Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40327
View
488
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan, memang drama sebelum - sebelum ni remy beria camni juga ke? Lain macam je rapat ngan kak ani @ mirapilzah ni.

Hati ai tak kental noks kalau jadi tunang remy ni.
lama dah putus kalau gini gaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cumie replied at 8-1-2019 11:00 PM
Tapi kan, memang drama sebelum - sebelum ni remy beria camni juga ke? Lain macam je rapat ngan kak a ...

Apa citer mira filzah dipanggil kak Ani  oleh abam remy?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 8-1-2019 10:08 PM
Alaaa haii la abg remy ni. it's my life it's now or never la. Apa Is my life nye. Soalan x abes ke ...

kang ade kena katuk dgn kasut dek ezzarl tu kang...netizen bab mengeship nomor 1...mementang bang wemi tgh top top meletop
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 8-1-2019 02:21 PM
Yes. Memula fikir ala biasalah tu hero heroin. Tp lelama dh kenapa komen mcm melebih dedua ni. Mac ...

Dulu igt lg remy perli perli hero heroin hsc..siap twit lg psl jual drama fantasi kt fans...perli psl gimik dan naikkan nama bg fans berkhayal ship hero heroin..dan now,remy sdri mcm terjerat dlm isu yg sm..lbih truk lg dia dh ada tunang..klau single xde hal pn nk acah sweet bsemut dgn mf tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 8-1-2019 11:27 PM
Apa citer mira filzah dipanggil kak Ani  oleh abam remy?

entahlah..
sebab baca caption dia & dia pernah sebut masa ig live jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 8-1-2019 10:48 PM
Ramai yg tpedaya tgk dorang bersemut di socmed. Yup, he is doing his part if his job so netizen bo ...

Camna u confirm kata dia just doing his job saja mmg takda apa2 feeling dengan mf? U close friend remy?
Kesian ezza harap2 mmg btul2 sekadar nnak naikkan rating
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudung ala2 muaz jalan tar kan br tubik.. Rega tarap ariani walaupun.. Xmungkinla nak ngaku bnder2 yg bikin parahtik cerca.. Kang xlaku lak tudungnya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Soalan iols is... Masih ok ke hubungan diaorg ni eh? Ade tak sape2 kat cari ni pernah terserempak ngan heols berdating dengan tunang dia?
Kalau still bahagia ok lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 9-1-2019 12:19 AM
Dulu igt lg remy perli perli hero heroin hsc..siap twit lg psl jual drama fantasi kt fans...perli  ...

Tau xpe. Bila dia dok upload gbr dia sekali akak rasa nak pelepukk je kepala dia. Sudah lah dh bertunang. Kertu pula. Jgn buat oerangai bbnu lah kandaqqqq
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la abang remy sayang,chuols tak kawen pun takpe,meols pegang konsep kalau meols tak dapat,orang lain pun tak boleh dapat abang tau,muahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:03 AM | Show all posts
gediknye remy tatkala iglive
mana datang perangai gitu..mulut itik bagai
pikap line kalah budak skoloh
tak pernah2 jadi gini..sangkut sungguh kaaa dgn meewaaa peezah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:16 AM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 03:03 AM
gediknye remy tatkala iglive
mana datang perangai gitu..mulut itik bagai
pikap line kalah budak sk ...

mungkin remy excited sbb kembali menjadi pujaan ramai dan kembali popular menjadi sebutan acik acik dan bbnu.. maka abang remy terasa dirinya  jejaka terhangat dipasaran dan saham makin naik..maka abang remy cuba utk melanjutkan lagi tempoh pertunangan..mungkin juga 2-3thun lps ni bru kawin..risau takut kwin skrg kn sendu pula
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:18 AM | Show all posts
Kosmo Online/Hiburan/
Remy mesra, Mira masih canggung
08 Januari 2019 3:00 AM


PERSIS pasangan suami isteri, demikian gelagat Mira Filzah dan Remy Ishak ketika menidurkan 'cahaya mata' mereka, Ayden Mikael yang berusia lapan bulan di set penggambaran Pujaan Hati Kanda (PHK).

Ayden Mikael merupakan pelakon paling junior yang membawa watak sebagai Rizqy iaitu anak jagaan kepada Megat Danish (Remy) dan Tiara (Mira) dalam drama PHK.


Tangisan kecil Ayden telah membuatkan Mira dan Remy tidak senang duduk tatkala kru produksi mempersiapkan set penggambaran untuk episod terakhir drama berkenaan.

Sesekali kedengaran suara Remy mengalunkan selawat sambil mendakap erat Ayden pada dada bidangnya, manakala Mira kelihatan mengibas Ayden supaya lena seketika.

keyword :
persis
suami
isteri
dada
bidang

pastu mana laaa netizengg  tak bela busut semut
sokkabar punnnnn
#tabahlakakakasut
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:19 AM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:03 AM
gediknye remy tatkala iglive
mana datang perangai gitu..mulut itik bagai
pikap line kalah budak sk ...

bbnu sungguh perangai sejak belakon dgn mewa ni..11k kot yg tgk live tu..mcm takcaye tu bam wemy ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:22 AM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:18 AM
Kosmo Online/Hiburan/
Remy mesra, Mira masih canggung
08 Januari 2019 3:00 AM

jangan tinggai "mengalun selawat" tu okeyh.. so the daddy dambaan

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:25 AM | Show all posts
pjade replied at 9-1-2019 11:22 AM
jangan tinggai "mengalun selawat" tu okeyh.. so the daddy dambaan


nah aku up lagi satu

Mesra memanggil Remy sebagai abang, Mira terlebih dahulu membuka sisi berbeza Remy sepanjang tiga bulan mereka berkampung di set penggambaran drama berkenaan di sekitar Lembah Klang dan Perak.

Abang (panggilan untuk Remy) mesra dengan kanak-kanak. Ayden pun suka kalau bersama dia, malah pada awal penggambaran, Ayden lebih rapat dengan abang.

Saya pula sedikit canggung dengan kanak-kanak, dedahnya sambil diselangi gelak manja.
abang ???
stay strong kakakasut
angkat lah besi 100kg terus
sure tak rasa apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:25 AM
nah aku up lagi satu

abang ???

Kat IG Live remy mulut itik, mira panggil remy je.. tak panggil abam pun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:31 AM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:25 AM
nah aku up lagi satu

abang ???

alahh..kt set rata2 smua pgl remy ,abang.cuma time live mewa xpgl dia abang,pgl nama sajokkk...kang pgl abg time live,ramai lak yg duk ngeship..betabahlah kakak kasut..semoga bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:36 AM | Show all posts
so tu la dia permainan media..kalau budak2 kelas belakang tu mana paham logik mcm korang...dipanggil abam sbb senior.

maka mencair lah mereka..

waima sedemekian..aku susah nak husnuzon wemy tak crush sama meewa

kemon kakakasutt!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:37 AM | Show all posts
tak abis lagi ke isu hutang dia ni...rasanya dah bertahun2 kes utang2 ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list