JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
6667
View
73
Reply

Villa zaiton port dickson rm12j

[Copy link]

Author: Azizul345       Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-12-2018 06:03 PM
Hmmn macam contradict je org yg but video ni. Kata beesederhana lah apalah sambil disulami ayat2 aga ...

Kann..pstu dgn salah tadbir compnynya lagi..dlm vid bukan main sebut tekankan agama bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

Yekee..tingin nk tengok waris2 skg..ada ig ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

Seriously? Depa tak bangkrup la kiranya. Keje apa je diorg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:49 PM | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:32 PM
Kann..pstu dgn salah tadbir compnynya lagi..dlm vid bukan main sebut tekankan agama bla bla bla

manusia ni kalau memuji berlebihan. aku dengar pasal bersederhana etc aku dah hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 11-12-2018 08:26 PM
Ade je sedang bermewahan dgn kereta besar, perempuan

IG plissss
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar gila. Kenapa xjual before bangkrup? Rugi je
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:31 PM
Tak silap dia cm krim mcm code 10 tu

Yg iols guna yg jenis minyak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 11-12-2018 11:33 PM
Yekee..tingin nk tengok waris2 skg..ada ig ke?

U try tengok nizamteh or lokmanteh. I xsure ni generasi ke brapa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 11-12-2018 11:44 PM
Seriously? Depa tak bangkrup la kiranya. Keje apa je diorg?

I tengok aman2 je diorg spending dgn kereta mcm2 jenis,rumah besar,pg club semua. Mula2 i follow sebab i pelik knp muka dorg chinese tp nama melayu lepastu i bc kt mne tah dlm forum ckp dorg la keturunan zaitun
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 11-12-2018 11:56 PM
IG plissss

Boleh try nizamteh or lokmanteh. Harap x private la ya
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 12-12-2018 02:30 AM
U try tengok nizamteh or lokmanteh. I xsure ni generasi ke brapa dah.

Dua dua ig derang private uols..tp yg lokman tu ramai gak retis  yg follow neelofa,fashasandha n nasa brothers
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 12-12-2018 05:18 AM
Dua dua ig derang private uols..tp yg lokman tu ramai gak retis  yg follow neelofa,fashasandha n n ...

Lokmanteh ni la kan boyfriend cousin neelofa yang nama tania tu kan.memang nampak orka orka aje
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 12-12-2018 08:29 AM
TuntungReturn replied at 11-12-2018 10:15 PM
ari tu pergi ceramah. ada yg kata brand ni "dilenyapkan" oleh syarikat pesaing. syarikat pesaing bgk ...


Aku lebih percaya ceramah tu....

Memang masa tu pesaing zaitun tergugat..so dorang beli dgn tujuan nk lenyapkn brand ni.....

Lg satu contoh rempah kari cap O ke atau cap org terbang....aku tak brp pasti...
Rempah tu popular kat utara...ada satu company dah beli pastu ada syarat yg owner lama tak blh kuarkn rempah yg sama resepi dgn resepi rempah yg dia jual tu...bahan bahan nya tak blh sama.....ok, yg ni tak pe sbb ygbeli pun org melayu...so...owner rempah O tu buat rempah baru jenama apa ntah...tapi bila org beli rempah tu, rasa dah lari dari brand rempah O...org tetap beli rempah O wlupun tau owner asal ada kuarkn rempah brand baru....tapi zaitun ni yg beli kaum kafir....memang dia nk timbus terus brand zaitun ni....

Klu kata zaitun nk public listedkn kat 2nd board klci punca kejatuhan...sebanarnya thn 1997, brand  zaitun tu pun dah tercungap cungap.....

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 12-12-2018 02:34 AM
Boleh try nizamteh or lokmanteh. Harap x private la ya

Dedua ig private tapi muka mmg mcm chinese muslim jenis kening gelap lebat.

Kira mmg tok nenek dorang chinese muslim ke sbb generasi ke berapa pun muka takde melayu langsung huhu
Tapi nama dia ade teh plak yg tok nenek nama melayu penuh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
r_innalif replied at 11-12-2018 05:58 PM
Btul tu.. mnyak rmbut zaitun antara produk yg popular selain ubat gigi.
Sapa buat slogan zaitun l ...

Bila ko sebut minyak rambut. Baru tingat.. Yg kaler ijau tu eh
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 12-12-2018 02:34 AM
Boleh try nizamteh or lokmanteh. Harap x private la ya

Private laaaa hmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-12-2018 08:46 AM
Dedua ig private tapi muka mmg mcm chinese muslim jenis kening gelap lebat.

Kira mmg tok nenek  ...

Yes keturunan die eusuf tu chinese muslim. Rase berkahwin dgn org melayu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 12-12-2018 02:30 AM
U try tengok nizamteh or lokmanteh. I xsure ni generasi ke brapa dah.

Zaitun tu company cina ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:30 PM | Show all posts
Orix replied at 11-12-2018 02:32 PM
My mom antara org yg beli saham Zaitun ni dulu2 dan duit saham lesap sbb dinyah senarai sobssss

banyak ke mama kamu rugi? i guess mesti puluhan ribu or ratusan ribu... x caye lak dh bangkrap sbb rasa mcm baru2 je nampak brand ni kt kedai.. atau tu cuma dejavu jer..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 02:31 PM | Show all posts
umbut replied at 12-12-2018 01:31 PM
Zaitun tu company cina ker?

melayu kan. tgk kt news founder dia melayuuu asli malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:31 PM | Show all posts
ejans replied at 12-12-2018 09:09 AM
Bila ko sebut minyak rambut. Baru tingat.. Yg kaler ijau tu eh

iye.. btul. Bau pn ok la. Sedap juge. Arwah opah selalu pakai dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 05:15 PM | Show all posts
baru tgk kt utube semalam .. besar nya rumah .. terfikir mase tu mne la anak dia . sekali tgk kt ig .. mmmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 20-12-2018 05:15 PM
baru tgk kt utube semalam .. besar nya rumah .. terfikir mase tu mne la anak dia . sekali tgk kt ig  ...

Diorg pun dah generasi ke berapa dah tu kak.  Tk sama dgb tahun 90an dulu kite pun bnyk perubahan laaa ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:40 PM | Show all posts
kucingitam replied at 11-12-2018 02:13 PM
zaitun was a good brand dolu2.. i selalu beli syampu diaa, bau wangi then botol pun lain dari yang l ...

kan. sayang btol la.. dah nasibnya begitu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list