JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20620
View
1486
Reply

Gosip Mosip Alumni DAA - Nostalgia saat Mas Idayu MELAHAR komentator Indonesia, Ieyth Bustami yang komen buruk pada peserta Malaysia - video kat posting no #1462

[Copy link]

Author: tintalangit    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Ros dah boleh masuk Guiness World Record sebagai individu pemakai kostume etnik terbanyak di dunia yach
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Zam campur saiba versi khalifah mesti best

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhhh memang nyanyi versi khalifah lah... Meols suka yach...meols dah request dari season 1 lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:43 PM | Show all posts
zam 7 so
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:44 PM | Show all posts
2x yer Bahasa klate mencemar duli di DAA musim ni. dedua dgn lagu Hindi
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:46 PM | Show all posts
Body_language replied at 18-12-2018 09:44 PM
2x yer Bahasa klate mencemar duli di DAA musim ni. dedua dgn lagu Hindi

semua gara2 dik jirayut yach. pembuka jalan gitew!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 09:43 PM
zam 7 so

Yeahhhh tidur lena #teamMalaysia malam ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Body_language replied at 18-12-2018 09:44 PM
2x yer Bahasa klate mencemar duli di DAA musim ni. dedua dgn lagu Hindi

Satu lagi lagu apa? Dik Wani tubek masuk yang nyanyi ke? Meols ingat2 lupa
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:47 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:46 PM
Yeahhhh tidur lena #teamMalaysia malam ni

tetap rara nilai teratas yach walaupun lupa lirik n pitch-off
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately zam ryzam punya suara x lepas
Ke aku jer rasa mcm tuuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 18-12-2018 09:48 PM
Lately zam ryzam punya suara x lepas
Ke aku jer rasa mcm tuuu

Sebenarnya meols pun ada rasa macam tu juga...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelas Zam lagu soiba versi kelate dengan hindi . merempan lagi lah haters heshe dari yindon yang nak tengok heshe bawak lagu rockdut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 09:47 PM
tetap rara nilai teratas yach walaupun lupa lirik n pitch-off

Kalau dapat 3 SO pun, tetap sheols boleh teratas memintas Zam yang 7 SO yach...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:49 PM
Sebenarnya meols pun ada rasa macam tu juga...


Yup meols tadi dgr guna headset, memang suara heols ada sekali sekala tenggelam timbul. Samada tak lepas atau teknik micing yang tak sempurna...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tintalangit at 18-12-2018 09:58 PM
debab76 replied at 18-12-2018 09:46 PM
semua gara2 dik jirayut yach. pembuka jalan gitew!


Kremasnya....bikin gemasss


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak komen ni haaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:08 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:47 PM
Satu lagi lagu apa? Dik Wani tubek masuk yang nyanyi ke? Meols ingat2 lupa

Dik Wani musim lepas cik kak oi.


Aritu hanak hekan @debab76 nyanyi lagu Oh My Darling versi Rosalinda + Hindi


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah dh merempan

Katanya zam xpernah diberi tantangan ngan juri
Xpernah nyanyi rockdut
Zam bosann

Bila dah insecure ... mula la tunjuk belang kenegaraan dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar balik puas2 Zam nyanyi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Body_language replied at 18-12-2018 10:08 PM
Dik Wani musim lepas cik kak oi.  



Ohhhh musim ke-4 ni ke? Meols ingat sepanjang DAA berlangsung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 18-12-2018 10:09 PM
Ummah dh merempan

Katanya zam xpernah diberi tantangan ngan juri

Yang ini ke chuols
Dah Top 8 ni pedulikan je...ini bukan masa untuk eksperimen...kang tak pasal2 tersenggol...


IMG_20181218_221601_999.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:19 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 10:18 PM
Yang ini ke chuols
Dah Top 8 ni pedulikan je...ini bukan masa untuk eksperimen...kang tak p ...

zam mmg tak pernah bwk lagu rockdut ke? meols ingat2 lupa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 10:19 PM
zam mmg tak pernah bwk lagu rockdut ke? meols ingat2 lupa

Mana tau malam esok ke...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 10:19 PM
zam mmg tak pernah bwk lagu rockdut ke? meols ingat2 lupa

Zakia hari tu ada nuansa rock jugak... Meols terlepas nonton ke atau yang komen cuman Mae seorang?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:56 PM
Kremasnya....bikin gemasss

Jirayut ni betul ke x pernah kerja part time kt pat pong? Sakan menari disko siam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list