Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
3404
View
54
Reply

Polis Cakap Hal Kecil, Ibu Anak Kencing di KTM Tampil Cerita Perkara Sebenar

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 6-12-2018 04:19 PM | Show all posts
kenyataan sebenarnye mmg ko pemalas kot. org lain bawak budak kecik pun bawak tuala kecik n pampers. akak ni mesti sejenis bawak anak gi beraya rumah orang pastu ko biar je anak ko rosakkan harta benda orang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:29 PM | Show all posts
kalau anak tu tak tahan sangat nak buat mcm mana lagi, tapi mak pun bingai sangat
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 05:00 PM | Show all posts
kan dia kata anak dia dah xpakai pampers...mmg dia xkan bawak la pampers kalo keluar... melainkan anak dia mmg pakai pampers lagi.. so kisahnya bukan dia la yg bukak seluar anak dia soh kencing..kalo anak dia terkencing..what to do.. alaa korang dalam ni bajet2 mcm mak pak yang perfect pulakkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:26 AM | Show all posts
ko nak saman nanti kalau ko klah kat court tu baru padam muka
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnakarinna replied at 30-11-2018 10:35 PM
Korang nak marah dia salah x prepare utk benda2 mcm ni aku faham la. Aku pun x caya apa yg dia expla ...

Yes..no body shaming...kecam perilaku dia  is ok tapi awat asyik bebenor body shaming orang...isk..isk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 1-12-2018 11:48 PM
Mohon tnjuk cctv betul ke ank dia ada pegi tandas sbelum tu? Sb i baca ada netizen ckp klau sbelum t ...

Selalunya budak2 lps kencing, jarang nak kencing lg dlm tempoh terdekat, kalau diorang nak kencing lg, selalunya masih boleh tahan kencing...yg case ni rasanya mmg  auta...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya bawa anak umur 5 tahun naik flight pun pakaikan pampers. Padahal 1 jam perjalanan je. Just in case takut waktu dia nak buang air tu flight tengah naik ataupun turun, so lavatory memang tak boleh digunakan waktu tu. Bersedia untuk segala kemungkinan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu dia kate budak nak kencing tak boleh tahan2. Tapi sebagai mak kenapa tak boleh nak fikir time2 emergency mcm ni. Ok kalau kate anak dah tak pakai pampers so memang tak ade stok pampers tak kan la tak bawak napkin or towel ke. Nak travel semua tu kena la sediakan. Just in case jadi macam ni. Komuter mane ade tandas. Dah la selalu delay. Jadikan pengajaran ye kak
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Selfish ny, ingat family dia aja tak ingat penumpang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsoever reason acik mok ni aku xleh terima..i pn ade anak kecik.anyway,at what age she taught her daughter potty train??dh 7thn still xreti tahan kencing.malu weh..patut umo tu dh leh kawal bladder kot.katanya dh buang siap2 kt stn.butterworh.ater dh tahu,next station lg lama,gi sumbat air byk2 ke budak tu lg knapa.aishh...byk nor la alasan acik mok ni nk tegakkn benang basah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun x setuju diviralkan malu weh
Tapi patutnya bila anak dah bagitau nak kencing kat Bukit Tengah turunlah kat next station kat Bukit Mertajam ka Tasek Gelugoq ka Sungai Petani ka pastu tunggulah next train. Lama kot nak tahan dari Bukit Tengah pi Padang Besaq dekat 2 jam jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement dia anak terkencing. Tapi seluar elok tak basah.

Lagi satu tak yah sembang. Not normal anak ko asyik asyik terkencing. Pergilah bawak doktor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:58 PM | Show all posts
aku pun bawak pampes extra utk anak2 nak terkencing.... sbb kita xtau anak kite cemana wey... serius lahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:01 PM | Show all posts
klu dah xda diaper..sumbat ja lah tuala ka baju ka atau apa2 kain kat celah paha anak tu..supaya air kencing tak bocor atau menitik....kena ada emergency plan la..dah hang tak bagi budak tu pakai diaper...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:54 PM | Show all posts
sepatutnya klu dah tau budak tk pakai pampers ..maka logiknya bawala ia ke tepi koridor..maka seng sikit cleaner nak basuh dey..cuba org tak thn kencing ats kusi kete ko..ko leh ckp perkara kecik je..mcmmmm.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087813s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list