.  Isu JC kacau pakwe Zara Larsson
Zara Larsson claim JC asyik la DM pakwe sheols. rupenye cuma skali je JC DM tu pun kene reject. pastu JC ckpla Zara ni hipokrit, sbb dedahkan kisah JC DM pakwe die, padahal Zara ni jumpa bf die pun thru twitter


alkisahnye Zara terjumpa gmbr model ni, pastu terus twit. alih-alih pakwe tu DM die dan diorg pun bercinta la... so bg JC mcm, at least JC ni DM jek takdela sampai mcm sheols on public gitu.

11. Isu dengan J* lagi
lepas J* twit something shady about him, JC terus contact J*. tp J* tak ngaku heshe mengumpat pasal JC dlm twit tu



and JC pun penah ajak J* utk bersemuka tapi J* asyik melarikan diri. alih alih sampai ke sudah tak jumpe nak discuss psl isu ni

12. lepas Tati keluarkan video 43minit sheols, J* contact JC. dlm DM tu, J* marah-marah JC dan bangkitkan plak kisah JC cuba nak ngorat adik bf J*, Nate



tapi JC ckp, die cuma smpt menyembang dgn Nate dalam snapchat like in 10 selfies je.  pastu JC perasan yang Nate tak berminat dgn heshe, so JC stop the conversation. tak sempat pun nak flirting

13. Isu J* buli adik JC
adik JC ngadu kt JC, die twit pasal orang lain, tapi tetiba J* terasa kot, dan terus kutuk-kutuk JC



adik JC sbnrnye merujuk pasal sorg pembuli kt tmpt die, so adik JC mmg tak tau ape-ape. dan mmg rasa upset la sbb tak pepasal org ingat abang die JC ni predator

bersambung...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:38 AM | Show all posts
14. Isu J* cuba nak melagakan JC ngan the Dolan twins

JC tetiba dapat mesej drpd J*, J* claim Grayson Dolan nak come out ngan video  pasal JC cuba nak molest Grayson.  tp JC cakap die mmg tau dah yg J* ni propa je, sbb the Dolan Twins ni antara kawan terawal yang contact JC masa isu ni meletop.  



JC pun cakap dlm yg segala apa flirting antara dia dan the Dolan twins mmg dah dirancang dah, dan atas persetujuan bersama.  

15. Isu J* banned JC dr melepak kt rumah J*



JC ckp die pun tak tau ye ke die kene banned sejak dr Feb sbb J* layan die mcm biasa jek. siap twit rindu-rinduan gitu



16.  last but not least, after isu ni meletop, Sam the waiter try to call him. tapi JC buat bodoh je sbb malas nak layan





17. Tati dan suami pun cuba nak contact JC utk berbincang. tp JC tolak. sbb bg heols, benda ni Tati start brought to public. tapi heols masih lg berharap maybe one day pintu hati die akan terbukak utk berbaik semula ngan Tati. tp JC mmg berpatah hati btul ngan J*.

the end
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 06:12 PM | Show all posts
annehuda replied at 21-5-2019 11:38 AM
14. Isu J* cuba nak melagakan JC ngan the Dolan twins

JC tetiba dapat mesej drpd J*, J* claim Gra ...

wahhhhh bestnya u buat summary, after jc punya video ni i tunggu gak kot kot j* nak serang balas keluarkan claw sheolls seperti yang sheolls selalu buat tapi takde pon, come on j* we need more drama! follower jc pon dah naik balik bijak jugak budak jc ni

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:02 PM | Show all posts
annehuda replied at 21-5-2019 11:38 AM
14. Isu J* cuba nak melagakan JC ngan the Dolan twins

JC tetiba dapat mesej drpd J*, J* claim Gra ...

thank you you.. i malas nak tgok video james charles ni

so Tati ni drama lebih ke cmana?

i minat Tati tapi lepas dia buat video tu i dah x berapa minat dia..

i minat michelle phan tapi skrg dia x aktif plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
whoda5566 replied at 22-5-2019 06:12 PM
wahhhhh bestnya u buat summary, after jc punya video ni i tunggu gak kot kot j* nak serang balas k ...

J* ada keluarkan video jugak.  Tp dlm video tu die ckp die malas nk keluarkan receipts heshe sbb malas nak panjangkan citer ni. So die nk stop plak.

Tp i rasa J* ni kantoi jadi snake, cakap tak serupa bikin gitu.  JC ok maybe he just 19 so die naif la gittew
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 23-5-2019 12:02 PM
thank you you.. i malas nak tgok video james charles ni

so Tati ni drama lebih ke cmana?

Maybe, or maybe Tati terlalu upset lepas tu kene cucuk pulak, tu yg keluar video 43mins tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-5-2019 01:08 PM
J* ada keluarkan video jugak.  Tp dlm video tu die ckp die malas nk keluarkan receipts heshe sbb m ...

Tu la u dia takut nak kantoi lebih lagi sebab jc ada expose yg j* ugut mcm2, I igtkan j* nak keluar kan claw nak serang jc lagi alih2 keluar Snapchat dia ckp malas nak pnjangkan cerita pulak knowing j* tu jenis tak boleh dicuit pelik pulak dia act acah2 bolayan budak umo 19 tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:49 AM | Show all posts
I bkn fan JC tapi rasa video dia explain semua yg terjadi sgt professional
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:01 PM | Show all posts
Tana Mongeau and Jake Paul fake wedding

lama dah rsnye tak hapdet kt thread ni

btw, sis nak share pasal news yg tgh meletop letop skrang ni. kawen main-main Tana Mongeau and Jake Paul.

first, Tana Mongeau ni sape nokkss ngape nama mcm Tana Mengiaw

Tana ni sorg Youtuber, yg start meletop after she bercinta dgn Disney alumni, Bella Thorne.


maaf ni je gmbr theyols plg senonoh yg meols dah google.

dah meletop tu, Tana ni pun try la to organize meet and greet bersama2 fans die, yg dinamakan Tana-Con. tp malangnye Tana-Con ni hancus sehancus hancusnye smpi sheol dituduh cuba nak scam fans sheols. kenapa? 20,000 fans sheols dtg, tp dh smpi tu, event dibatalkan. yg kelakar tu, dh beli tiket, tapi akhirnye dapat kondom je



tp walaupun mcm tu, Tana ni masih lagi disukai dan dimaafkan oleh peminat2 sheols, sampaila MTV pun sanggup nk buat reality show utk Tana bertajuk Tana Turns 21

yep folk Tana ni baru 21 thn walaupun muka tua



bersambung....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:12 PM | Show all posts
sambungan...

Tana Turns 21 dah ditayangkan di MTV and if you all nk tgk, leh gi MTV Official Channel di Youtube



Jake Paul ni sape pulak?

Jake Paul ni adalah adik beradik Logan Paul.  Beliau ni dulunya bekas Disney star tapi dipecat sbb berkelakuan tak senonoh sebagai youtuber.



heols yg tinggi lampai tu.  abg beliau pulak, Logan Paul, terkenal sebagai ikon internet paling kurang ajar kt USA tu.



btw, Jake Paul ni baru 22 thn yee... tua setahun je dr Tana
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:24 PM | Show all posts
so alkisahnye, since Tana ni dah dioffer utk buat reality show, so sheols kena la come up ngan content yg meletop skit ala ala Kim Kardashian reality show. nk buat porn video takleh, jadinye sheols ni pun come up la ngan idea, kawen tipu-tipu dgn Jake Paul.

semuanya bermula pada majlis hari jadi Tana pada Jun 2019, yg mana tiba-tiba Jake Paul propose to Tana.



time ni mmg suma org terkejut sbb tak tau bile masa diorg ni bercinta. Tana ni baru putus ngan Bella pada Feb 2019, and putus dgn pakwe lain bulan Apr 2019, tup-tup bertunang ngan Jake Paul pada Jun 2019.



Jake Paul siap post video utube, utk perkenalkan awek rahsia die si Tana ni.  and for their engagement, Jake hadiahkan Tana bukan takat cincin besar gedabak, tapi sebuah keter

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:40 PM | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2019 12:24 PM
so alkisahnye, since Tana ni dah dioffer utk buat reality show, so sheols kena la come up ngan conte ...

best pulak. cepat2 sambung momod
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow best rupanya benang ni. Selama ni baca tajuk je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 06:15 PM | Show all posts
tapi patutnya orang takyah pelik nor believe yang dorang ni kahwin. it's not the first time Jake does this. 2nd time dah. masa 1st, dia fake wed dengan Erika Costell
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list