JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9768
View
75
Reply

Villa zaiton port dickson rm12j

[Copy link]

Author: Azizul345    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2018 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani pulak kawan tu masuk sorang2 dalam umah tu. Nampak cam seram jah. Besar sungguh villa tu. Ingat ada satu blok ja rupanya ada banyak blok ye.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 09:13 PM | Show all posts
famous giler brand ni, dulu pernah sembang dgn staff hotel putra palace perlis, dia cakap, masa sambutan jubli emas tuanku syed putra, semua sultan2 malaysia dtg perlis stay situ, sultan pahang siap request kt hotel, yg semua sabun syampu bagai mestilah produk zaitun, pasal produk tu favourite dia

time flies very fast, dulu nama zaitun ni sgt gah, skrg ni zaitun hanya tinggal kenangan je
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
syg betul produk ni jatuh gitu je pdhal produk die bkn calang2..produk2 die sume best..berkualiti lg..syg btl xde dah..bau2 pn sedap je
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 11-12-2018 12:07 PM
Villa ni kat tepi laut kan.. kat pd..
Org kata berhantu.. sian, dulu glamour leh muflis


sos cili plg sedap..syg btl dh xde..mmg syg sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ari tu pergi ceramah. ada yg kata brand ni "dilenyapkan" oleh syarikat pesaing. syarikat pesaing bgk pampasan, dan tidak bleh kuakan produk utk satu tempoh. bila lama x keluar org akan lupa la produk tu. tpi artikel mula2 leh dipercayai. ceramah tu dia goreng ja kot. minyak rambut zaiton aku pakai dlu. taun 90an
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sos cili aminah hasan tu dulu sedap giler..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ChemicalRomance replied at 11-12-2018 08:33 PM
Terngiang2 lagu ni

Terbaik  Terima kasih share
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mismanagement la ni. Sayang company berpotensi tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 11-12-2018 10:28 PM
Sos cili aminah hasan tu dulu sedap giler..

Bankrupt juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-12-2018 04:56 PM
Zaitun ni ada keluarkan brand minyak rambut ke? Sbb seingat iols dulu2 masa kecik2 selalu guna minya ...

Tak silap dia cm krim mcm code 10 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-12-2018 06:03 PM
Hmmn macam contradict je org yg but video ni. Kata beesederhana lah apalah sambil disulami ayat2 aga ...

Kann..pstu dgn salah tadbir compnynya lagi..dlm vid bukan main sebut tekankan agama bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

Yekee..tingin nk tengok waris2 skg..ada ig ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

Seriously? Depa tak bangkrup la kiranya. Keje apa je diorg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:49 PM | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:32 PM
Kann..pstu dgn salah tadbir compnynya lagi..dlm vid bukan main sebut tekankan agama bla bla bla

manusia ni kalau memuji berlebihan. aku dengar pasal bersederhana etc aku dah hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

IG plissss
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar gila. Kenapa xjual before bangkrup? Rugi je
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:31 PM
Tak silap dia cm krim mcm code 10 tu

Yg iols guna yg jenis minyak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:33 PM
Yekee..tingin nk tengok waris2 skg..ada ig ke?

U try tengok nizamteh or lokmanteh. I xsure ni generasi ke brapa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 11-12-2018 11:44 PM
Seriously? Depa tak bangkrup la kiranya. Keje apa je diorg?

I tengok aman2 je diorg spending dgn kereta mcm2 jenis,rumah besar,pg club semua. Mula2 i follow sebab i pelik knp muka dorg chinese tp nama melayu lepastu i bc kt mne tah dlm forum ckp dorg la keturunan zaitun
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 11-12-2018 11:56 PM
IG plissss

Boleh try nizamteh or lokmanteh. Harap x private la ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127655s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list