JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
33816
View
488
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 8-1-2019 09:20 PM
Exactly.. I tak boleh bayang apa perasaan tunang abam remy bila baca hampir setiap status pujaan h ...


Yes..! Obvious kan ... smpai komen2 ngan mira pun boleh tahan mesra. Sebelum ni x pun.. mira pun skrg dah gaduh kan ngan zizan sbb kes nie. Tp klau tunang remy bertahan.mmg betul lah..tu jodoh remy.. she's the one! So remy jgn main2 k..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 8-1-2019 09:29 PM
Yes..! Obvious kan ... smpai komen2 ngan mira pun boleh tahan mesra. Sebelum ni x pun.. mira pun ...

Serious, Mira gaduh ngan Zizan? Zizan pun 1 hal juga, sejenis lelaki yang  belum ready utk commit.. biological clock pompuan is ticking away.. lelaki  ni lagi tua lagi tebal poket lagi laku. Be smart.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam kemain ekau Remy komen kat IG Miwa kan, bersemut semuo akak2 baco

Cemana la orang tak ngeship, dia kemain manis mulut macam betul2 suko kat Miwa hahahaa

Tapi, kalo ekau betul2 nak kawen, lama dah ekau kawen ngan tunang ekau tu. Duit/masa hanyalah alasan ekau jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizan nak awek lawa2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila org tanye bila nak kawen..panjang lebar alasan wemy nih..kuarla hujah2 die pasal erti sebuah perkahwinan....hahaha... mcm tak ready pon yea..mcm tak confident pon yea...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 8-1-2019 09:29 PM
Yes..! Obvious kan ... smpai komen2 ngan mira pun boleh tahan mesra. Sebelum ni x pun.. mira pun ...

Completecated sungguh...!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 8-1-2019 09:20 PM
Exactly.. I tak boleh bayang apa perasaan tunang abam remy bila baca hampir setiap status pujaan h ...

Kannnn
Yg semalam kemain dia cakap time akad nikah tu 2-3punch line

Dah 2 kali nikah ngan Miwa la
Harap Miwa setuju laa
Miwa renungan lain macam laaaa

Hamboi sangat wemy ngan miwa piljah ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nsz1314 at 8-1-2019 10:07 PM
aaz replied at 8-1-2019 09:35 PM
Serious, Mira gaduh ngan Zizan? Zizan pun 1 hal juga, sejenis lelaki yang  belum ready utk commit. ...


Ade terdengar sumber Mcm zizan jeles la jgak dgn mira n remy nie,tp nk buat mcm mana dah keje dieorg berlakon. Tu yg zizan up gmbr ngan zahirah peluk2 like a buddy gitu. X ke klau gf tngok x jeles.? Msti la motif zizan nk buat mira jeles jgak.

Tp remy ni mcm belum ready je nk kawen until dia rasa smpai masa yg sesuai n dah jmpe dengan orang yg sesuai bru dia onz kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-1-2019 09:49 PM
Bila org tanye bila nak kawen..panjang lebar alasan wemy nih..kuarla hujah2 die pasal erti sebuah pe ...

Aah kan. Klau dah jmpe dengan yg betul2 mmg perlu disegerakan. Yg ni remy mcm chill2 n rlex je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jentayupink replied at 8-1-2019 09:02 PM
Sesuatu sungguh stetmen mu bang wemy  hehe @KakaJah apa pendpatan kakajah

Alaaa haii la abg remy ni. it's my life it's now or never la. Apa Is my life nye. Soalan x abes ke apa. Betui la tu. Biaq pi kt dia la. Nurtizen kita ni kerja kalutt bila artis nak kawennnnn aje. Bila artis tu dh bertunang ke ada gf ke bising x restu pulekk. Adoy pening lah sebuah remy akakkk. Cian bang remy meh sini meh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 8-1-2019 09:38 PM
Semalam kemain ekau Remy komen kat IG Miwa kan, bersemut semuo akak2 baco

Cemana la orang tak nge ...

Kann.. kemaen lagi.terkejut aku nampak komen remy gitu. Hahaa .kt twitter pun ade jgak. Berdinda2 hahahaa.
Mmg mengeship laa cite die. Dah la faz n fattah dah kawen. Dah xde dah couple nk ngeship2 hahs
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
. Bila delay kawen je mesti org kata yg laki tak sudi la apa la. Mana tau ntahke tunang beliau si Ezza tu yg byk komitmen kt tpt lain. Yg x ready lg nak kawin ke apa. Pompuan skrg very the independent. Takdenye meratib nak bernikah aje kerjanya. Ada impian dan cita cita. Agituh. So maybe ni keputusan yg dipersetuji secara mutual antara Ezza n Remy.Ada jodoh nanti tu adaa laaa. Tenang ajaaa. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 8-1-2019 10:08 PM
Alaaa haii la abg remy ni. it's my life it's now or never la. Apa Is my life nye. Soalan x abes ke ...

Maaf lahh kakajah. Skrg bam remy kaka jah tngh hot.. drama bnyk berlakon. So nurtizen prihatin laa skit. Nnti remy kakajah dah senyap skit. Semua x kisah dah.hihii
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 8-1-2019 09:20 PM
Exactly.. I tak boleh bayang apa perasaan tunang abam remy bila baca hampir setiap status pujaan h ...

He did utk promote drama drama sblm ni pun. Cuma this time kebetulan 2 drama air serentak and zaman skarang stgh production mmg mintak pelakon tu sendiri promo their drama on their socmed platform. Thats why dulu pernah ada issue pergi casting pengarah tanya IG ada berapa follower. He need to do his part . Kalau on screen couple get that much attention, peluang rating tinggi pun tinggi. So this is just him doing his part dari point if view akak la. Fans kena pandai bezakan fantasi n realiti. Kesian tunang dia. But i believe Ezza is a matured woman. Dia tak amik port benda remeh cmnih. Gitu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 8-1-2019 10:11 PM
Maaf lahh kakajah. Skrg bam remy kaka jah tngh hot.. drama bnyk berlakon. So nurtizen prihatin laa ...

Hahahahaha nurtizen mmg suka mengatur sipolan ni kena bercinta sipolan itu kena barkahwin. Dah kalu dia nak membujang sampai ke tua kalu, habutttttzzzz. Yg penting produk berkualitiiii. Walaupun kekalahan Pulang di ASK wajar dipersoalankan
Ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg zaman abg remy tgh hot..top...

Abg bdn ketat yg ego n bajet playboy sila nganga or ngedeng gf utk naik kn nama...

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 8-1-2019 10:08 PM
Kann.. kemaen lagi.terkejut aku nampak komen remy gitu. Hahaa .kt twitter pun ade jgak. Berdinda2  ...

Yes. Memula fikir ala biasalah tu hero heroin. Tp lelama dh kenapa komen mcm melebih dedua ni. Macam baru femes satu siri je gaya. Padahal org dh super senior. Betul mcm ckp satu forumer, lelaki dh suka dia nk cepat cepat halalkan bukan makin buat alasan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 6-12-2018 05:54 AM
Maya mmg ponah suko wemy neh.. Tp mat ni hat insecure..tp cter lamer maa..
Ngn tunang he olls, m ...

Maya mn ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 8-1-2019 10:15 PM
He did utk promote drama drama sblm ni pun. Cuma this time kebetulan 2 drama air serentak and zama ...

Ramai yg tpedaya tgk dorang bersemut di socmed. Yup, he is doing his part if his job so netizen boleh stop mengeship deol.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan, memang drama sebelum - sebelum ni remy beria camni juga ke? Lain macam je rapat ngan kak ani @ mirapilzah ni.

Hati ai tak kental noks kalau jadi tunang remy ni.
lama dah putus kalau gini gaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list