JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
18272
View
304
Reply

Saya tak berhutang dengan sesiapa pun: Remy Ishak

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 02:52 PM | Show all posts
perangka replied at 9-1-2019 11:03 AM
gediknye remy tatkala iglive
mana datang perangai gitu..mulut itik bagai
pikap line kalah budak sk ...

Deswai. Akak menahan tangan je nak cerca dia kt komen IG. Jangan nak terbawak bawak ngko tu bukan muda. Kang dengan MF sekali akak basuh nt. Semenjak dua menjak berlakon dgn Remy ni merempan mcm2 kt ig. Hihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:55 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 02:31 PM
Tengah rasa hype kot. Esok lusa baiklah kebah dia

HAHAHA. Tu la harap cepat sikit orang tua ni kebah sebelum kaka beralih arah kepada abangla yg lain. Sedikit demi sedikit akak start rengsa dengan pelakon pojaan ku ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 9-1-2019 11:51 AM
Nape remy pnggil kak ani chuols?

Screenshot_20190109-145530~2.png

meols tahu dari sini.
lepas tu pernah disebut masa ig live..
asal - usul dipanggil kak ani taktaulah pulak.

cer chuols siasat pulak haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 02:55 PM
HAHAHA. Tu la harap cepat sikit orang tua ni kebah sebelum kaka beralih arah kepada abangla yg lai ...

bila entah nak kebah demam kanda dinda bamwemy ni.

reply komen fans pun kanda dinda.
pening tengoknya.

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cumie replied at 9-1-2019 03:06 PM
bila entah nak kebah demam kanda dinda bamwemy ni.

reply komen fans pun kanda dinda.

Fans pun senang benorr swoon benda benda cmni. Kata la tak jadi lps tu esok lusa bangremy menikah dgn tunang dia mesti punya ada mulut busuk berbunyik tunang x cntik la apa. Longkang
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:52 PM | Show all posts
tggu masa je la...kalau ada jodoh ada la...komen cliche
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 02:52 PM
Deswai. Akak menahan tangan je nak cerca dia kt komen IG. Jangan nak terbawak bawak ngko tu bukan  ...

Kan...rasa menyampah plk time ig live tu,x sepadan perangai ngan muka n usia...actually remy sahak ni dh nmpk nau tuanya..yg dlm phk tu time scene kat kg ,yg lepas kenduri time nak basuk periuk tu..rupa heolss cam betul2 kekampungan,nmpk cam org miskin ajo,time pakai kemeja dok office br nmpk segak skit..kahkaaaahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 02:42 PM
iols tergelak plak kaka anne pakai word "senior" tu. sbb iols imagine heols tua giler skrg

Mmg dia dh masuk hero yang skit lagi drama dpt anak belasan lepas tu dah. Lepas tu dptlah pegang watak atok. Hahaha. Bam wemy tak sesuai nk bersemut hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:24 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 08:21 AM
Mmg dia dh masuk hero yang skit lagi drama dpt anak belasan lepas tu dah. Lepas tu dptlah pegang w ...

hahahah! kelakar plak rasa bila terbyg bamwemy mcm bbnu. tergedik2 dgn heroin. meols dah prepare nak baling statement2 takkan cinlok heols tu yg acah2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:26 PM | Show all posts
mizzaisya replied at 9-1-2019 02:39 PM
Still on.. now remy, tunang, PA dan kwn2 sedang holiday di Sabah. Semalam ada ternampak kt IG stor ...

tajam mata uols...hehheeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:26 PM | Show all posts
Ritacomels replied at 9-1-2019 08:05 AM
Kan...rasa menyampah plk time ig live tu,x sepadan perangai ngan muka n usia...actually remy sahak ...

tu yg iols tlg risaukan. sbb mana entah meols terbaca yg parents mf tu nak educated ke hape entah (even zizan pun terlepas kriteria ni). baiklah heols fokus kat tunang & family bakal inlaws yg terima heols seadanya heols tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:27 PM | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 06:55 AM
HAHAHA. Tu la harap cepat sikit orang tua ni kebah sebelum kaka beralih arah kepada abangla yg lai ...

ya Allah, iols terhibur ni kaka jah! komen chuols
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 04:24 PM
hahahah! kelakar plak rasa bila terbyg bamwemy mcm bbnu. tergedik2 dgn heroin. meols dah prepare n ...

Sila prepare. Hahaha. Tp tunang dia ada pergi skali kan ke sabah. Harapnya u tak dpt lah baling statement. Tapi gedik sungguh buat muka gitu dlm live ig
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:01 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 08:33 AM
Sila prepare. Hahaha. Tp tunang dia ada pergi skali kan ke sabah. Harapnya u tak dpt lah baling st ...

eh taknaklah dpt baling. sbb iols nak dia setia dgn tunang tu.


tp kan, masa nurkasih pun dia dah femes, dambaan semua termasuk iols. tp nwo kenapa br mcm sisi gediks heols terserlah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:04 PM | Show all posts
Badigol replied at 9-1-2019 02:43 PM
oh..bagus la tu...biasa la tu crita tgh tayang..remy saja bg gula gula kt fans,buat sweet sweet,la ...

Tapi masa kekasih paksa rela, dengan si Intan Najwa taklah sehebat macam skang dengan Miwa Piljah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:13 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 04:27 PM
ya Allah, iols terhibur ni kaka jah! komen chuols

Ye lah, rasa nak cinta beralih arah dah huhuhuhu. Tp akak mmg respek la pada tunang beliau. Wiss melatah dan meroyan di socmed (real life tatau la kan) ttg peel abanglanya. Kalau spesis pompuan kuat merentan lain habis segala puisi quotes pantun dua kerat bagai keluar di igstory hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:15 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 04:21 PM
Mmg dia dh masuk hero yang skit lagi drama dpt anak belasan lepas tu dah. Lepas tu dptlah pegang w ...

Tahu takpe. Masa cerita dia yg pakcik pacik tu iols srram ok. Creeppy, mcm pedofilia pulekk hahaha. Dia ptut berlakon jd parents je dah taun 2020. Duda ke apa ke. bkn masa nak bersemut semutan kasi capik kail sanaaa yih
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:17 PM | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 09:13 AM
Ye lah, rasa nak cinta beralih arah dah huhuhuhu. Tp akak mmg respek la pada tunang beliau. Wiss m ...

kan kak? kebal sgguhlah hati sheols. meols dulu teman tapi mesra post gmbr awek lain kat fesbuk pun iols jiwa kacau, inikan pula tunang. she has my respect lah sbb rasa mcm memahami betul sheols ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:21 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 05:17 PM
kan kak? kebal sgguhlah hati sheols. meols dulu teman tapi mesra post gmbr awek lain kat fesbuk pu ...

Kan.Akak doakan kesudahan yg baik la utk mereka berdua itu. Nampak pun sesuai la sheol dgn Remy yg kertu tu. MF pergi cari VVIP or kerabat sana. Bapak kan JUSA ,x kan nak kawen dgn abangla bekas pekerja hotel / tukang bina rumah kt kampung saja. Eh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:23 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 9-1-2019 09:04 AM
Tapi masa kekasih paksa rela, dengan si Intan Najwa taklah sehebat macam skang dengan Miwa Piljah  ...

tu drama yg dipanggil "pakcik" tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:24 PM | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 09:21 AM
Kan.Akak doakan kesudahan yg baik la utk mereka berdua itu. Nampak pun sesuai la sheol dgn Remy yg ...

lain mcm kecewa ayat kak jah ni. hahahaha! mcm frust jer dgn bamwemy kak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:29 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 05:23 PM
tu drama yg dipanggil "pakcik" tu ke?

Iyaaa

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaJah replied at 9-1-2019 05:15 PM
Tahu takpe. Masa cerita dia yg pakcik pacik tu iols srram ok. Creeppy, mcm pedofilia pulekk hahaha ...

Betul kakajah. Agaklah jugak. Mujur budak tu stpm. Kalau tak mmg mcm cite pedo. Tolonglah wemy. Dh cukup hot dah. Tak yah gedik gedik sgt pls
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:40 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 05:24 PM
lain mcm kecewa ayat kak jah ni. hahahaha! mcm frust jer dgn bamwemy kak?

Hahaha, furst dgn perangai dia sekarang tu ye. Frust dia nak kawen tidak, akak malah mendoakan. Akak bukan spesis fans merempan rasa dia boleh kawen dgn retis bahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:49 PM | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 05:31 PM
Betul kakajah. Agaklah jugak. Mujur budak tu stpm. Kalau tak mmg mcm cite pedo. Tolonglah wemy. Dh ...

Yes, jaga kelasss anda Wemy. Dulu masa bercinta and break dgn Tiz pun heol mmg sejenis kuat merempan di twitter. Pastu senyappp dah namak matang sikit. Skrg mcm dia punya penyakit bbnu buat comeback
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117321s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list