JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
18284
View
304
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-1-2019 10:48 AM
Haha ok je nampak la mira melawak je tuk dapatkan 5 HA, remy je yang buat reaction over maybe tak bi ...

dgn tiz dulu lama gak kan... hmmm remy yg setia ke kaka kasut yg sanggup bersabar & terus menunggu??
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-1-2019 07:07 AM
Menyampah aku tgk perangai 2 pelakon mcm ni. Cukup2 la klu buat kat ig... yg nak over smpi keluar  ...

kalau bujang xpe la kan nk berpickup line in public... tapi mungkin jugak si wemy yg react beria sbb dia ada crush dgn migha.. tu yg gaya mcm kena electric shock smpi tepuk dada! haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-1-2019 03:08 PM
dgn tiz dulu lama gak kan... hmmm remy yg setia ke kaka kasut yg sanggup bersabar & terus menunggu ...


Tak selama yang ni pastu always on dengan yg ni, takde plak gosip dia dengan org selama dengan kakak  kasut haha, hmmm tak taula siapa yang lebih setia hahaha baca dari thread forum dulu2 tahun 2014 camtu nampak cam kakak kasut yg dominan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-1-2019 03:19 PM
Tak selama yang ni pastu always on dengan yg ni, takde plak gosip dia dengan org selama dengan k ...

bbrp tahun ni career dia pun agak sendu... lps drama pakcik tu baru naik blk nama si remy kan.. skang tgh hot sbb drama dua back to back. bila kurang popular, kurang la kena gossip...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 12-1-2019 03:34 PM
miracle_forever replied at 12-1-2019 03:10 PM
kalau bujang xpe la kan nk berpickup line in public... tapi mungkin jugak si wemy yg react beria s ...


Ye la react mcm tu utk mempromote drama la tu. Apa2pun 2 - 2 gedik.
Sorg tak sedar diri dah berpunya.
Sorg menggedik ngan tunang org. Ceh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-1-2019 03:31 PM
Ye la react mcm tu utk mempromote drama la tu. Apa2pun 2 - 2 gedik.

tgk gaya dorang tu kan.. mcm lbh drpd promo drama je... cinlok tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-1-2019 03:33 PM
tgk gaya dorang tu kan.. mcm lbh drpd promo drama je... cinlok tu.

Klu dah tau sparring partner tu dah berpunya. Takyah la nak menggedik mira oiii. Wpun remy gedik melayan.

Klu ada shipper remyra mmg la dorg leh masuk dlm kategori shipper delusional, leh masuk dlm grup shipper acik airport, acik studio mmp, acik rindu 200%, acik hati prpn, acik titian cinta n acik tiakmok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-1-2019 03:37 PM
Klu dah tau sparring partner tu dah berpunya. Takyah la nak menggedik mira oiii. Wpun remy gedik m ...

Tapi rasanya.. 2,3 hari.pas balik dr sabah
Remy dah kurang menggedik.. mcm tak pos @ reply sgt ig mira @ fan.. dalam ig remy pun da kurang
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-1-2019 03:25 PM
bbrp tahun ni career dia pun agak sendu... lps drama pakcik tu baru naik blk nama si remy kan.. sk ...

Aah betul gakk, tapi kan masa remy dok bersweet ngan mira kat ig live, remy kat sabah and tunang dia ade ikut sekali, kira kakak kasut ade kat sebelah je time dok bersweet tu, serius sporting betul kakak kasut sbb ig live tu tak cakap pasal drama pun, remy dok usik2 mira je, apa pun kalau remy ade crush kat mira mmg kena lupakan la, lama dah kakak kasut menunggu dihalalkan   agipun kakak kasut dah 36 tahun ni, kesian kalau tetibe putus, pastu tak rasa remy dapat mira walaupun dah putus nanti   
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 12-1-2019 03:48 PM
Tapi rasanya.. 2,3 hari.pas balik dr sabah
Remy dah kurang menggedik.. mcm tak pos @ reply sgt ig ...

Sbb heols dah menggedik kat luar drama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-1-2019 03:52 PM
Aah betul gakk, tapi kan masa remy dok bersweet ngan mira kat ig live, remy kat sabah and tunang d ...

Ada yg ckp remy jenis nak settle down awal. Taaaaaaaaak pownnnnnnn. Siap biarkan tunang tertunggu tunggu.
Heols bknnya berumur 26 thn khennnn.
Mungkin klu 26 thn masi muda klu nak kawen.
Tak padan ngan umur nak menggedik. Pelakon2 yg muda dr dia lagi matang. Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-1-2019 03:59 PM
Ada yg ckp remy jenis nak settle down awal. Taaaaaaaaak pownnnnnnn. Siap biarkan tunang tertunggu  ...

Tertanya jugak ape sebab dorang tak kawen lagi becinta lama dah, selalunya remy bagi tau press sbb nak kenal hati budi dulu kalau dah dekat 5 taun becinta nak kenal apoo lagii hahaha, aah agak tua la dorang tu sorang 36 ngan 37 kalau perempuan tu 20 an takpe jugak, tunggu remy 40 taun baru kawen pun takpe, tapi remy ade kata lepas tayang filem sangkar dia akan berehat kejap dari lakonan, hint la tuuu agaknyee.. tahun ni la kot nak settle down tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-1-2019 04:08 PM
Tertanya jugak ape sebab dorang tak kawen lagi becinta lama dah, selalunya remy bagi tau press sbb ...

Ye la tuuuuuu.
Ok la klu dah nak settle down. Takyah nak menggedik tau diri tu dah jadi tunangan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-1-2019 04:19 AM
Maknya lawa & nmpk sweet dgn tahi lalat sebiji tu. Lagi lawa drpd anak2 beliau...tapi migha ni plg ...

Aah mira pling lawa. Tp maknya lg win. Cantikk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cumie replied at 12-1-2019 08:29 AM
a ah. apesal bamwemy malu - malu gitu...
kemain diorang berdua ya.

Ngengada wemy ni. Pnggil pali baru tauu. Pali ada tau smlm kt mlm.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-1-2019 04:08 PM
Tertanya jugak ape sebab dorang tak kawen lagi becinta lama dah, selalunya remy bagi tau press sbb ...

tu yg ada benang kata cancel venue kawen tu.. ramai kata dia kan.. ntah2 lps sangkar dia pulun gi holiday pulak. cik tunang jugak yg menganga dok tunggu tunggu tunggu sampai menopause. dont get me wrong.. aku mmg suka lakonan remy ni... so aku bkn haters. kesian je kat cik tunang.. kalau xnak settle down.. let her be free & cari org lain la. her biological clock is ticking.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap kesetiaan tunang dia berbaloi lah yer.
Ntah apa ada dalam pikiran dorang berdua.
Yg mira filzah pn..kalau nak laku kan drama pn..gedik tu over yer.
Kurang minat dh MF ni..lg satu gambar kat ig semua posing ala2 mcm che ta.
Kelebihan dia...dia senyum la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-1-2019 04:26 PM
tu yg ada benang kata cancel venue kawen tu.. ramai kata dia kan.. ntah2 lps sangkar dia pulun gi  ...

Ohh siap ade venue dah ingat baru merancang, sebelum shoot phk remy pegi kursus kawen ngan cik tunang, pastu orang ade tanya pemilik tempat kursus tu bila langsung kata bulan 12 tapi laa ni dah bulan 1 dah hahaha tak rasa dorang akan berpisah sebab remy pun cam memerlukan kakak kasut selalu,ade nampak kakak kasut post instastory kalau training filem ke ape memang kakak kasut teman kira sentiasa ade dengan dia jadi cheerleaders sejati hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
perangka replied at 12-1-2019 10:26 AM
Aku sukaaa mlm last nite. Padan muka ko wemy. Gelenyarrr sangat masa iglive. Hambik meewa bagi setem ...

Meewa cakap apa selain remy is my love tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-1-2019 07:59 AM
Ada yg ckp remy jenis nak settle down awal. Taaaaaaaaak pownnnnnnn. Siap biarkan tunang tertunggu  ...

Syafiq,aiman elok je belakon dgn  a few heroin tak ada pulak over bersweet luar drama.stkt bts tu biasa la lgpn single msing msing...bila remy over mcm ni tak boleh la nk slhkn fans yg delusional..remy bg,fans lyn jela...huhu..geli plak bila tunangan org tp promote drama cara mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 12-1-2019 05:26 PM
Syafiq,aiman elok je belakon dgn  a few heroin tak ada pulak over bersweet luar drama.stkt bts tu  ...


Klu fans buat xtau. X jadi jgk khennnn. Sbb 2 - 2 over gedik wujud la fans delusional.
X sangka la remy sehak pun suka bwat drama mcm ni. Kikikiki.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ghasa wemy ni berdolak dalik nak kawin lama dah..bukan sebelum shooting dgn meewa pun...lama doh gamba tunang dia remove dari ig..tak follow tunang..sebelum2 tu lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
perangka replied at 12-1-2019 06:58 PM
Aku ghasa wemy ni berdolak dalik nak kawin lama dah..bukan sebelum shooting dgn meewa pun...lama doh ...

Baca kat komen fb bang remy nk kawen bln 5 niee
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 12-1-2019 07:03 PM
Baca kat komen fb bang remy nk kawen bln 5 niee

Woww tekejut nii, bye hero malaya kuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 12-1-2019 07:03 PM
Baca kat komen fb bang remy nk kawen bln 5 niee

Oooh sebelum puasa kottt
Bolehlah beraya bersama cik kasut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115135s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list