Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38616
View
1506
Reply

Gosip Mosip Alumni DAA - Baby Shima di gosipkan sedang berpacaran dengan host terkenal indonesia bernama SULE Video ada di posting no #1494 page 75

[Copy link]

Author: tintalangit    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-12-2018 02:54 PM | Show all posts
fadz84 replied at 18-12-2018 02:33 PM
Skrg tggal Arif, Jamila & Nabila je yg agak lemah.. Rara & Selfi tu selalu dapat markah tggi wlpun ...

meols rasa selfi n rara kalau just berdiri n tak nyanyi langsung kt atass stage tu markah pon still tinggi yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:33 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 12:44 PM
Lebih bagus juga kalau sampai Top 4

Wakil indo - 2 orang

How I wish   ini benar2 terjadi
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:38 PM | Show all posts
debab76 replied at 17-12-2018 10:51 PM
curlast mami bergosip ngan jirayut bahasa kelate.

Adoi meols terlepas..ni masa bile ekk?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:50 PM | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 02:54 PM
meols rasa selfi n rara kalau just berdiri n tak nyanyi langsung kt atass stage tu markah pon stil ...

betul tu..definitely ke final. Memang dr LIDA lagi meols dah berkenan dengan Selfi tu tapi Rara cuma lately je setelah dia nyanyi lagu melayu classic sambil main gitar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 05:28 PM | Show all posts
essence replied at 18-12-2018 04:38 PM
Adoi  meols terlepas..ni masa bile ekk?

time ni mami tetiba sampuk masa tgh comentator lain komen. mami sapa jirayut tanya kenapa heshe masih ada kt DAA lagi bkan da tersingkir ke? dik jira jawab indosiar yg suruh sambil segan2 nak jawab. mummy reply diorang nak Mu sbb rating. lepastu 2-2 gelak setan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 05:42 PM | Show all posts
Ohh! gitew thanks. spoil betul meols termiss mesti anak ikan chuols nampak sweet and cute.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 06:26 PM | Show all posts
antara semua peserta, Zam Ryzam paling layak juara. nyanyian dia lg bagus dari Rara dan Selfie.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 01:41 PM
Bkan lepas top 6. top 5 ke chuols.

Lepas Top 6 ada wildcard
Meols dah terangkan secara terperinci perjalanan baki 13 episod dalam posting no #29. Boleh rujuk yach...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Top 8 - DAA4 - Zam Ryzam vs 3 peserta Indonesia Live malam ni chuols di Indosiar pukul 8.30 pm.

Siaran Langsung di - https://www.vidio.com/live/205-indosiar-tv-stream


IMG_20181218_190600_298.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 11:07 AM
Top 8 - DAA4 - Zam Ryzam vs 3 peserta Indonesia Live malam ni chuols di Indosiar pukul 8.30 pm.

S ...

Nabila and Jamila layak disingkirkan sebelum .. kontes bermula pun yachhh ... bosan sangat dua orang ni

Just because diorang carry flag

Sebab tu sampai sejauh ini
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:04 PM | Show all posts
omg seriyes la weh berapa juta kali nak ulang tarian abc ni ni nt confirm2 la adik selfi masuk mencemar duli yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:05 PM | Show all posts
damian_lee replied at 18-12-2018 09:00 PM
Nabila and Jamila layak disingkirkan sebelum .. kontes bermula pun yachhh ... bosan sangat dua ora ...

Klu tak sbb juri2 penjilat top 36 da tersingkir yach.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo malam ni Selfi tak ada pun...si Ipul ni ada lagi...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 09:04 PM
omg seriyes la weh berapa juta kali nak ulang tarian abc ni  ni nt confirm2 la adik selfi mas ...

Meols setakat tarian Jirayut tu, boleh tolerate lagi .....
Tapi si ipul ni....aiyooooo pleaselah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Telur dadar pun jadi buat lagu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:13 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:11 PM
Meols setakat tarian Jirayut tu, boleh tolerate lagi .....
Tapi si ipul ni....aiyooooo pleaselah. ...

terus meols mute yach.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 18-12-2018 09:13 PM
terus meols mute yach.

Meols speku Mummy pun tak kuasa yach....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:29 PM | Show all posts
tintalangit replied at 18-12-2018 09:20 PM
Meols speku Mummy pun tak kuasa yach....

arusla mengefake kan diri yach demi sesuap nasi gitew! kesian mummy.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nak hantar ipul ke panti asuhan and kurung sana .. koserrr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengong Ipul berani mati tanya penonton nak tak esok heols datang lagi.....
Sah2 lah malam ni penyokong Rara @ Haters Selfi memenuhi studio
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list