JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
28557
View
1099
Reply

Road to AJL33 (3 Feb 2019): Teaser promo #1085. De Fam Supergirls gantikan Altimet. Sesuai ke idok?

  [Copy link]

Author: af_mania       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2018 02:04 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 24-11-2018 11:11 AM
Rahsia Kita tu lagi sedap dari Luluh..

Tp bila menengokkan fatin husna smlm..rasa cam x tergama ...

hahaha..sial betul....imej cashier..mau bunuh diri fatin tu kalau die baca choi!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
thn dpn kuota Salma akan bertukar nama menjadi kuota Nurul Huda Khalid yach!!!  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:05 PM | Show all posts
orang_kampong replied at 24-11-2018 11:17 AM
So my prediction..

Juara- kaer amylea

bukan 100 % sms tak silap....ada markah juri...xyah..konpem altimet menang ni kategori la sis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
by the way,  Nandung akan kembali ke pentas AJL34 dgn lagu TAKDIR ciptaan Hazami. adakah lagu ni termasuk dlm kuota Nurul Huda Khalid?  kita tunggu yach!!


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 24-11-2018 02:05 PM
thn dpn kuota Salma akan bertukar nama menjadi kuota Nurul Huda Khalid yach!!!

Malam AJL nnt patut diberi anugerah khas pilihan produser ...seiring dgn anugerah mobile samsung/celcom pilihan penaja
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:09 PM | Show all posts
af_mania replied at 24-11-2018 12:52 PM
Akak tak tekejut kalau lagu zulin aziz mv yg tak jadi kawen tu ke ajl34 tahun dpn. Views pun dah m ...

jgn harap la zulin tu seakan ada aura sampah pada dia

jmpa dekat serdang tu erk whuareyous sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:11 PM | Show all posts
af_mania replied at 24-11-2018 06:57 AM
Minggu pertama hanya 2 lagu yg layak:
1. Semakin
2. Tak pernah hilang

kiki kali ni relevan..iols suka...mmg sah sah sarah vokal terbaik kali ni!....misha shaky tertelan kapur ke apa semalam.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:14 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-11-2018 09:41 AM
dayang tak menang vokal pasal hael akan menjahanamkan peluang dayang..sama mcm jac

kan...i like sgt..tv3 bijak....saingan hanya antara sarah atau syamelinalinjing
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:16 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 24-11-2018 02:01 PM
Silap dayang la sbb x hulur lasagna kat NHK...tgk haqim...senang lenang mara ke final walaupun lag ...

baik die hulu laksa sarawak jek ...kan kecewanya aku dik qiqeie yg super comel tu dpt lagu jatuh bangun....geramnyaaaaaaaaaaaa.......tak sempat nak inzal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 24-11-2018 11:17 AM
So my prediction..

Juara- kaer amylea

Valid lg kah sms uols.. very da Mawi. Lani zaman tik tok
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 24-11-2018 12:57 PM
Yass. I pn speku yg sama. Mitch confirm top 3 tp xsemestinya juara yach?

Lagu mitch mesra telinga,tp quality wise rasanya x kot...kalo bukan lagu sarah tu obvious ciplak,lagu tu lg layak utk dpt tempat kot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 24-11-2018 12:52 PM
apa nak buat...juri kan kononnya nak ikut trending semasa..the rise of  bbnu's...

Kalo mcm tu takde peluang le penyanyi mcm dayang,liza hanim nk bertanding kat ajl dh,sbb viewers kt utube mmg sendu..unless dorang collab dgn bbnu..maigadddd
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokal ni macam dah sah milik Sarah je, wlaupon try hard nak tarik tapi sheol nampak kemas dri segi teknikal. Klu mitch donat tu pulak mcm susah je nk menang vokal sbb slalu je shaky flat smpai muka kejang mata terbeliak smlm. Jac dan nandong plak senasib akan dispoilkan oleh nana dgn haelena tu melainkn sebulan dua ni pegi betapa vokal.. Iols speku sgt dgn syamel ni atas kuota NHK ni mmg sengaja nk bagi heols buat hatrik vocal ke mcm mana?? Ara kebodohanku tu pon brpeluang cerah nk saing vokal sarah nnti
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 24-11-2018 11:25 AM
Akak dgr kat hot sebentar tadi kononnya altimet takkan perform ajl nanti?? Eh hello? Berapa kali kau ...

Bak kata kaka @kiah_mai_pulak ALTIMONYET
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 24-11-2018 12:38 PM
kesiannya lahai industri muzik kalau dinilai berdasarkan populariti and view..mcm tue buat jer lag ...

Nanti lagu mcm Ana Rapali tolong hengatkn haku tu monang bosar.. ummah meleis pulak terloncat meng who r yuskn lagu ittew. Betoi tak @beta_carotene
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 24-11-2018 02:01 PM
Dah samak tv belum? Smlm tercemar teruk dgn jerawat vokalis oab yg lenggok over tu

Meols dah cuci telinga dengan air 7 telaga lepas dengar suara booster bersuara mesin tebu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Divasss replied at 24-11-2018 02:40 PM
Vokal ni macam dah sah milik Sarah je, wlaupon try hard nak tarik tapi sheol nampak kemas dri segi t ...

Vokal sarah lg kemas dan dinamik dr mitch...tp it all depends malam ajl tu ler..takkan nak bg shamel vocal dgn lagu mcm tu???agak2 lahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 24-11-2018 01:48 PM
tp mmg betul la org cakap turutan tu mmg ikut markah..seperti tahun2 sebelum ini, so mmg sarah, ar ...

Wow.. chuols sokom Ara peng & sarah keke challenge ah semakeeeen
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 24-11-2018 01:52 PM
tp wany barista mmg ada aura uols....tgk sekali lalu wow..cantik budak ni....gitu la

Betul juga walaupun nyanyi haus tp xde stok eye candy ler... harapkn qq depresi chuols atau kb kelemfuks..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu syamel tu aku xpernah dgr pun huhuhu..


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius xpnh dgr lagu syamel...Uwaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani hasrita x lepas eh
Happy pulak aku. Nape entah
Aku kurang sikit aura si hasrita ni. Ada satu macam negatif sikit.  kawan dy wani sorg lagi aku boleh pegi. Sebab tak berapa menggeletis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 24-11-2018 02:54 PM
Betul juga walaupun nyanyi haus tp xde stok eye candy ler... harapkn qq depresi chuols atau kb kel ...

Sis.. mana nk tgk kelempukan kb.... ada video tak???
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 24-11-2018 03:37 PM
Sis.. mana nk tgk kelempukan kb.... ada video tak???

Ada kt drama Cinta Tiada Ganti watak cameo konon2 nk caras Atikoh 3some drp Aedy tp aiols nmpk sheols nk goda Aedy. Yiiiihhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:48 PM | Show all posts
ala kaka hazami pun pernah menang vokal untuk lagu rancak  kt AJL ..knp tidak syamela..tapi lagu syamela tue tetap whoyussss..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100024s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list