JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6666
View
73
Reply

Villa zaiton port dickson rm12j

[Copy link]

Author: Azizul345    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2018 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang jadi tempat parking org yg stay di Avilion jah..takut mak
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Br pas tgk video tu..pening kepaa rasa kamera tu aduii..tp hebatnya banglo dia tersangatlah besar..kolam ikan dia panjang keliling..sedih plak hujung tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaitun ni ada keluarkan brand minyak rambut ke? Sbb seingat iols dulu2 masa kecik2 selalu guna minyak rambut zaitun kat kampung..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya bila diingat balik kegemilangan zaitun dlu...gah sangat zaitun satu ketika dlu. So, mana pegi pewaris2 nya skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangkrap kannn
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hampir terlupa akan jenama ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-12-2018 04:56 PM
Zaitun ni ada keluarkan brand minyak rambut ke? Sbb seingat iols dulu2 masa kecik2 selalu guna minya ...

Btul tu.. mnyak rmbut zaitun antara produk yg popular selain ubat gigi.
Sapa buat slogan zaitun la crdik. Pelopor kpd gunakan tanpa was was..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So skrg villa zaitun ni bank punya ke? Sygnya buat cantik2 last2 terbengkalai gitu je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmn macam contradict je org yg but video ni. Kata beesederhana lah apalah sambil disulami ayat2 agama.

Tapi kehidupan lifestyle looking at the house and the fisnihing sangat opposite.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 11-12-2018 11:51 AM
la x tau wujudnya bangunan ni
kenapa anak2 x duduk? atau bg sewa???????

Bankrupt and this belong to bank before, now hotel avillion kot beli. Not to sure
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
EncikH replied at 11-12-2018 11:53 AM
sayang bila jadi mcm ni, especially business orang melayu....naik mencanak2, founder kumpul harta se ...

They Chinese muslim.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 11-12-2018 12:07 PM
Villa ni kat tepi laut kan.. kat pd..
Org kata berhantu.. sian, dulu glamour leh muflis


Yup.

Sosi cili aminah? Mcm menarik
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya nengok video tu. Dari takde hantu terus jadi port hantu kalau rumah tu terbiar lama2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 11-12-2018 04:56 PM
Sedihnya bila diingat balik kegemilangan zaitun dlu...gah sangat zaitun satu ketika dlu. So, mana pe ...

Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ChemicalRomance at 11-12-2018 08:36 PM



Terngiang2 lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani pulak kawan tu masuk sorang2 dalam umah tu. Nampak cam seram jah. Besar sungguh villa tu. Ingat ada satu blok ja rupanya ada banyak blok ye.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 09:13 PM | Show all posts
famous giler brand ni, dulu pernah sembang dgn staff hotel putra palace perlis, dia cakap, masa sambutan jubli emas tuanku syed putra, semua sultan2 malaysia dtg perlis stay situ, sultan pahang siap request kt hotel, yg semua sabun syampu bagai mestilah produk zaitun, pasal produk tu favourite dia

time flies very fast, dulu nama zaitun ni sgt gah, skrg ni zaitun hanya tinggal kenangan je
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
syg betul produk ni jatuh gitu je pdhal produk die bkn calang2..produk2 die sume best..berkualiti lg..syg btl xde dah..bau2 pn sedap je
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 11-12-2018 12:07 PM
Villa ni kat tepi laut kan.. kat pd..
Org kata berhantu.. sian, dulu glamour leh muflis


sos cili plg sedap..syg btl dh xde..mmg syg sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ari tu pergi ceramah. ada yg kata brand ni "dilenyapkan" oleh syarikat pesaing. syarikat pesaing bgk pampasan, dan tidak bleh kuakan produk utk satu tempoh. bila lama x keluar org akan lupa la produk tu. tpi artikel mula2 leh dipercayai. ceramah tu dia goreng ja kot. minyak rambut zaiton aku pakai dlu. taun 90an
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sos cili aminah hasan tu dulu sedap giler..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ChemicalRomance replied at 11-12-2018 08:33 PM
Terngiang2 lagu ni

Terbaik  Terima kasih share
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mismanagement la ni. Sayang company berpotensi tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 11-12-2018 10:28 PM
Sos cili aminah hasan tu dulu sedap giler..

Bankrupt juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-12-2018 04:56 PM
Zaitun ni ada keluarkan brand minyak rambut ke? Sbb seingat iols dulu2 masa kecik2 selalu guna minya ...

Tak silap dia cm krim mcm code 10 tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095584s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list