Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3423
View
54
Reply

Polis Cakap Hal Kecil, Ibu Anak Kencing di KTM Tampil Cerita Perkara Sebenar

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2018 07:05 PM | Show all posts
klu betul pon it is still ur salah...yes, dak kecik xleh tahan tp kita yg dewasa kenala faham n peka terhadap isu ni lbh2 lagi nak jln jauh. pampers dicipta bukan tuk bayi jer tp for this case as well
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Over la ampa laki bini... dah salah tu salah laaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu orang ke gajah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang nak marah dia salah x prepare utk benda2 mcm ni aku faham la. Aku pun x caya apa yg dia explain panjang lebar tu. Justify sgt aih.

Tp apa kena mengena dgn bdn dia.

No body shaming pls.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Woiiiii..ank aku yg umo 7thun pon aku bekal pampers skeping dua incase tk leh thn kncing klu jln jauh.walaupun naik kereta sndr..mcm ni punye mnusia pon ade.pelik..pengotor!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak percaya org gemuk kepam. Byk sgt kes buruk melibatkan gemuk kepam cth mcm baby adam. Sape bkn gemuk kepam mohon jgn terasa. Yg gemuk kepam sila bdiri dlm lrt ye. Peha kau smpai himpit aku dlm lrt.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon tnjuk cctv betul ke ank dia ada pegi tandas sbelum tu? Sb i baca ada netizen ckp klau sbelum tu dah pegi tandas, mustahil akan kencing. Klau kncing maybe xbyk
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus oi..sekolahkan depa..orang pengotor tak sepatutnya di bagi muka..mencemarkan alam..jijiksss..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok badan pun tau dah kenapa selalu bagi alasan..ooppsss..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki cam india jer...tu pengotor nak mampos...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:05 PM | Show all posts
jap...train mana yang x de toilet ni? bukan skrg ni train semua ada toilet ke? kecuali komuter, ERL, monorail dan seangkatan dengannya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:20 PM | Show all posts
Mungkin statement dia betul... betul la tuu budak-budak nak kencing mana boleh tahan. And kalau parents  waras akal fikiran dia, takkan nak suruh anak kencing kat situ. Tempat orang keliling nampak pulak tu.

Cuma itulah, ada baiknya... kalau ada anak kecil ni, keperluan macam pampers ke, baju lebih ke better bawak, takut- takut anak-anak terkucil ke camne tak sempat nak jumpa toilet..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 1-12-2018 11:48 PM
Mohon tnjuk cctv betul ke ank dia ada pegi tandas sbelum tu? Sb i baca ada netizen ckp klau sbelum t ...

tu la psl, aku baca dia tulis mcm banyak kali benar dia bawak ank p kencing..

berapa jarak masa utk setiap stesen yang benti utk kenxingqq
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg tak blh terima apa2 alasan utk menghalalkan anak dia kencing dlm train. Kencing di khalayak ramai mcm org yg tak bertamadun.. brp jam perjalanan tu ssmpai kencing tak thn
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp aku pun tak blh terima perbuatan viral yg blh menjatuhkan maruah org... dua2 pihak slh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama jah bangang dua2 ngan tukang viral sekali.  
Cuma nak tau versi mana yg lagi hasanah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs lah kalau lah anak dia ni ada penyakit yg suka kencing dan tak thn kencing ..patut bw plastik ke mana2 takpun bw bekas utk kencing. Itu pun dia kena ads usaha utk tutup skit tak bg org nmpk sbb dah terang2 kencing tmpt awam tu tak elok. Setidak2 nya nmpk jg usaha dan tdk mengotorkan kenderaan atau train yg dia naik tu. ni kalau kena kasut aku pun ..aku mrh..najis mutawassittah tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:04 AM | Show all posts
maknye pun pakai gambar logo PH kat profile pic.. memang biasa la kencing hancing ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengotor!......
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau camtu korang biasa biasakan la diri kalau terbau hancing dalam tren sana sini...itu mungkin kes emergency
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list