Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42739
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 25-12-2018 12:56 PM
Iols penah tnya issue ni bulan lpas masa janna masuk sepital. Dah takde ke mama papa nyawa ?

Tp  ...

setuju sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 10-2-2019 06:00 PM
Kalau tgok drama jspic pun mmg x pnh nk p shoot luaq negara.jgn kan  luaq negara.luaq drp selangor p ...

Ada jugak chuols. Kt perak, kat melaka, kat tunamaya desaru. Tp klo g oversea utk ketuk2 syawal bersama fav artis je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:50 AM | Show all posts
Alaa dedulu pun sis pernah ada masalah dgn puteri balqis. bapaknya backup. no wonder laa, bayar ciput kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 10-2-2019 08:32 PM
dh clash ke elisya tu....baik blah awl2 dr merana dpt mertua cm js

Iols minat nk tengok drama sis vs mama sandha jtm. Pasti best
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 10-2-2019 09:25 PM
Xyahlah nak nyawa sis bagai, bdk tu ada mak lg
JN pun rilex2 gie shooting kt Scotland br ni under z ...

dpt la g korea ke aussie msa ketuk2 raya tu pon tajaan kosmetik timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
nadihazza replied at 10-2-2019 11:44 PM
Iollss speku mesti JN dah bosan.. Balik2 shuting dlm negara.. Klu dgn produser lain dpt pi obersi..b ...

Ada satu post erma puji janna. Terharu jugak klo jd janna bila baca. Tp sis pun baik dgn erma
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
vlada replied at 8-2-2019 09:27 PM
Dah lama kalau perasan SR dok attack2 JN. Mcm budak2

x matang lgsg n x blh ditegur...tua2 pn bangang abadi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 9-2-2019 12:43 AM
ni strategi diorg la nk promote drama baru kapten zana tu...kan masa shooting ade netizen yg komplen ...

si botak tu mmg kki sentap
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
lilylululala replied at 11-2-2019 10:09 AM
Nah.. mak suap dri IG tersohor MP..

Depa pakat ke anak beranak guna skrip sama?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak ferum heheh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-2-2019 04:08 PM
Jenis berbaik ngan orang xikhlas. Mengharapkan balasan je setiap masa. Paling teruk balasan cikai2 ...

Tp iols rasa pasal kes cerita2 belakang kot. Yg ni iols speku saja kot. Sbb few months back, adik tag mulut busuk hati busuk. Byk lg lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:03 AM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:48 AM
Ada satu time dulu, dah takde komen pun. Mula dgn tak ingat besday. Tp lelama dahdpt hadiah belate ...

olyn rempit ke yg kaki cucuk?tgk sheol mmg rapat la dgn sis



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 10-2-2019 08:32 PM
dh clash ke elisya tu....baik blah awl2 dr merana dpt mertua cm js

dh lama kot putus
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 11:03 AM
olyn rempit ke yg kaki cucuk?tgk sheol mmg rapat la dgn sis

Tidaklah bab cucuk gaduh dgn janna tu. Tp cucuk sis dgn anak2 lain tu selalu. Gurau kott
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 11-2-2019 10:47 AM
iols rasa bukan  dgn JN je SR ada problem, kalau perasan ada sorg lagi nyah yg rapat dgn deyols dulu ...

Aiyo maria jaafar tu nyah ke.. Iols is samar2 je selama ni die ni nyah ke pompuan ke tomboy ke ap. Sb pnh nampak kat igs dayana die solat tapi solat mcm laki la x pakai telekung. Dayana pun delete igs tu. Omaigad.uols bole tgok ig maria lates die bekup jana jugak. Die ckp kalau org ckp jana x baik. Org yg cakap tu sbnrnye x baik haha. Mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:56 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 11-2-2019 02:01 AM
Sesuai plak ejaan cyst tu dengan cystketuk2

Cyst yg merosakkan hidup org

bukan ke dulu sheol ada operate cyst
dah kena la tu nama nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:38 AM
Dr few months ago dok puji lambung di ig aliff. Rupanya amik aliff berlakon dgn diorg. Feefeling b ...

harus...rasanya ketuk2 bbrp tahun lps dah penah invite alep.. dia masak lamb curry. tapi masa tu alep masih sendu.. org xnmpk lagi yg dia multi talented mcm skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:11 PM | Show all posts
budakpink replied at 11-2-2019 11:41 AM
Aiyo maria jaafar tu nyah ke.. Iols is samar2 je selama ni die ni nyah ke pompuan ke tomboy ke ap. ...

iols pun samar tapi suara dia kdg2 terkeluar jgk jantan hihi
yee lately dia selalu post up janna. dah tak sebulu dgn sis.
dulu baik ibarat anak2 sis pun anak sheols tp suami sis tak kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:38 AM
Dr few months ago dok puji lambung di ig aliff. Rupanya amik aliff berlakon dgn diorg. Feefeling b ...

Dia dah pernah jemput alep dulu dlm ketuk2. Sekitar 3 4 tahun lepas. Btw hari tu iols hangin, sekali dgn bini alep pun hangin sebab si tok sidang tu upload video sebelum mula berlakon, alep duduk bercangkung mcm org semua tengah marah dia. Macam dia kena denda. Pastu kat caption si tok sidang tu cakap pasal disiplin artis la, lambat la. Abis orang kutuk2 alep kat situ ingatkan dia buat hal. Macam2 org kata ingatkan professional rupanya takde disiplin. Dan tok sidang tu buat bodoh jek. Shadila pun dah berapi rasa nak marah (ni iols borak dgn shad sendiri).

Alih2 malam tu upload video kedua rupanya alep mencangkung tu sebab panas. Dia tgh tunggu nak baca doa. Yg si SR bebel2kan tu bukan marah alep. Kononnya artis lain yg lambat takde disiplin. Senang2 dia jek lepas org dah berbakul seranah si alep dah malam baru jelaskan. Caption video pertama tu mmg mengundang. Menyampah iols dengan SR dan lakinya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:13 PM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:42 AM
Siap promot dlm melodi tau katong. Pastu si sis post kat ig, teraju utama leftenan zana is tok sid ...

JN cakap sheols teraju utama ke? iols tak sempat tengok melodi sebab kerja on sunday
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079901s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list