JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34525
View
488
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2018 01:13 PM | Show all posts |Read mode



"IS my life," ujar Remy Ishak mengenai status pertunangannya apabila ditanya untuk mengulas mengenai persepsi umum berhubung kahwin lewat.

Oleh kerana masih lagi tiada ketetapan tarikh untuk melangsungkan pernikahan dengan suri hati pilihan hatinya, masyarakat dan warganet tertanya-tanya.

Meski tidak ambil pusing dengan andaian orang sekeliling, Remy ketika ditemui Sinar Harian baru-baru ini, berkata, pada akhirnya nanti hanya pelakon filem Pulang itu sahaja yang mengetahui takdir hidupnya.

[ARTIKEL BERKAITAN:  Dua tahun bertunang, Remi masih belum tetap tarikh]

"Orang tak tahu apa yang berlaku, kalau kita nak dengar apa orang kata susahlah. Masyarakat akan bagi pelbagi persepsi.

"Malah saya tak berhutang dengan sesiapa pun untuk beritahu apa yang berlaku.

"At the end of the day diri saya sendiri juga," katanya kepada Sinar Harian.

Dalam perkembangan kerjaya, Remy sedang menjalani penggambaran bersama Mira Filzah dalam drama bersiri Pujaan Hati Kanda yang dijadualkan bersiaran bermula Disember 2018.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:15 PM | Show all posts
heols neh boleh tag team ngan kamal deli

sejenis jantan tak suka komitmen besar

pastu ko tetap nak bertunang bagai dasar sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:36 PM | Show all posts
kedengaran masih plin plan ye bang remy
sebenarnya meolls setuju bam remy
biar tak kawin dari tersalah kawin

tapi aku ghase dia ni pospon kawin sbb nak setelkan job dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:42 PM | Show all posts
even iols minah bamwemy, tp selaku wanita, kesian kat tunang chuols tu bang oiii. dugaan bertunang ni hebat sgt2. mohon bamwemy ditetapkan hati dan tidak berbolak balik. semoga bahagia selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 4-12-2018 01:42 PM
even iols minah bamwemy, tp selaku wanita, kesian kat tunang chuols tu bang oiii. dugaan bertunang n ...

How do you know kahwin lambat ni bukan keputusan mutual? Ramai perempuan skrg nak tunggu stabil dulu baru kahwin. Lepas kahwin beranak suami buat hal ko makan pasir haha jk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:53 PM | Show all posts
generalsoap replied at 4-12-2018 05:50 AM
How do you know kahwin lambat ni bukan keputusan mutual? Ramai perempuan skrg nak tunggu stabil du ...

haah, betul gak tu. tp jrg sgt2 pompuan nak tunang lelama pastu hanging mcm tu. tp tulah, bukan iols yg keluarkan duit belanje kawen dia kan, so tak kisahlah. hahaha! pandailah dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tunang lama2 buat ape...semcm xnak komitmen...baik xyah tunang
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:21 PM | Show all posts
terpk jgk asl ade org suka tunang lame2 ek. klu kita yg bukan retis ni ofkos laa pk psl duit la ape la. ni retis kot duit msti byk. tv muka dia je. nape laa nk lengah2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:24 PM | Show all posts
semua ketentuan illahi
manusia boleh merancang segalanya tapi
allah maha perancang yang hebat
jd biarkanlah bam mei merancang hidpnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:31 PM | Show all posts
umur bukan makin muda, sian cik tunang tunggu lelama..kot ye pun xpayahla bertunang bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:49 PM | Show all posts
mungkin dia taknak bertunang lagi, pompuan tu yang paksa2..oklah...kita tunang..hambik kau nak sgt..langsung tak kawin2...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:17 PM | Show all posts
nape bang wemy??

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:19 PM | Show all posts
so wemy dh single skang....

ada can la ni....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam wemy (walaopooonn ko hadek) elok lah enjoi dulu life. If dah sedia betul2 br melangkah.. Pepepun yg penting diri sendiri bkn acik2 bawang esp kat cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:26 PM | Show all posts
tersalah tunang takpe lagi, dari tersalah kawin. tapi kesian la heols buat tunang tu menunggu lama, unless kalau tunang tu tak kisah. but i doubt it.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jodoh tak sampai lg lah tu, ke tunggu i bang remy
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:45 PM | Show all posts
hahahhahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:46 PM | Show all posts
mcm sepadan plakk..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Smalam maya up gamab dgn remy kt insya.  Bykk sgt org ship diaorang. Better la dr mirafilzah ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list