Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40238
View
488
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2018 05:43 PM | Show all posts

apa maksud statement bam remy ni...
masih couple ker dah single?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yang dulu pernah Umi Nazeera kan? Pompuan jer yang hard up kat dia, dia rasa dia romeo.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu yang hang p betunang pasaipa... adoi laa ghemy
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baiklah begitu. Hormatilah bakal suri dan bakal ibu kepada anak-anakmu. Kalau belum bersedia, lepaskanlah. Mungkin ada jodoh sebenar yang menanti.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 5-12-2018 02:38 PM

Ape susah.. Putus jelah ngan jantan mcm ni. Umur nk dekat 40 dah.. Sesilap lg sploh taun je konek dia nk befingsi sebelum kene ed. Dahlah bibir jenis mkn rokok kowt. Pompuan bodow je hadap tunggu jntn kertu ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:41 PM | Show all posts
remy nih boleh tahan gud looking lah!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:43 PM | Show all posts
Sejenis macam ini patut ciktunang die blah jela. Tunang die pon bukan xlawa pon. Siap ade brand kasut sndiri yg not bad jugak sis tgk. Takpe tunang p cri lelaki lain ye. Klu kawen pon if tak appreciate awak taguna jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang wemy tunggu kite ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
byk bil air tertunggak ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:21 PM | Show all posts
cikomek replied at 5-12-2018 02:43 PM
Sejenis macam ini patut ciktunang die blah jela. Tunang die pon bukan xlawa pon. Siap ade brand kasu ...

ohh patut dia promote kasut hari tu, tunang dia punyalah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:21 PM | Show all posts
kadang-kadang bila berhubungan lama sgt dia jd sejuk, last sekali sejuk gedi dan hilang terus rasa love tu, bosanpun ada
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:57 AM | Show all posts

bila lakonan remy dgn faz nak kuar ni
pontianak bj kebaya
lama giler tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 4-12-2018 05:02 PM
Smalam maya up gamab dgn remy kt insya.  Bykk sgt org ship diaorang. Better la dr mirafilzah ni

Maya mmg ponah suko wemy neh.. Tp mat ni hat insecure..tp cter lamer maa..
Ngn tunang he olls, mek rs hat tino tu hat gegeh ngejornyer, he olls gtiew jah.. Lg fefeling ngn mirapilzah adee arr..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Looking forward juga dngn pujaan hati kanda ni. Iols rasa gandingan remy dgn mirafilzah ni comel. Walopon mira ni taklah best sgt pun.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:37 AM | Show all posts
kalau tak ready nak kawin, lepaskan je la tunang tu. jgn biar terikat mcm ni lama2.. kesian kt tunangnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah putus tunang ke Remy ni jawapan tu sesuatu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:04 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 6-12-2018 10:06 AM

ok jer ko nak atur hidup ko.. cuma lebih proper kalau sebelum bertunang..
lepas bertunang, mcm tak molek je bunyi nya.
harap jadi laa dengan tunangan ko tu.. kalau tak jadi, sia2 masa dia. ko lain laa lelaki.

Yang tunangan pun fikir laa diri sendiri jugak.. tunggu lama2 orang perempuan ni mcm2 risiko kena tempuhi bila makin berumur especially hal2 zuriat. Stress orang keliling lagi yang suka membawang... yang lelaki aman2 je nanti lagi2 bila ade rupa.. senang dimaafkan kalau buat onar pun.
Yang meols nampak remy ni mcm akan jadi spesis Tok Ram.. ko jangan jadi mcm Aaliyah nnt merentan perlu perhatian suami kalau jadi kahwin dah ler yer...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih lg dgn tunang nya tu baru 3-4 hari lepas duorng berdating
Ppuan tu pun bkn muda lagi kan 34 mcm tu
Lain la kalau umur 27-28 boleh tolak ansur lagi..35 dah tahap2 kalau mengandung pun kna pantauan doc tau
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:31 AM | Show all posts
remy ni spesis dia igt dia hensem sgt ke? konon nak org pompuan sembah dia? cik tunang tu pikir la baik2 psl diri sendiri tak kan jd wedding of the year nye kawin korg nnt...

byk mane pun org kutuk Fattah tp dia tak tunggu lame pun nak halalkan Fazura tu.. ko berlakon hebat  mane pun keperibadian ko gak org akan pandang..

dulu dpt ummi ko tibai dia... melepas ko nak merasa wedding yg vvip dtg...  
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:32 AM | Show all posts
Kenapa nak persoalkan... jodoh pertemuan di tangan tuhan... remy, i doakan moga dipermudahkan jodoh u ye...

Anyway, suke tgk remy & mira filzah berlakon together... remy walau muka bangla, ada karisma... mira walau cakap lidah terbelit, tapi ada soul...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076097s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list