Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38613
View
1506
Reply

Gosip Mosip Alumni DAA - Baby Shima di gosipkan sedang berpacaran dengan host terkenal indonesia bernama SULE Video ada di posting no #1494 page 75

[Copy link]

Author: tintalangit    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2018 09:06 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 17-12-2018 09:04 PM
Jgn libatkan denilson junior iols sudah dlm fantasi nakal ala2 ning baizura chuols tu

choyy motip tak move on lagik
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:07 PM | Show all posts
gara2 dik jirayut jd Hos meols teraksa bertapa dr awal rancangan sampai abis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 17-12-2018 09:04 PM
Jgn libatkan denilson junior iols sudah dlm fantasi nakal ala2 ning baizura chuols tu

Aiyoooo gosip fantasi Diva Ning....
Zaman pak kaduk sangat
Mesti chuols ni bukan kategori BBNU
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 17-12-2018 09:06 PM
choyy motip tak move on lagik

Denilson comel yach...kalau telinga nabil tu kita abaikan la. Dan pic pasti senak heols di gym tu buat iols bergetar
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 17-12-2018 09:10 PM
Aiyoooo gosip fantasi Diva Ning....
Zaman pak kaduk sangat
Mesti chuols ni bukan kategori  ...

Iols sekolah rendah yach time tu..gosip tu kan di flash back time kak ning buat comeback selagi ada cinta
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 17-12-2018 09:07 PM
gara2 dik jirayut jd Hos meols teraksa bertapa dr awal rancangan sampai abis

Nampaknya strategi INDOSIAR berhasil yach
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:17 PM | Show all posts
tintalangit replied at 15-12-2018 06:15 PM
Link untuk Full Episod

Episod 1

link yg ni xleh tgk la sebab not in your region katanya?? i nak tgk guna pc.

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 17-12-2018 12:54 PM
amboi chuols nya fantasi. meols restu je. tiber!!!

Harus restu chuolsss .. ridhwan dalam video irfan hakim tu very the sedap yachhhhh
.
.
Tapi nampak sangat jirayut memang bagi rating tinggi yachhh
Sampai kena jadikan hos takut rating jatuh mcm nangka busuj
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:23 PM | Show all posts
damian_lee replied at 17-12-2018 09:18 PM
Harus restu chuolsss .. ridhwan dalam video irfan hakim tu very the sedap yachhhhh
.
.

khuen,,, boleh tahan yach ridhwan. arusla dik jira tak keruan gitew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tintalangit at 17-12-2018 09:27 PM
vancamp replied at 17-12-2018 09:17 PM
link yg ni xleh tgk la sebab not in your region katanya?? i nak tgk guna pc.


Link tu Indosiar tak buka setting untuk public luar Indonesia lagi. Meols rasa tunggu acara habis 29/12/2018 nanti baru diorang buka balik. Tapi meols saja je letak link tu untuk tujuan Arkib. Senang nak buat rujukan di masa hadapan.

Tapi episod 39 yang meols highlight kan warna hijau tu boleh tengok. Meols speku pihak Indosiar lupa nak kunci link video tu...

Bolehlah kalau nak layan episod tu dulu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooooo lama nya part Ipul ni... Bosannya meols  
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:30 PM | Show all posts
habis pon part ipul. terpaksa meols mute kejap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 17-12-2018 09:18 PM
Harus restu chuolsss .. ridhwan dalam video irfan hakim tu very the sedap yachhhhh
.
.

Video yang ini ke chuols

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:32 PM | Show all posts
yass tika perform first nampak cam indosiar nak selamatkan tika
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeahhhh Tyka tampil no 1 malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tyka giliran pertama chuols (motif tiberr je dapat perform first?? ) Berkubur lah harapan kita nak tengok sheols bawak lagu hatinya tak tahan. macam lagu melow je malam ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 17-12-2018 09:30 PM
habis pon part ipul. terpaksa meols mute kejap

Dahlah dengan gagap nya sambil baca2 skrip kat tepi...nampak settingan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by datinamanda at 17-12-2018 09:42 PM
damian_lee replied at 17-12-2018 09:18 PM
Harus restu chuolsss .. ridhwan dalam video irfan hakim tu very the sedap yachhhhh
.
.


Ridhwan mmg sedap yach. Setiap kali heols dance tak keruan meols di buatnya. Semoga Indosiar singkirkan Arif dan kekalkan Ridwan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 17-12-2018 01:32 PM
Video yang ini ke chuols

Yassssss .. video ini
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
4so Tyka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074428s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list