JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
28555
View
1099
Reply

Road to AJL33 (3 Feb 2019): Teaser promo #1085. De Fam Supergirls gantikan Altimet. Sesuai ke idok?

  [Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 10:32 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 11-1-2019 10:00 AM
dancers ramai mmg meriah
tp lbh prefer klu penyanyi tu sm2 menari
mcm stacy dgn kak ani

Yup betul..kalau penyanyi sama2 menari mmg nmpak mantap lah persembahan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:53 AM | Show all posts
sape hos


sape artis yg akn buat opening & closing

sape juri & ketua?

arranger aubrey suwito ke tok ram

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:04 PM | Show all posts
Pilihan iols utk AJL33.


Juara  :  Tak Pernah Hilang (Amylea & Kaer)


No.2  :  Sampai Bila (Mitch Omar)


No.3  :  Nisan Cinta (Jac & CT Nana) @ Bunga (Altimet)


Persembahan Terbaik  :  Bunga (Altimet)


Vokal Terbaik  :  CT Sarah Raisuddin
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:31 PM | Show all posts
ariyasa replied at 10-1-2019 02:27 PM
so kiranya u beli arena lah ek?bleh lah cuci mata tngok retis..ke u nak tngok shemale?

euw...shuben i idolakan syamel..koser la nak inzal tgk syamelina..harus la inzal tgk dek qieqie super comel...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:33 PM | Show all posts
ariyasa replied at 10-1-2019 02:31 PM
dgr interview kat radio pun dah nampak ciri2 diva dan besar kepala sheols

yeke...bukan uols idolakan si ernie tu ke?...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:34 PM | Show all posts
Rhyno replied at 11-1-2019 12:04 PM
Pilihan iols utk AJL33.

chuols ni tingtong ke apa?..motif tak sedar2 lagi markah diumumkan semi ritu? mcm takde buat kajian trend pemenang top 3 jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:17 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 11-1-2019 12:34 PM
chuols ni tingtong ke apa?..motif tak sedar2 lagi markah diumumkan semi ritu? mcm takde buat kajia ...

bullshit la markah2 semua tu. juri2 pon sama propa ja acah2 bg markah masa semi last2 time final lagu2 lain yg menang Top 3.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:55 PM | Show all posts
ai tak sabo nak tgk sarah perform
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:59 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 11-1-2019 12:33 PM
yeke...bukan uols idolakan si ernie tu ke?...

errrr..mmg tak lah uols... fefeling alicia keys sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:00 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 11-1-2019 12:31 PM
euw...shuben i idolakan syamel..koser la nak inzal tgk syamelina..harus la inzal tgk dek qieqie su ...

ye lah..dik qieqie terlompat lompat nnt mesti uols inzal jgn uols terlompat sama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:07 PM | Show all posts
takde poll ke untuk AJL ni, hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:02 AM | Show all posts
Edited by wordlife at 12-1-2019 09:03 AM

AJL tahun ni mmg promo dia slow ke? lagi berapa minggu je ni... takde pengumuman showcase pon? tahun lepas kemahen showcase bagai

Barisan artis yang bakalan buat persembahan opening & closing pon takde bunyi lagi, iklan pon setakat teaser tu je lah. Berahsia betul yach
thanks to abang @asmara_me meols dh grab ticket walaupun Aras 4.. nanti nak try cucuk2 kabel atau riki2 contest utk better view
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 12-1-2019 09:02 AM
AJL tahun ni mmg promo dia slow ke? lagi berapa minggu je ni... takde pengumuman showcase pon? tahun ...

Jgn2 tak dpt sponsor lagi kot.
Biasanya sebulan sebelum ajl dh buat pc. Yg tinggal lbh kurg 3 minggu lg nk ajl tapi pc, promo belum jalan lagi. Yg ada iklan cerekarama sempena ajl jah ada. Chois.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dato vida xmau sponser ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Lembab khenn ajl kali ni..
Lg 3 minggu tp teaser nan hadooo..
Dedulu meriah gak la siap showcase tgh panas kat sogo la pebenda bagai..
Ni tgk kat radiozz adik badek tv3 pun promo nan hadoo..
Last yr meriah ngan lagu mek selemah memenuhi corong radio tv3..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol rasa lagu matahari sarah akan menang
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 8-1-2019 03:50 PM
I pernah nampak org solat kat stadium bukit jalil kat koridor luar org lalu lalang.
Untuk ajl, ma ...

Fefeeling lah acah2 shalat di mata public di tgh keramaian majlis maksiat
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:42 PM | Show all posts
af_mania replied at 12-1-2019 11:34 AM
Jgn2 tak dpt sponsor lagi kot.
Biasanya sebulan sebelum ajl dh buat pc. Yg tinggal lbh kurg 3 min ...

adakah AJL bakal delayed selagi tak jumpa main sponsor?
tahun lepas sapa sponsor? Alha Alfa tu ke?

choyy, cakap pasal cerekarama tu meols nak tergelak tgk iklan Bahran yang kayu benor belakon
ko stick to singing jah lah dek oii fefeling plaks adakah weols akan disajikan dgn cerekarama sampah khas sempena AJL setiap sabtu?

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ada tiket meh sedekah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 12-1-2019 11:57 AM
Dato vida xmau sponser ke

Tolong la jgn. X sanggup tgk badak betina berlegar atas pentas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 12-1-2019 12:48 PM
Fefeeling lah acah2 shalat di mata public di tgh keramaian majlis maksiat


Wpun kadang2 mulut akak jahat tapi tiap kali ajl akak tak pernah missed shalat maghrib di surau bukit jalil itu. Tahun ni tak pasti lagi lah sebab kemungkinan hAri tu akak keluar haid!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 12-1-2019 03:42 PM
adakah AJL bakal delayed selagi tak jumpa main sponsor?
tahun lepas sapa sponsor? Alha A ...

Minggu ni NHK sibuk meeting ajl33. Akak speku minggu dpn ni akan ada PC sekaligus promo ajl kluar. Kemungkinan besar quputeh taja kot sbb tengok warna logo ajl33 kaler pink.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:34 PM | Show all posts
af_mania replied at 12-1-2019 06:28 PM
Minggu ni NHK sibuk meeting ajl33. Akak speku minggu dpn ni akan ada PC sekaligus promo ajl kluar. ...

curlasssst tau info info dlm mcm ni, adakah apad ini adalah NHK sebenar? mungkin seminggu terakhir baru theyolss pulun promo habis habiskan kot sampai nak muntah tunjuk iklan 24/7
atau mungkin betul la tgh takde duit
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:57 PM | Show all posts
Xde ke yang ada extra tiket?
Ganja teringin nak tgk live

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 12-1-2019 05:26 PM
Wpun kadang2 mulut akak jahat tapi tiap kali ajl akak tak pernah missed shalat maghrib di surau  ...

Kat surau non issue lah sis
Kalau di atas kaki lima itu apakah faedahnya chuolsss .. so fefeeling
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110779s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list