JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19652
View
310
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 11:49 AM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:36 AM
so tu la dia permainan media..kalau budak2 kelas belakang tu mana paham logik mcm korang...dipanggil ...

kiranya diorg ni start berlakon sama dari movie rise sambung sangkar then drama LKT n PHK non-stop la kn??maunya x de crush langsung..manusia bukan robot xde perasaan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 8-1-2019 10:05 PM
Ade terdengar sumber Mcm zizan jeles la jgak dgn mira n remy nie,tp nk buat mcm mana dah keje di ...

Zizan dgn emma dulu pun jeles kuat. Tu sbb masa memula emma dpt kamaldeli, sheols ckp lega kamal ni supportive dan tak jeles. Tp tak ke mana jua.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
cumie replied at 8-1-2019 11:00 PM
Tapi kan, memang drama sebelum - sebelum ni remy beria camni juga ke? Lain macam je rapat ngan kak a ...

Nape remy pnggil kak ani chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:25 AM
nah aku up lagi satu

abang ???

Auchhhh tersusuk tumit kasut membacanyaa!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
melodikasih replied at 9-1-2019 11:49 AM
kiranya diorg ni start berlakon sama dari movie rise sambung sangkar then drama LKT n PHK non-stop ...

Kalo tak crush, penonton kata kayu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:06 PM | Show all posts
de_ikea replied at 9-1-2019 11:51 AM
Nape remy pnggil kak ani chuols?

ada caption dia kat ig pic ngan mira dia tulis bergambar ngan 'kak ani' (refer to mira kot) tp xtau la just saje2 or ada sebab lain bg nm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:07 PM | Show all posts
de_ikea replied at 9-1-2019 11:55 AM
Kalo tak crush, penonton kata kayu

hahaha..tgk skrg apa jadi sume dok ship2 kat ig tu,,tgk mcm dua2 ni dah trapped dlm game sndri..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
periukTanah replied at 9-1-2019 04:02 AM
Camna u confirm kata dia just doing his job saja mmg takda apa2 feeling dengan mf? U close friend  ...

Firasat i la.. Maybe sbb i x lyn citer dorang n i bukan jenis yg mengeship sbb tu i rs dorang professional. Tp x taulah for those yg mmg lyn citer n drowned with the character. Tp wpun I x lyn citer malay x bmakna i x kenal retis. Byk info kt cari
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki sng jatuh ke miwa pelzah ni kalu dgr suara gemersik lembut pelat R die tu... Lagi pulak abam wemy dh brtunang,, mmg inilah ujiannya kot. Nmpk org lain lagi menarik ( tergedik2 ) sbb dpn mata die slalu  
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20190109_125602.jpg geli aku dgn remy dah tua acah2 bbnu nak mengatal..
IMG_20190109_125628.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:18 AM
Kosmo Online/Hiburan/
Remy mesra, Mira masih canggung
08 Januari 2019 3:00 AM

Mana laa si zizan tu x jeles.. hahaa
Amboiii sangat niee.. hari2 dok ngadap muka sama je. Mau x rapat. Harap lepas ni ade lg projek bersama k.
Dah laa Bam remy tiba2 jadi bbnu sbb kan mira pilzah haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nsz1314 at 9-1-2019 01:31 PM
aaz replied at 9-1-2019 11:27 AM
Kat IG Live remy mulut itik, mira panggil remy je.. tak panggil abam pun..


Mana boleh public panggil abang. Tu panggila bila berdua je hahaah.tp mmg remy tua pun kan hahaa
Nasib mira x pnggil pkcik terus
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:18 PM | Show all posts
bambimbom replied at 9-1-2019 04:55 AM
geli aku dgn remy dah tua acah2 bbnu nak mengatal..

ni twit dia zaman hsc tgh hangat shooting..dan byk bts fattzura kan..

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 9-1-2019 12:19 AM
Dulu igt lg remy perli perli hero heroin hsc..siap twit lg psl jual drama fantasi kt fans...perli  ...

Yes. Sekali dia buat sweet sweet mcm tak sedar dah senior. Kalah yg lain. Over sgt
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu tak masuk tweet fans yang si remy membalas juga. Padahal soalan remeh je. Artis lain ada je sorang single sorang lagi dh kahwin / bertunang. Tapi tak mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 01:33 PM
Itu tak masuk tweet fans yang si remy membalas juga. Padahal soalan remeh je. Artis lain ada je sora ...

Tu laa ramai yg buat spekuan dieorg ni ade hati to each others tp yela sorang dah berpunya kan. Xkan nk obvious sngt. Hahahaa tp mmg x boleh bla btol rmai yg doakan dieorg. X kesian ke kt tunag remy @ dieorg mmg tak tahu remy dah bertunangg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam wemy betul2 jatuh cinta ke kt MF..amboi tunang nk letak mana..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:20 PM | Show all posts
samshik replied at 6-12-2018 05:54 AM
Maya mmg ponah suko wemy neh.. Tp mat ni hat insecure..tp cter lamer maa..
Ngn tunang he olls, m ...

haaa kan mek sam, iols pun ada trigt dlu abam wemy bff dgn maya dulu..
tapi tu lahh mebi kwn tapi mesra huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:21 PM | Show all posts
Badigol replied at 9-1-2019 11:16 AM
mungkin remy excited sbb kembali menjadi pujaan ramai dan kembali popular menjadi sebutan acik aci ...

aku sokmo memikir benda ni
dia tgh sronok di awangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 9-1-2019 02:11 PM
Tu laa ramai yg buat spekuan dieorg ni ade hati to each others tp yela sorang dah berpunya kan. Xk ...

Tengah rasa hype kot. Esok lusa baiklah kebah dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 9-1-2019 08:57 AM
Soalan iols is... Masih ok ke hubungan diaorg ni eh? Ade tak sape2 kat cari ni pernah terserempak ng ...

Still on.. now remy, tunang, PA dan kwn2 sedang holiday di Sabah. Semalam ada ternampak kt IG story sipi2 kelibat tunang dia dlm video tu naik bot pergi pulau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:42 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 05:28 AM
Yes. Sekali dia buat sweet sweet mcm tak sedar dah senior. Kalah yg lain. Over sgt

iols tergelak plak kaka anne pakai word "senior" tu. sbb iols imagine heols tua giler skrg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:43 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 9-1-2019 06:59 AM
mizzaisya replied at 9-1-2019 06:39 AM
Still on.. now remy, tunang, PA dan kwn2 sedang holiday di Sabah. Semalam ada ternampak kt IG stor ...

oh..bagus la tu...biasa la tu crita tgh tayang..remy saja bg gula gula kt fans,buat sweet sweet,layan tweet fans,layan mira..skdr utk menghype kan drama..yg penting jgn over kan betul betul tersuka kt mira kn..termakan kata kata sendiri....kesian kat tunang..hehe

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:44 PM | Show all posts
pichee replied at 8-1-2019 02:18 PM
Skrg zaman abg remy tgh hot..top...

Abg bdn ketat yg ego n bajet playboy sila nganga or ngedeng g ...

peti ais tu ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:47 PM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 03:25 AM
nah aku up lagi satu

abang ???

abang??? omg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list