JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
2583
View
54
Reply

Polis Cakap Hal Kecil, Ibu Anak Kencing di KTM Tampil Cerita Perkara Sebenar

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2018 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun x setuju diviralkan malu weh
Tapi patutnya bila anak dah bagitau nak kencing kat Bukit Tengah turunlah kat next station kat Bukit Mertajam ka Tasek Gelugoq ka Sungai Petani ka pastu tunggulah next train. Lama kot nak tahan dari Bukit Tengah pi Padang Besaq dekat 2 jam jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement dia anak terkencing. Tapi seluar elok tak basah.

Lagi satu tak yah sembang. Not normal anak ko asyik asyik terkencing. Pergilah bawak doktor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:58 PM | Show all posts
aku pun bawak pampes extra utk anak2 nak terkencing.... sbb kita xtau anak kite cemana wey... serius lahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:01 PM | Show all posts
klu dah xda diaper..sumbat ja lah tuala ka baju ka atau apa2 kain kat celah paha anak tu..supaya air kencing tak bocor atau menitik....kena ada emergency plan la..dah hang tak bagi budak tu pakai diaper...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:54 PM | Show all posts
sepatutnya klu dah tau budak tk pakai pampers ..maka logiknya bawala ia ke tepi koridor..maka seng sikit cleaner nak basuh dey..cuba org tak thn kencing ats kusi kete ko..ko leh ckp perkara kecik je..mcmmmm.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list